skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 prostulie ti dai di gol cit iesti di frustrat ))proasta pula a fost la pizda, gura si curu` ma-tii de ai iesit tu tigan drogat asistat social care spargi masini si furi oglinzi
skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 mada69 e un mandru locatar al cartierului Henri Coanda din Constanta!
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 9, 2017 proasta pula a fost la pizda, gura si curu` ma-tii de ai iesit tu tigan drogat asistat social care spargi masini si furi oglinzi mata ie moi proasta dicat pula cari a fost la ia cand tio facut pi tini 1
skankhunt81 Reputație: 1 Postat Martie 9, 2017 Oras:In locatia mamei lui mada69 Oras:In locatia mamei lui mada69 Postat Martie 9, 2017 tocmai ai zis cu un accent de autist tot ce am zis eu! esti un papagal retardat
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 9, 2017 tocmai ai zis cu un accent de autist tot ce am zis eu! esti un papagal retardat Io am zis ca mata ie proasta si tu mioi dat drieptateIesti prost rau di tot)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum