zahir Reputație: 2 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:suceava Oras:suceava Postat Ianuarie 4, 2017 E reala? 1
archon Reputație: 550 Postat Ianuarie 4, 2017 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Postat Ianuarie 4, 2017 sună...întreabă...poate ne spui și nouă eventual faci și o recenzie așa la regulament....
zahir Reputație: 2 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:suceava Oras:suceava Autor Postat Ianuarie 4, 2017 Stati acasa , am fost eu acum locatia e la hotel imperium , totul e mecanic abia daca scoti o vorba de la ea nu are nici o treaba cu pozele din anunt , prosop in baie nu , gel de dush nu , actiunea daca o pot numi asa a fost lipsita de interes:Oral 3Normal 3Gfe 1Corp 2Fata 4Nu cea din poze niciodata Just nu mai revin. 2
heavy duty Reputație: -9 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:europa Oras:europa Postat Ianuarie 7, 2017 E reala?nu nu este reala . 1
baronul91 Reputație: -4 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:suceava Oras:suceava Postat Ianuarie 12, 2017 Nu este reală
paleonor12 Reputație: -3 Postat August 22, 2017 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat August 22, 2017 pune bre poze cu ea..ca am dat si eu de una ce sta la hotelul ala si ma tem sa nu fie teapa!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum