Sari la conținut

Recomandare eleva

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ms de informatie, ma duc sa iau bac-ul :laugh2 .......ce zic eu unul !?....iau doua-trei sa fie :)

Eu nu am glumit deloc cu treaba asta. Chiar am un prieten care s a mutat special dintr un liceu normal in Hyperion pt a lua bacul pe bani ca pe bune era vai si amar. Cum taticu avea impresia ca beizadeaua lui e cel mai inteligent din lume a facut un mic compromis si i a dat baiatului 200 euro sa si ia bac ul. :)) bineinteles l a luat, acum e la facultate anul 3....:)) daca chiar vrei sa l iei intereseaza te la liceele private. Sunt fomisti multi pe acolo.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

...........Chiar ce faci ? :hmmm

Mai nimic, asteapta provincia.

Postat

Interesant punct de vedere  :laugh2

E cruda realitate, crede ma. Multi prosti ies cu facultate doar ca sa aiba mami si tati cu cine se lauda. Pacat ca ei fac mai mult orele prin cafenele decat prin clase. :))

• Like 1
Postat

Eu nu am glumit deloc cu treaba asta. Chiar am un prieten care s a mutat special dintr un liceu normal in Hyperion pt a lua bacul pe bani ca pe bune era vai si amar. Cum taticu avea impresia ca beizadeaua lui e cel mai inteligent din lume a facut un mic compromis si i a dat baiatului 200 euro sa si ia bac ul. :)) bineinteles l a luat, acum e la facultate anul 3.... :)) daca chiar vrei sa l iei intereseaza te la liceele private. Sunt fomisti multi pe acolo.

pai maine poimaine , nu ca vreau sa fac vreo aluzie rautacioasa la adresa celui care a initiat acest topic dar o sa vrei sa se prezinte fata cu diploma de bac la usa.  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

La examenele orale presupun

Postat

E cruda realitate, crede ma. Multi prosti ies cu facultate doar ca sa aiba mami si tati cu cine se lauda. Pacat ca ei fac mai mult orele prin cafenele decat prin clase. :))

Cunosc si eu din generatiile mai mari care nu au nici acum diploma iar multi fac la privat.

Postat

pai maine poimaine , nu ca vreau sa fac vreo aluzie rautacioasa la adresa celui care a initiat acest topic dar o sa vrei sa se prezinte fata cu diploma de bac la usa.  :laugh2

Bai nu te supara pe mine dar la 100 euro ora cred ca merita si baiatul o fata macar cu bacul luat. Sa stie si ea macar cine a fost Ion al Glanetasului, Farfuridi, Ghita chiar si o Pitagora la nevoie. :))

Postat

Bai nu te supara pe mine dar la 100 euro ora cred ca merita si baiatul o fata macar cu bacul luat. Sa stie si ea macar cine a fost Ion al Glanetasului, Farfuridi, Ghita chiar si o Pitagora la nevoie. :))

:laugh2  stie fata

Postat

Cunosc si eu din generatiile mai mari care nu au nici acum diploma iar multi fac la privat.

Sunt din toate generatiile si or sa mai fie. Eu unul n am dat la niciuna. Daca te duce capul poti face bani si fara facultate. Cica 35-40% din miliardarii lumii n au studii superioare.

Postat

invat pentru bac  :laugh2

Te-ai pus cu burta pe carte. Bravo!

Dar nu te jeneaza? :)

Postat

Fie vorba intre noi, bacul chiar e un examen banal. Si mai tare e ca de la an la an e din ce in ce mai usor. In oricare situatie ai fi, bafta!si sa nu uiti ca defapt matematica e cea mai usoara materie de la bac :))

Postat

Sunt din toate generatiile si or sa mai fie. Eu unul n am dat la niciuna. Daca te duce capul poti face bani si fara facultate. Cica 35-40% din miliardarii lumii n au studii superioare.

Am citit si eu ceva asemanator

Postat

Fie vorba intre noi, bacul chiar e un examen banal. Si mai tare e ca de la an la an e din ce in ce mai usor. In oricare situatie ai fi, bafta!si sa nu uiti ca defapt matematica e cea mai usoara materie de la bac :))

Merci. era bine sa fie asa

Postat

Merci. era bine sa fie asa

Spre norocul tau inca mai stiu binisor matematica. Te pot medita daca doresti. Ce zici, 100 euro 2 ore suna bine? :))

Postat

Te-ai pus cu burta pe carte. Bravo!

Dar nu te jeneaza? :)

mai mult am pus cartea pe burta ei . 

Postat

mai mult am pus cartea pe burta ei .

Ups!!! Ai pus cartea pe burta "ei"!!! Te-ai dat de gol, dragalasule? :)

Postat

Ups!!! Ai pus cartea pe burta "ei"!!! Te-ai dat de gol, dragalasule? :)

...cartea pe burta ei , a cartii ... dragalasule  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Defapt poate sa isi ia si Bac ul tot pe bani. In Hyperion e 200 euro. Stiu din surse sigure. Dai banii frumos, te prezinti acolo, scrii niste bazaconii sa nu dai foaia goala si aia e. Iei bac ul. Unde mai pui ca tot acolo poti face si facultatea. Asta ca sa scrie fata in anunt "studenta eminenta cu pretentii de la viata prestez servicii sexuale orale si normale protejate la 100 euro". Termina fata facultatea, cam vreo 1k euro pe an fara sa invete mai nimic, lafel si un master si aia e. Uite asa ajung sa ne conduca oamenii. :)) radem, glumim dar cu majoritatea facultatilor private o sa ajungem mai rau decat suntem acum. Am eu niste fosti colegi care citesc pe silabe, au luat bac ul la a 5a incercare iar acum sunt studenti. :))

350 :)

• Like 2

Postat

...cartea pe burta ei , a cartii ... dragalasule  :laugh2

Incearca alta explicatie. Sunt rabdator. :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...