Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu am vizitat-o in seara asta , mie mi se potriveste perfect indiferent de , igiena exceptionala , eu o vizitez aproape saptamanal , recomand cu incredere

Știu ce spui însă este diferența prea mare,putea include,plus nu spune dacă nu o intrebi,ai surpriza la locatie,cere frate 150 și este mai ok
Link spre comentariu

Eu am fost si cand avea 400 pe ora , iar acum ca are 200 , profit de oferta , si apoi stii cum e , preturile fiecare si le face cum vrea , parca la toate a mai fost discutia asta eu cand merg la escorte mereu intreb tot la tel si mai intreb inca o data cand ajung sa fie treaba clara , daca nu imi convine , plec ..

Link spre comentariu

Salutare!

 

Astăzi am avut plăcerea de a-o cunoaște pe Maria. Am rămas profund uimit și plăcut când am văzut-o, este o damă superbă,sexy,frumoasă, cu un zâmbet aparte, o atitudine calmă și liniștitoare, are o voce plăcută,o piele foarte fină cum n-am mai întâlnit, precizez că pozele de pe forum nu o avantajează deloc, dânsa arată mult mai bine în realitate.

N-o să intru foarte mult în detalii, m-am simțit foarte bine în compania ei, chiar neașteptat de bine, pe tot parcursul întâlniri m-am simțit relaxat, nu se grăbește, mi-a dat impresia că îi place la maxim ce face.

Este de recomandat celor ce își doresc o experiență GFE, se mulează perfect pe acest gen, acuma depinde și de voi, cum vă purtați cu dânsa, eu am beneficiat de sărutări pe corp, mângâieri,îmbrățișări, mi-ar fi plăcut și FK dar nu știu dacă oferă, oral+normal-ambele protejate, nu sunt un mare fan al oralului neprotejat însă cu ea chiar a fost plăcut.

Locația se află lângă Coresi, este dotata, curată, foarte primitoare aș putea spune.

Ca metoda de contact am folosit Apel+WhatsApp.

Pentru mine unul întâlnirea de astăzi a fost de 10, mi-a plăcut la nebunie, drept urmare am vizitat-o de două ori într-o zi, deci clar este de revenit.

Cadoul a fost de 200 RON pentru o oră.

 

Mulțumesc Maria pentru întâlnire!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

In intervalul orar 10:00 - 20:00 nu este necesar o programare facuta din timp, ( se poate suna cu 15-20 min inainte). Pentru 20:00 si 21:00 se accepta doar cu programare (se anunta cu min 1 h inainte ).

 

O zi frumoasa la toata lumea :)

post-303534-0-23831700-1594881091_thumb.jpeg

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...