Sari la conținut

0729235353 Bruneta 1.75 200lei noua, pozele par reale

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
  • Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
Postat

Dupa lupte seculare am reusit sa o prind astazi

am sunat de dimineata dar nu am stabilit nimik, am mai sunat de 2-3 ori dar nu a mai raspuns.

pe la 16 a revenit ea cu un telefon si am stabilit in 30 min undeva pe Cantemir pana in shaormaria Dristor.

la telefon merge pe 200 ora dar cand am intrebat de finalizaresi bine am facut a zis k e 100 lei.

am ajuns acolo, sunat, directionat si ajuns in locatie.

apartament saracacios, ea imbracata intr-o rochita de casa asa, nemachiata... genul de gospodina.

tind sa cred k e cea din poze dar pozele o avantajeaza, e draguta la fata, subtirica,o alunita sexy pe buza, ceva labe de urs ieftine tatuate pe fesa dreapta sus, tate cam zero, nu are un corp tonifiat asa cum ai crede din poze plus o operatie urata pe abdomen.

nu avea prosop curat, mi-a dat unul de pe calorifer , scortos, papuci nici atat

oralul numai protejat, mecanic, s-a chinuit nitel sa puna prez cu gura, pana la urma a reusi ajutata de mana, nimic spectaculos, nu tu zone limitrofe, mecanic.

dupa cateva minute hai cum vrei, nu pisi mai molfaie putin dar ... nu aveai cu cine.

zic hai sus, sus o baga jumate si se vedea k se chinuie k nu ii face nicio placere si k probabil o face silita de ceva probleme personale.

k sa isi justifice totusi bsnii zic hai in picioare in fata oglinzii de pe perete si hai pe la spate, nu prea i-a placut ideea dar s-a conformat, doar k imediat ce incercai sa dai si tu mai tare se intindea pe noptiera si se vedea pe fsta ei k abia astepta sa termin.

am dat cateva minute bune apoi servetele... ea repede in sufragerie la tigara.

ca sa fiu indulgent i-as da un 5 pe linie , probabil k aranjata ar atrage ochii pe strada dar odata data jos de pe toace si dezbracata.....

de revenit... nu prea cred.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...