Sari la conținut

Fetele de la omv

Postări Recomandate

Postat

Salut la tătă lumea futicosă drajilor. Asară o fo duminică și după un blid sănătos de cociune cu piroște am făcut o baie cu apă rece și mam făcut bibilou ștoc. Mam șpreiat cu maliția miam luat clopul de couboi in cap miam luat șpițarii și curaua cu țînțele băgată în ciucurii de bluji albaștrii. Ca in melodia pușca și cureaua lată. Am cătat curve pă variantă când so început a întuneca. Am găsît una pă lângă oșan pă unde ies tirurile da nu mio plăcut cînd so apropiet am vazuto mai bine că iera slabă ca o ciuhă și bujedă la față de la ses. Mărgând in spre oraș am văzut pă marjinea drumului după crenguța păstă drum de rompetrolu cela ce să construie amu o apărut o curvă înaltă brunetă cît un cal numa bună de cordit.Cred că ave vro 2 meteri pă tocuri cu craci lunji da umpic cam bătrână la față.undeva la 45 de ani cred. Am oprit și mio zîs ca costă 80 de lei oral si normal și mio arătat că merem să ne futem păstă drum hăpt unde să construie peco rompetrol. Am trecut drumu cu mașina și o venit la mine da mio zîs că suje și să fute afară că motoru i pre mic. Bun. Miam scos hamfău mio pus guma că nu o vrut să sugă fără gumă și o început a suje in partea laterală a motorului în spre Peco pă dinafară. După vreo 5 minute am zîs că vreu a băga în ie și mio zîs bine hai pă la spate. Cînd dau să bag în ie am întrebato dacă mă lasă so ling in pizdoc de 2-3 ori și nu mo refuzat. Am vrut asta mai ales că mio zîs că is primu client a ii și iera freș fata.Nu o mai fututo nime înaintea me.Ave un lindic barberit și lung. Iam dat o limbă de sus pînă jos pă dinapoi da din cauză că era mare în lindic și cum era ieșită înafară pielița ceie am avut o impresie interesantă. Am crezut că io sug pula cum ave lindicu lung. Mam ridicat am băgat călbasu și am ghețalit in gumă. Mio dat șervețele după aceie mam sters și gata. Am întrebat cum o cheamă și mio zîs ileană. I ce mai înaltă curvă de pă variantă.Nu i nu știu ce da are avantaj că i înaltă, păntru o golire iute io zîc că mere. Să fute cusporiuc. Numa bine la tătă lumea de aci pă internet și spor la pingălit

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ai evoluat...se pare ca ati lecturat cu totii deja. Incepi sa folosesti masjucule,semne de ortografie...si tarifele  deja par reale,nu inventate. Acum ramane sa faci recenzii madamei pe care o acoperi...sau stai,nu cumva postezi tu,stimata matroana,sub cont de curvar? Ca sa mai creezi un membru asa zis credibil pt postari....false si inventate.MAre stratagema...trasnparent(a)  si cusuta cu ata alba...baga o recenzie si la  matroana Diana...sa vedem ,te tine?:P 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Batalejuse1979 Aș băga și la Diană pula în ie. Nu o cunosc și nu am fo în veci la ie. Din poză i bună de tras pă pulă.Speri să am ocazia so trag pă piatră cît de iuti. Io leaș fute pă tăte da amu din păcate nu ma țîne jebu so cot. Vinston negru atunci cînd primesc salaru și bonurile de masă io le mai propui la anumite curve de pă variantă futai in schimbu bonului. Numa una sîngură vre bonuri ca să să fută. Am mai scris de ie. Celălalte să uită hîd dacă le spui de bonuri și nu mărg. Îs proaste care nu le trebe bonuri păntru că pot băga și mîncare în ele nu numa pulă cu ori fără gumă

• Minus 2
Postat

De vro 2-3 zîle tăt mă scartin pă tăt corpu că so uitat văsă la mine in curu gol și mio zîs că am lățăi de aceia care să bagă și in sprînciene. Nu știu di ce le zîce căs paducy lați că doră nu mam culcat pă i ca săi toroștesc să hie plăcintă. Mam dat cu sprei de țînțari și oi mai sta pînă mîni. De nu îmi trece oi cota alticele leacuri

• Minus 3
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De vro 2-3 zîle tăt mă scartin pă tăt corpu că so uitat văsă la mine in curu gol și mio zîs că am lățăi de aceia care să bagă și in sprînciene. Nu știu di ce le zîce căs paducy lați că doră nu mam culcat pă i ca săi toroștesc să hie plăcintă. Mam dat cu sprei de țînțari și oi mai sta pînă mîni. De nu îmi trece oi cota alticele leacuri

Vezi ce se întâmplă dacă mananci "câcat cu lingurița"?...daca nu termini cu postarile tale poate o să plătești si "alte cele"....➕⚰ðŸ˜
  • Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Era pe  vremea impuscatului deparatox, cu ala a dat un vecin pe o pisica de-a tot fugit de'acasa .... ma gandesc daca dam si noi pe manelarul asta nu cumva fuge si el de pe forum ? ... numaintreb#

Nici o șansă....singura solutie îngropat de viu

Postat

Mam barberit pă hamfău coie și pticiore pă piept și pă subsuori cu sprînciene cu tăt. Am avut flocii lunji deo palmă.o trabuit săi tund prima dată și apoi să dau cu lama.O fo greu tare și am văzut lățăi transparenți cu un punct de sînje în i cum o supt din mine da o pușcat în lama de ras si așe am rezolvat. Io cred că am scăpat de lățăi și mâini poate oi mere la o curvă de pă varianta ceie de lîngă liceu sportiv am auzît că stau multe moime ce să fut în aer liber pacole.3 de x sarc refuz caca și țîl dau ție că esti mai nesătul da îți mai dau și o finje de ptișat din partea me. Abde aștept sămi crască flocii că nus obișnuit deloc așe chilug nui fain deloc. Revin mîni cu povesti in cazu în care prind ceva de tras pă hamfău

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mam barberit pă hamfău coie și pticiore pă piept și pă subsuori cu sprînciene cu tăt. Am avut flocii lunji deo palmă.o trabuit săi tund prima dată și apoi să dau cu lama.O fo greu tare și am văzut lățăi transparenți cu un punct de sînje în i cum o supt din mine da o pușcat în lama de ras si așe am rezolvat. Io cred că am scăpat de lățăi și mâini poate oi mere la o curvă de pă varianta ceie de lîngă liceu sportiv am auzît că stau multe moime ce să fut în aer liber pacole.3 de x sarc refuz caca și țîl dau ție că esti mai nesătul da îți mai dau și o finje de ptișat din partea me. Abde aștept sămi crască flocii că nus obișnuit deloc așe chilug nui fain deloc. Revin mîni cu povesti in cazu în care prind ceva de tras pă hamfău

Trage pe măta.....si nu mai spune la nimeni La inceput am crezut ca esti prost dar la cum "evoluezi" m-am inșelat esti un bolnav psihic care populează aerul 🖕
Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Era pe  vremea impuscatului deparatox, cu ala a dat un vecin pe o pisica de-a tot fugit de'acasa .... ma gandesc daca dam si noi pe manelarul asta nu cumva fuge si el de pe forum ? ... numaintreb#

Niste DTT ca pe vremea cand faceam armata, ne dadea cu din ala :))) vai de pula mea deci fratiilor manelaru ori ii prost ori foloseste canalul inloc de gura :))

Vizitator danezudan
Postat

Recomand Romeo Fantasticu cu melodia taci și urcate pă mine inainte de culcare. Nopte bună

Daca vrei sa te sinucizi te ajut cu sfaturi :)) ofer consiliere gratuita :))

Vizitator danezudan
Postat

Fratiilor eu propun sa facem un topic pe sectiunea Baia Mare, unde sa votam maimuta orasului :)) sunt sigur ca manelaru ia primu loc, pe langa oscar si alte premii :)) Deci numai pot de ras, dar defapt dobitocul asta agramat e de plans :))

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Manelaru nu ii prost doar facepeprostu.... Are eluninteres ascuns

Si eu cred asta

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Manelaru nu ii prost doar facepeprostu.... Are eluninteres ascuns

Manelarul "undercover"...cu siguranță este un câcat cu ochi ðŸ˜ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£
Vizitator danezudan
Postat

Poi in meseria lui "prost sa fi sa ai putere carte multa nu se cere" :))

Postat

Salut pă tăți curvarii. Amu sara mo mâncat în pulă să cot orice curve pă variantă ca să mă scartine și am dat o tură cu motoru. Am văzut câteva da mo încîntat o fimeie ce stă la pulă cole pă lângă școla ceie sportivă cum meri cătă hotvon. Undeva la 40 de ani și nui așe faină la fățău da la corp era bună de împins și tras pă hamfău. Bună de dripălit.Am oprit hăpt lângă ie și mio zîs că suje și să fute păntru obzăci de lei iar io bun negociator iam arătat pă dejite căi poci da dacă vre 5 zăci păntru supt și futut și bonus un bon de masă pă deasupra. Iam zîs hai repide în motor că i frig afară. So uitat cu o față de amar betegos la mine și so suit la mine in motor. Am făcut prima la dreapta pă stradă și neam oprit cole in parcare.Neam mutat pă bancheta din spate și am rabatat scaunele din față ca să avem mai mult loc în timp ce își dăde cojocu jos Io sunat telefonu și o grăit pă țîgănește cam un minut cu cineva da ie nu arăta a țîgancă și atunci miam dat sama căi țîgancă. După ce o închis telefonu iam dat 50 de lei și dăi la dezbrăcat da de bonu de masă nu o mai întrebat iar io mam bucurat.O hii uitată de bon. Șio dat jos ciucurii de pă ie da puloveru nu lo dat. Iam zîs săși deie și puloveru cela de lână că vreu săi pui mîna pă țîță si tare imi mai place a frămînta țîțăle. Mo ascultat și o avut de dat jos trii rînduri de puloveri. Mii so sculat un pulenci mare cu un cap cît un diezure de mare pă care i lam băgat în gură tomna pînă în mandule fără prezervativ. Am mai dat de 15-19 ori din cur pă gura ei și am mai nimerito și pîn ceru gurii cu hamfău. Scot scorbanciu din gura i și îmi pune guma pă pulă da îi zîc suiete la mine în pulă deasupra. O zîs că la ie nui face plăcere să facă deaeste da să pune cu spatele dacă vreu so lodiesc capră. Zîs și făcut. O ieu pă dinapoi de zîci că eram cu caii și ștrafu după lemne în pădure și de plăcere pușc din dejite și strîg nyee ciaaaa hois nyeee da la pulă nyeee ha haha. De la un moment dat zîce cătă mine să nu mai dau așe tare în ie că o trece cufureala da io am crezut că glume. Mai continui să dau tare din cur și mă găt în ie da și ie în același timp îmi fute o beșină. Da una de aceie cu stropi și imi spune că țam zîs să nu dai așe tare ca bolundu. O hii avută diareie. Pui mâna și ieu șervețăl umed și dau să mă șterg iute și cu umpic de jenă să șterje și ie și gata futaiu. Mio zîs că o cheamă andrea și stă la blocurile cele din ferneziu. Data viitoare nu o mai ieu la pulă că i tare bleagă și nu știe a juca în pulă da nici cu gura nu pre mișcă nimnica. Păntru un futai cuspori în grabă mere la cine are chef urjent să fută orice ptică pă fugă dar io nu o recomand. Serustoc

• Minus 1
  • Oras:toata tara
  • Oras:toata tara
Postat

Cum dreq poti sa futi asa ceva ... mi sa culca pula numa' cand citesc ce ai scris ...

Postat

Asta numesti umor?Stalcirea asta intentionata sa para un debil mintal  si fara scoala,prost alimentat si cu bube in cap? Serveste el interese mult mai viclene,nu cadeti in capcana de a lua tipul un retard. E omul de paie a matroanei si retelei care il impinge in fata voastra  ca sa justifice existenta  cu astfel de asa zise postari ca apoi sa intre in actiune.Trimite-ti-l la dracu'n praznic

Postat

Azi pe la ora 17-18 am trecut langa Auchan si am vazut o bruneta frumusica slim , inalta . Era in pantaloni trening gri si avea un fund rotund bomba . Din pacate nu eram singur deci nu am putut sa vb cu ea . Stie cineva ceva despre domnisoara ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...