Sari la conținut

Intrebare

Postări Recomandate

• Oras:----
Postat

Ti se pare că face ravagii? Ce fel? Până una alta e și ea nervoasa. Dar am mai văzut starea asta. Și am văzut și că își revine repede.

Alice, din toată chestia asta a reieșit un singur lucru, eu sunt de vina că te ai supărat tu și ai scris ce ai scris. Așa că, să stea lumea liniștită, și viitoarele intervenții ale lui Alice tot de mine sunt provocate si, vorbă ei, mi le asum.

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Wow.... mi se pare foarte interesantă discrepanta între subiectul topicului si bălăcăreala, pardon discuția de aici... întrebarea fiind unde găsește omul traseiste...

Alice / Rocsana sa-i cerem lui Pisicut sa unească topicele!? :laugh2

• Oras:Ploiesti
Postat

Stai că se înțelege că sentimentele dintre noi doi sunt reciproce. Vorbeam de alea dintre R și tine.

Face tot face, never. Și ți-am spus și de ce.

mi se pare mie sau iti este frica de Alice?

Postat

Wow.... mi se pare foarte interesantă discrepanta între subiectul topicului si bălăcăreala, pardon discuția de aici... întrebarea fiind unde găsește omul traseiste...

Alice / Rocsana sa-i cerem lui Pisicut sa unească topicele!? :laugh2

exista topic pentru traseiste

Postat

La cata minte ai tu Lion ai făcut eforturi să înțelegi ceva.

nu inteleg nimic, dar imi place sa ma bag ca supozitorul undeva, mai ales la tine ;)

• Oras:...
Postat

Extraordinar. Scumpetea m-a sunat ofuscata sa imi ceara explicatii, i-am inchis telefonul in nas. Cum auzi doamne imi permit eu sa scriu asa ceva. A mai avut tupeul sa sune si a doua oara. Madam Andra, cand ti se inchide telefonul in nas, cred ca se subintelege ca respectiva persoana nu vrea sa vorbeasca cu tine, asa ca nu mai insisti.

In alta ordine de idei, matracucele mi-au dar report si valeu, mi-am luat warn. Nu mai pot de plans...warn, ban, bla bla.  

Mai puteti? 

Vite.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu e vina ei. Domnișoara R să a plâns că noi doi postam nu stiu ce naiba despre ele. De, atât înțelege când citește (oare citește?) Iar asta mica, mai vulcanică cum o știm a vrut sa afle ce avem cu ea. Cam asta a fost. Dar repet, EU sunt de vina pt ce se scrie aici. Chiar și când scrie Lion tot eu sunt vinovat.

Postat

Ce topic interesant pentru un site numit nimfomane...

Asta e paruiala online?

De ce nu ca vedeti voi de clientii vostrii si vietile voastre nu am habar... Dar cum sigur careva o sa zica: is not my fuckin'problem...

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Asta nu e razbunare. I-am spus Andrei odata ca daca voiam sa ii fac rau, scoteam la imprimanta anunturile ei, cu pozele pe care i le-am facut eu, cu tot cu fata si le lipeam pe fiecare usa a blocului ei si le imparteam si pe la toate mamele de la gradinita. Aia era facut rau. 

Repet. Lasati-ma cu rapandulele. Si nu mai presupune ca eu vreodata o sa ma mai iubesc cu tentativa asta de om.

Si daca razbunarea o sa fie cand o sa iti vina un client in vizita la tine si o sa iti scoata dintii din gura ???  Cine pula mea te crezi tu fa zdreanto , nu te uiti la tine cum arati ? Ca parca esti un hipopotam. Tu trebuie sa platesti barbatii ca sa te futa si nu invers.

Pentru cine nu stie hipopotamul de Alice are 130 de kg in prezent dar se foloseste de poze vechi din anii liceului cand avea 70 de kg ceea ce se cheama reclama falsa. Nu inteleg de ce moderatorii nu muta acest hipopotam la curve de evitat unde ii e locul.

Du-te fa si vezi-ti de treaba ta imputito ca pana una alta nu esti decat o centurista,bipolara si semi-analfabeta scapata libera pe internet. 

• Minus 1
Postat

Mă așteptam la o replica a domnișoarei R. Dar bag de seama că lacheii și-au făcut treaba. App, am fost și eu(poate mai sunt) dobitoc odată,fraților, stați liniștiți că la o adică tot voi picați rău. Tot voi sunteți frustrați și kkti.

Postat

Mă așteptam la o replica a domnișoarei R. Dar bag de seama că lacheii și-au făcut treaba. App, am fost și eu(poate mai sunt) dobitoc odată,fraților, stați liniștiți că la o adică tot voi picați rău. Tot voi sunteți frustrați și kkti.

Care e faza cu "frustrati si kkti"? Ca tot vad ca o pomenesti.

De fapt cred ca R. a scos-o pe asta, ca ea vede frustrare in toata lumea. Dar kkti? Really? :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Clona facuta acum cateva ore. Mare credibilitate ai.

Go kill yourself :)

Asa si ? E un cont inregistat ieri băga-mi-aş pula-n ma-ta si in tot neamu ma-tii de obeza saraca si miloaga ca prea multe talente si ifose ai tu. 

Postat

Că asta suntem noi( de fapt cei care o plătesc) pentru ea. Niste frustrați care plătim sa futem, niste kkti

Postat

Asa si ? E un cont inregistat ieri băga-mi-aş pula-n ma-ta si in tot neamu ma-tii de obeza saraca si miloaga ca prea multe talente si ifose ai tu. 

bă pizda, ti-ai facut cont sa futi sau sa cauti cearta? iesi dracu de aici in mortii ma-tii de primas labagiu retardat

Postat

Care e faza cu "frustrati si kkti"? Ca tot vad ca o pomenesti.

De fapt cred ca R. a scos-o pe asta, ca ea vede frustrare in toata lumea. Dar kkti? Really? :)

Că asta suntem noi( de fapt cei care o plătesc) pentru ea. Niste frustrați care plătim sa futem, niste kkti

NU va transformati in Lorena si Dobre!!!!  Deja acolo am pierdut pagina la care am ramas  :laugh2   mie lene sa ma duc sa i-au pufuleti sa ma uit la aceasta mega-extra-super telenovela  :slap2

• Like 1
Postat

Mda...nu mai zic nimic.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

bă pizda, ti-ai facut cont sa futi sau sa cauti cearta? iesi dracu de aici in mortii ma-tii de primas labagiu retardat

Lasati prostii sa faca ce vor.

Iti dai seama ca a platit cont numai ca sa nu isi ia ban pt injuraturi?  :slap2  :laugh2

Mare e gradina.. :pope

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Lasati prostii sa faca ce vor.

Iti dai seama ca a platit cont numai ca sa nu isi ia ban pt injuraturi?  :slap2  :laugh2

Mare e gradina.. :pope

Iesi fa umflato d-aici ca te rostogolesti pe drum cand mergi

Postat

Iesi fa umflato d-aici ca te rostogolesti pe drum cand mergi

Te-ai straduit mult sa imi dai minus la toate postarile? De banii aia cu care te facui premium mai bine iti luai dracului o viata. 

Rocsana clar nu esti, ca aia e prea analfabeta sa scrie asa. Dar transmite-i asta" Winter is coming ;)

Now bugger off.

• Like 1
Postat

Te-ai straduit mult sa imi dai minus la toate postarile? De banii aia cu care te facui premium mai bine iti luai dracului o viata. 

Rocsana clar nu esti, ca aia e prea analfabeta sa scrie asa. Dar transmite-i asta" Winter is coming ;)

Now bugger off.

Graso atata falcile ai, nu mai face pe smechera cu mine. La telefon cand te-am sunat zilele astea pentru programare nu erai atat de smechera. O sa te mai sun pentru programare ca am si o surpriza pentru tine, o sa iti placa hipopotamule  :girly

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Graso atata falcile ai, nu mai face pe smechera cu mine. La telefon cand te-am sunat zilele astea pentru programare nu erai atat de smechera. O sa te mai sun pentru programare ca am si o surpriza pentru tine, o sa iti placa hipopotamule  :girly

Mi se pare abject sa te prevalezi de faptul ca este prostituata ca sa-ti facilitezi o reglare de conturi. Daca ti-a facut ceva, personal sau prin interpusi, rezolva problema ca barbarii, nu ca proxenetii infecti. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...