Sari la conținut

0763369732 domnisoara de 27 de ani - sex total

Postări Recomandate

Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat
  La 28.02.2017 la 11:48, ul amelia a spus:

Io îi ignor di cind meam cam tierminat treaba ku iei. Ciei driept, din cînd ân cînd, imi plasi sa li moi zik cîti civa...da ie doar di plictisiala si di catierinca.

:)

Si tot ei se ataca si urla in stanga si in dreapta ca lupii la luna. Tare! Asta ma amuza! Pana la urma, nu cred ca intereseaza pe cineva de aici cine esti sau ce esti, atata timp cat exista un mic respect fata de celalalt si se continua "treaba" pentru care a fost infiintat site-ul asta.

• Oras:Bucuresti
Postat
  La 28.02.2017 la 13:26, unul-oarecare a spus:

Si tot ei se ataca si urla in stanga si in dreapta ca lupii la luna. Tare! Asta ma amuza!

E unul si acelasi prost in spatele conturilor
  • Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat
  La 27.02.2017 la 15:31, mada69 a spus:

Da io nu injur,doar iti zic adievaru,ca iesti un prost frustrat in rialitatie cum iesti si pi forum

:)))

La 27.02.2017 la 19:25, ul amelia a spus:

Ie numi di dobitok !!! :)))))

La 28.02.2017 la 11:48, ul amelia a spus:

Io îi ignor di cind meam cam tierminat treaba ku iei. Ciei driept, din cînd ân cînd, imi plasi sa li moi zik cîti civa...da ie doar di plictisiala si di catierinca.

Homalailor, a plecat unul, se intorc 3
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat
  La 28.02.2017 la 14:02, advanced a spus:

Homalailor, a plecat unul, se intorc 3

Te triplashi!?

• Like 2
Postat
  La 28.02.2017 la 14:11, lenovo22 a spus:

:laugh2 :laugh2 :laugh2 homolai 100%

Haidi fati alt cont ca si di pi asta tioi luat muie

• Like 1
Postat
  La 28.02.2017 la 15:13, winamp5666 a spus:

ce frustrat penibil daca doar atat poate si el e limitat saracule setat pe injuraturi

Prostulie futio pi mata pina iti triec frustrarili

• Like 1
Postat
  La 01.03.2017 la 15:55, paleashca a spus:

bai adi mardare daca mada69 o pescareste pe ma.sa asta nu il face peste ci doar handicapat

Handicapata ie mata pi cari ai mostienito

Postat

Madalino tu esti posedat de contul tau stelar, tu nu mai existi ca individ, tu esti mada69 si asa o sa mori atarnatoreo dar sa nu incerci sa cauti logica pentru sigur iese fum

• Like 1
Postat

Hai merji sasi moi bata joc si altii di tini frustratule

Postat

mada69 vreau sa te intreb un singur lucru, cand e ultima oara cand ai iesit si tu la o cafenea in orasul asta? adica nu sa stai pe la pariuri sa joci un x2 si sa stai atarnat, sa iesi sa faci si tu o mini consumatie corecta, tu in afara sa postezi anunturi pe nimfomane si sa il pupi in pula pe seful tau amelia nu prea faci nimic se vede pe tine dupa cum tastezi, pana si scrisul il ai trist hahahaha

• Like 2
Postat
  La 01.03.2017 la 17:22, nutzulica a spus:

mada69 vreau sa te intreb un singur lucru, cand e ultima oara cand ai iesit si tu la o cafenea in orasul asta? adica nu sa stai pe la pariuri sa joci un x2 si sa stai atarnat, sa iesi sa faci si tu o mini consumatie corecta, tu in afara sa postezi anunturi pe nimfomane si sa il pupi in pula pe seful tau amelia nu prea faci nimic se vede pe tine dupa cum tastezi, pana si scrisul il ai trist hahahaha

Io nu sunt jmeker ca tini sa ma laud

Important ie ci fac nu cie zic

Hai dai drumu si fati inca un cont sa moi uiti di frustrarili din viata ta

Postat

te fac eu bine pe tine madalino stii ca s dracos hai gufi la osul tau stii tu hai ca nu mai dau din casa dupa aia isi dau seama coardele alea doua care le duci ciocolata ca esti sluga care chiar esti

Postat

2-3 zile la cateva luni mai fac si eu mini circ pe aici si tu le pui la suflet in loc sa le pui la cur ca ma-ta , suparacioaso

Postat
  La 01.03.2017 la 17:31, nutzulica a spus:

te fac eu bine pe tine madalino stii ca s dracos hai gufi la osul tau stii tu hai ca nu mai dau din casa dupa aia isi dau seama coardele alea doua care le duci ciocolata ca esti sluga care chiar esti

Cum zisi tu frustratulie

Postat
  La 01.03.2017 la 17:33, nutzulica a spus:

2-3 zile la cateva luni mai fac si eu mini circ pe aici si tu le pui la suflet in loc sa le pui la cur ca ma-ta , suparacioaso

circ fasi cu mata cind ti chinui sa o futi

Postat

ala nu le pune la suflet asa ca tine muista mica si bosumflata :))) da ce zicea nimeninu aia ma atuni ca pe privat o dadeai in draganele cu ea si dupa aia in public o injurai ma cica in ziua de azi nu e rusine sa bagi limba in pizda la coarde dar nu stiu ce sa zic eu inca tin baietie si nu prea ling unde baga altii pula asa ca tine

Postat

tarani venetici ce sunteti nascuti pe unde va batea porumbu in geam ce mortii tai sclav ca tine cauta in orasu asta chiar nu inteleg daca prin absurd ne intalnim sa imi remanintesti sa iti dau cateva capace ca ai fost obraznica

Postat
  La 01.03.2017 la 17:39, nutzulica a spus:

tarani venetici ce sunteti nascuti pe unde va batea porumbu in geam ce mortii tai sclav ca tine cauta in orasu asta chiar nu inteleg daca prin absurd ne intalnim sa imi remanintesti sa iti dau cateva capace ca ai fost obraznica

prostulie ti dai di gol cit iesti di frustrat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...