Sari la conținut

Sandra

Postări Recomandate

Postat

Tie ti se pare normal ca tu care nu mai vizitat sa spui ca acelea nu sunt pozele mele si persoanele care mau vizitat sustin ca sunt eu? Suna te rog pe nr de Italia sa vezi ca acel tel este inchis.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

asta e reala

post-210396-0-16227100-1484117901.jpg

Salut! Poate ne lamuresti in legatura cu fotografiile! Care sunt reale si care nu!
  • Oras:bacau
Postat

Salut! Poate ne lamuresti in legatura cu fotografiile! Care sunt reale si care nu!

. Pentru tipa din aceasta imagine nu ma deranjez , de aceea este important sa stim daca este poza reala sau fake
Vizitator
Postat

Draguta! Eu la tipa din fotografia asta as merge

post-221740-0-40866400-1484133398_thumb.jpg

La tipa din fotografia asta, NU

post-221740-0-54229200-1484133481_thumb.png

Vezi! Asta este diferenta! Mult succes in activitate!

• Like 3
Postat

Puneti-va nu "punetiva"! Nu esti genul meu ! papusa mica si sexoasa ! bravo ! Stai bine cu moralu'

stiu cum se scrie nu sunt inculta dar nare rost sa imi bat capul pt voi ...ciao!!!
Vizitator
Postat

😂😂😂

Nu trebuie sa fii ironica! Uite ce cred eu: intradevar tu esti in fotografii. Singura diferenta este varsta la care le-ai facut. Cele din Italia le-ai facut pe la 20 si ceva de ani iar cea mai noua la 27, poate si ceva in plus. Exact invers varsta pe care ai scris-o in ambele anunturi.
Postat

Sandra zi-mi te rog ce program ai? Lucrezi si in weekend? Ajung sambata noapte in tara de asta te intreb

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.