Sari la conținut

Daniela - 0757909932

Vizitator tmdud

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Zici e bărbat am fost eu la ea la hotel Mara e seaca

Daca barbatii ar avea asa sani, jur ca ma fac homosexual.

Cum pana mea sa spui "zici ca e barbat" cand fata are pieptu' ala?

Sau ti-e frica ca iti rapeste clientii de la fata ta??

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Am fost aseara la ea, Pensiunea Vlad de pe Rebreanu. Am ales un numar, totul protejat, actiunea fiind asemanatoare ca data trecuta.

Atitudine: 8 spre 9

Gfe: 8

Aspect: 9

Igiena: 9

Valentino: Pimp in distress?

post-56644-0-50055100-1489929529_thumb.jpg

Postat

Am fost aseara la ea, Pensiunea Vlad de pe Rebreanu. Am ales un numar, totul protejat, actiunea fiind asemanatoare ca data trecuta.

Atitudine: 8 spre 9

Gfe: 8

Aspect: 9

Igiena: 9

Valentino: Pimp in distress?

Ai fost norocos.Eu am sunat-o pe la 17:30,si mi-a zis ca sta pana la orele 18:00,dup-aia pleca din oras.Stau si ma intreb cum D-zeu lucreaza asta?A postat anuntul pe pibli24 la orele 16:30,si la orele 18:00 ea pleaca.

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Eu am stabilit o intalnire cu ea si ajuns la locatie nu a mai rasp la tel :(. Mai incerc data viitoare

Vizitator tmdud
Postat

Ai fost norocos.Eu am sunat-o pe la 17:30,si mi-a zis ca sta pana la orele 18:00,dup-aia pleca din oras.Stau si ma intreb cum D-zeu lucreaza asta?A postat anuntul pe pibli24 la orele 16:30,si la orele 18:00 ea pleaca.

La 6 dimineata mi-a zis ca pleaca (6 dimineata, duminica).

Postat

La 6 dimineata mi-a zis ca pleaca (6 dimineata, duminica).

Eu am intrebat-o pana la ce ora lucreaza...ea mi-a zis ca pana la 6 ca dup-aia pleaca din localitate.N-a dat de inteles ca pana la 6 dimineata (duminica).Inca i-am si zis ca nu ma incadrez pana la ora aia...daca era imi zicea ca lucra pana la 6 dimineata.Poate o torn cu alta ocazie.App acolo la pensiune e cu receptie (trebuie sa zici la cine mergi)?

Vizitator titlover
Postat

Mai știe cineva ceva de ea?

• Telefon: -
  • Oras:Timișoara
  • Telefon: -
  • Oras:Timișoara
Postat

Ultima dată am fost la ea anul trecut, știu că spunea ceva de plecat din țară...ar prinde bine un update dacă știe cineva ceva😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.