Ape Primate Reputație: 151 Postat Septembrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2012 Salut! Astazi am inceput un nou thread:http://nimfomane.com...te-incepatoare/ Avand in vedere ca vreau sa pastrez threadul respectiv bogat in informatie si sa evit off-topicul, facandu-l astfel usor de urmarit (nu de alta, dar in general femeile sunt renumite pt attention-spamul lor, iar categoria de fete pt care ar fi utila acea informatie nu face parte chiar din categoria rocket scientists)... o sa va rog respectuos daca averi vreo opinie cu privire la el- fie ea pozitiva sau negativa sa o postati aici. As vrea ca acolo postarile sa fie cat mai bogate in informatie, un minim de 50% din post sa fie informatie utila din punct de vedere al titlului threadului. Am deschis acest thread pt ca deja au inceput sa se exprime opiniile cu privire la acel site si va deveni mult mai greu de urmari. CUm nu am posibilitatea sa-l fac locked si sa postez doar eu la el apelez la buna voastra credinta in a ma ajuta sa pastrez procentul de informatie utila de acolo cat mai ridicat. Va multumesc.
Postări Recomandate