kkmitz Reputație: 4245 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Ianuarie 14, 2017 Eu te stiu inofensiv bine ma sti da cand se depasesc anumite limite si rabdarea are limitele ei 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 14, 2017 Este transsexual, Alexa Este transsexual GentlemensSecrets este Roxana Catelul este managerul Este "cordacu" lu Andra. A suparat-o si la pedepsit si ii ia toti banii Nu mai minți futute-n gură de peşte sau peștoaica că nu suntem proști, știm că tu postezi de pe conturile rapandulelor ălora din țigănari residence și că ăsta e contul tău principal, ești la fel de fomist/ă ca ăia doi! Încă mă mir ca acceptă așa ceva pisicul, dar banii ăia de cont roșu nu se fac singuri Hai că am fost finuț și ți-am răspuns aici, nu pe topicul fetiței tale, că mi-e milă de voi, pe foametea asta e greu 5 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 14, 2017 Te astept pe PMDaca am spus "nu mai conteaza" , asa ramane . Nu avem ce alte secretomanii sa mai discutam in PMS-a notat ce era de notat 19 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum