Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Am revenit dupa o minivacanta , ma gasiti la aceeasi locatie pana in data de 29-07 . Va astept

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Mai revino

Am revenit dupa o minivacanta , ma gasiti la aceeasi locatie pana in data de 29-07 . Va astept

Revino cu cva poze noi si un program .... dacă se poate

Postat

Program de la 12:00 - 20:00 de Luni pana Duminica . Noua locatie este in Cartier Astra ( zona Orizont )

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pozele imi apartin .

Devine interesant!😙😙
Vizitator
Postat

Pozele imi apartin .

Nu ma impac eu cu oralul protejat, dar parca as incerca.......esti blonda, nu? :kiss3

Vizitator
Postat

Buna , da accept .

Cred ca esti suparata pe mine, nu??
Vizitator
Postat

Nu am de ce sa fiu suparata , din cate stiu nu ne cunoastem .

Da, inca nu ne cunoastem!

Sper sa ne intalnim cat de curand!

Am crezut ca esti suparata pe mine deoarece nu mi-ai raspuns la intrebari!!😙😙

• Oras:Brasov
Postat

Buna... cu programare cumva ma primesti si pe mine intr-o dimineata la ora 4:30 la o ira de foot fetish?:) te rog mult

Postat

Am vazut... dar ma gandeam ca poate cumva cu programare reusititi... va rog:) platesc in plus deranjul... trezirea..

Postat

Da lucrez si in weekend . Noul program este de la 12:00 la 20:00 De Luni pana Duminica .

Postat

Da lucrez si in weekend . Noul program este de la 12:00 la 20:00 De Luni pana Duminica .

sa fie într-un ceas bun ceva poze mai postezi ???
Vizitator
Postat

Buna Amalia! Ma bucur ca te-am cunoscut, deoarece rar mai gasesti asa fata cu bun simt.😚😚

Programarea cu o zi inainte cu confirmare cu o ora inainte de ora stabilita. Ajung mai repede si ii comunic daca se poate un pic mai devreme. Are o programare iar daca se poate ma va primi. Deja ma gandeam la un fast fuck. Ma suna si ma primeste mai devreme. Ma intampina o domnisoara tinerica la 1.60 vopsita blond, zambareata si comunicativa in lenjerie intima neagra. Ma invita in living, cer voie sa fumez, nu se poate. Asta este ma conformez, ne asezam pe canapea, incerc o conversatie, pare timida, ma cer la dus, ma intreaba cat vreau sa stau, o ora, achit tariful,intru la dus, pe vasul de wc un teanc de prosoape, il iau pe primul, cam micut, mai caut, nici o sansa toate sunt de aceiasi dimensiune, cateva geluri de dus, dau drumul la apa si astept, nimic, apa rece, incerc apa rece si vine apa calda, sunt inversate...😂😂😂😂

Ma intorc in camera ma asez langa ea, stam un pic de vb, pare timida, ma lasa pe spate ma mangaie pe junior, se joaca cu el, fk timid, sarutari timide pe corp, monteaza un prez si incepe un oral bun. O trag spre mine intru-un 69, incep sa gust pusy, curata, epilata, geme. Dupa cateva minute ma incaleca intr-un reverse LOT, se misca bine, schimbari de ritm, geme, se unduieste frumos, funalizez.

Dus, inapoi in camera, mai stam de vb, aflu ca cel dinaintea mea ia dat teapa si nu a mai venit, vorbeste frumos, cursiv, este o fata inteligenta si ffffff mult bun simt.

Ma intinde pe spate se joaca cu juniorul, fk de data asta mai senzual, mangaieri, gemete, monteaza un prez, oral cu cateva tentative de deep bun, ma joc cu degetele la pussy, o simt un pic umeda, o asez pe spate si incep un misionar, isi incolaceste picioarele in jurul meu, ma strange in brate, ma apasa spre ea, geme frumos, finalizez. I-mi multumeste!! Eu: de ce? Ea: eu trebuia sa muncesc, nu tu!!

Mai stam un pic de vb ma imbrac si plec

Note:

Locatia: 8 apartament regim hotelier, renovat, prosoapele cam mici, robinetii pe invers.

Amalia: 8 la fata, 8,5 la corp, naturala, nemachiata, sanii nr 2 frumusei, un pic de burtica, nederanjant

Fk: 8 timid, daca ii inspiri incredere cred ca se poate si mai bine

OP: 8 bun, cateva tentalive de deep, un pic de atentie la oute cu mana.

NP: 8 cred ca se umezeste natural, nu a folosit saliva sau lubrifiant

Igiena: 9, curata, fara mirosuri, fara parfum

Tarif: 200/h, achitati inainte la cererea ei.

GFE: 9 un pic timida, fffff mult bun simt. Te simti cu, colega de liceu sau facultate.

De recomandat pentru atitudine si daca inspiri incredere cred ca se poate si mai bine

Multumesc Amalia

PS: sper sa nu fiu primul si ultimul care ti-a daruit o floare.

Mult succes la facultate!!!!

• Like 5
Postat

Buna Amalia! Ma bucur ca te-am cunoscut, deoarece rar mai gasesti asa fata cu bun simt.

Programarea cu o zi inainte cu confirmare cu o ora inainte de ora stabilita. Ajung mai repede si ii comunic daca se poate un pic mai devreme. Are o programare iar daca se poate ma va primi. Deja ma gandeam la un fast fuck. Ma suna si ma primeste mai devreme. Ma intampina o domnisoara tinerica la 1.60 vopsita blond, zambareata si comunicativa in lenjerie intima neagra. Ma invita in living, cer voie sa fumez, nu se poate. Asta este ma conformez, ne asezam pe canapea, incerc o conversatie, pare timida, ma cer la dus, ma intreaba cat vreau sa stau, o ora, achit tariful,intru la dus, pe vasul de wc un teanc de prosoape, il iau pe primul, cam micut, mai caut, nici o sansa toate sunt de aceiasi dimensiune, cateva geluri de dus, dau drumul la apa si astept, nimic, apa rece, incerc apa rece si vine apa calda, sunt inversate...

Ma intorc in camera ma asez langa ea, stam un pic de vb, pare timida, ma lasa pe spate ma mangaie pe junior, se joaca cu el, fk timid, sarutari timide pe corp, monteaza un prez si incepe un oral bun. O trag spre mine intru-un 69, incep sa gust pusy, curata, epilata, geme. Dupa cateva minute ma incaleca intr-un reverse LOT, se misca bine, schimbari de ritm, geme, se unduieste frumos, funalizez.

Dus, inapoi in camera, mai stam de vb, aflu ca cel dinaintea mea ia dat teapa si nu a mai venit, vorbeste frumos, cursiv, este o fata inteligenta si ffffff mult bun simt.

Ma intinde pe spate se joaca cu juniorul, fk de data asta mai senzual, mangaieri, gemete, monteaza un prez, oral cu cateva tentative de deep bun, ma joc cu degetele la pussy, o simt un pic umeda, o asez pe spate si incep un misionar, isi incolaceste picioarele in jurul meu, ma strange in brate, ma apasa spre ea, geme frumos, finalizez. I-mi multumeste!! Eu: de ce? Ea: eu trebuia sa muncesc, nu tu!!

Mai stam un pic de vb ma imbrac si plec

Note:

Locatia: 8 apartament regim hotelier, renovat, prosoapele cam mici, robinetii pe invers.

Amalia: 8 la fata, 8,5 la corp, naturala, nemachiata, sanii nr 2 frumusei, un pic de burtica, nederanjant

Fk: 8 timid, daca ii inspiri incredere cred ca se poate si mai bine

OP: 8 bun, cateva tentalive de deep, un pic de atentie la oute cu mana.

NP: 8 cred ca se umezeste natural, nu a folosit saliva sau lubrifiant

Igiena: 9, curata, fara mirosuri, fara parfum

Tarif: 200/h, achitati inainte la cererea ei.

GFE: 9 un pic timida, fffff mult bun simt. Te simti cu, colega de liceu sau facultate.

De recomandat pentru atitudine si daca inspiri incredere cred ca se poate si mai bine

Multumesc Amalia

PS: sper sa nu fiu primul si ultimul care ti-a daruit o floare.

Felicitările mele ✌

• Minus 3
Postat

Multumesc foarte frumos pentru recenzie , pentru ciocolata si frumoasa floare . Este o placere sa intalnesti barbati care te apreciaza pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce faci . Multumesc pentru tot .

• Like 1
Vizitator
Postat

Multumesc foarte frumos pentru recenzie , pentru ciocolata si frumoasa floare . Este o placere sa intalnesti barbati care te apreciaza pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce faci . Multumesc pentru tot .

Multumesc si eu pentru aprecieri si sunt convins ca urmatoarea intalnire va fi mult mai intensa...❤❤❤

• Oras:Hengelo
  • Oras:Hengelo
Postat

O fata de nota 10. Punctuala, apartament modern si curat. Servicii de recomandat, fara fite sau mofturi.

De revenit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...