Vizitator clypper Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Buna, serviciile si tarifele au ramas la fel?
shark864 Reputație: 4022 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 5, 2017 de azi mi-am luat locatieSă-mi spui și mie tarifele și serviciile pe PM.Ne-amcunoscut!Ai venit la mine la Dristor 2, în blocul de garsoniere,în cazul în care îți mai aduci aminte! 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2017 Buna! pret/servicii 60/Lei 1 finalizare oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 120/Lei 1 Ora 2 finalizari oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 150/Lei 1 Ora 2 finalizari oral neprotejat normal protejat si anal protejat 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2017 Buna! ma numesc adelina ma puteti gasi pe soseaua mihai bravu in spate la kaufland in locatia mea va pup si va astept cu drag pret/servicii 60/Lei 1 finalizare oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 120/Lei 1 Ora 2 finalizari oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 150/Lei 1 Ora 2 finalizari oral neprotejat normal protejat si anal protejat optiuni extra/Contra cost Masaj uro (pasiva/activa) inghitire+anilingus si alte mici fantezi Va pup! abia astept sa ne cunoastem 4
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 poimaine te vizitez 18 20
mihai230579 Reputație: 7 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Buna Adelina, deci ai locatie acum , cu siguranta am sa ti fac o vizita am sa te anunt pe wapp merci, poze noi ...
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2017 poimaine te vizitezTe astept cu mare drag! Te pup! 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2017 Buna Adelina, deci ai locatie acum , cu siguranta am sa ti fac o vizita am sa te anunt pe wapp merci, poze noi ... Buna! da de azi am locatie soseaua mihai bravu in spate la kaufland. Poze noi curand din locatie te astept cu drag 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Asteptam poze 10 20
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2017 Curand vin si pozele 1
sadus Reputație: 10 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 6, 2017 deci outcall nu mai faci ?
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Buna! da de azi am locatie soseaua mihai bravu in spate la kaufland. Poze noi curand din locatie te astept cu dragVai de capul meu...ce locație bună ) 1 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2017 deci outcall nu mai faci ?nu momentan
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Astazi dimineata am fost la Adelina.M-a intampinat imbracata si incaltata pe tocuri,am socializat la o tigare dupa care am trecut la treaba.locatie 8gfe 9oral nu stiunormal 9cadou 150 orao recomand celor care prefera fete mai pufoase,uitati-va la poze pentru ca sunt recente 20 20
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2017 Astazi dimineata am fost la Adelina.M-a intampinat imbracata si incaltata pe tocuri,am socializat la o tigare dupa care am trecut la treaba.locatie 8gfe 9oral nu stiunormal 9cadou 150 orao recomand celor care prefera fete mai pufoase,uitati-va la poze pentru ca sunt recenteMultumesc frumos! Te pup!
andreyb123 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Frumoasa fata. O sa.ti fac o vizita.
c21h27no Reputație: 82 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 E jale cu parcarea acolo. Cel mai sigur e sa lasati masina in parcare la kaufland, cea subterana (cum spunea un coleg mai sus, la ce zona e acolo, in parcare la kaufland sunt camere si e iluminat), de acolo mai sunt aprox 5 min de mers pe jos.Locatia este strada racari langa magazinul profi, etaj inferior.Actiunea a debutat cu un oral, unul dintre cele mai slabe de care am beneficiat.Anal, sub 1 min, normal cu ea deasupra unde se misca binisor dupa care am trecut la doggy style, sex intre sani unde am finalizat primul numar.Dupa ce m-am igienziat putin (prosop mare si curat, atentie la cada sa nu va rupeti gatul), incepe cu un oral, la fel de slab, trecem la normal dupa care acelasi deznodamant la final.Ca si atitudine/gfe, notez cu 8, e vorbareata, dezinvolta.Locatie 7, apartament modest aparent curat, camera ok pentru actiune, recomand un scaun sau un cuier pentru haine.Oral 3, tehnica slabuta, fara deep, fara atentie zonele adiacente, ocazional semi-laba.Anal nu voi nota ca a durat prea putin sa pot aprecia.Igiena 4, nu a facut dus cand am ajuns dar era curata si mirosea bine. N-a facut dus nici dupa prima finalizare si am decartat ceva incarcatura pe sanii ei. La sfarsit s-a echipat si un stiu daca a facut dus. Pentru mine igiena e aspectul principal, care primeaza peste aspect, atitudine samd. Normal 7, mi s-a parut putin cam uscata, nu se umezeste natural, dar per total ca si actiune ok. N-am schimbat prea multe pozitii dar nu comenteaza. In general implicare minima, acum depinde de pozitie.Aspect general 6, nu e slim, dar are carnea tare pe ea, sanii usor lasati dar placuti la atingere, la fata sa spunem in cel mai bun caz mediocra. Inaltime medie, sa spunem 1.68-1.70 (nu apreciez bine inaltimea, in general), ceva burtica, a zis ca-i trebuie niste sala si o sa se apuce.Platit 150 de lei pentru aprox 50 min dtd, cu 2 dusuri si o igienizare rapida inclusa.Fiind a doua zi in locatia (din ce am inteles pana acum facut doar outcall) sunt neajunsuri care cel mai probabil se vor rezolva cu timpul.Nu are atitudine fast-fuck si incearca sa se faca placuta dar personal nu cred ca mai revin, poate peste ceva timp cand o sa mai prinda niste experienta. 2
Vizitator clypper Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Neserioasa, am încercat acum sa merg la ea, mi-a dat adresa, apoi nu a mai răspuns la telefon și nici pe whatzap.
theitallianbull Reputație: 177 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Neserioasa, am încercat acum sa merg la ea, mi-a dat adresa, apoi nu a mai răspuns la telefon și nici pe whatzap.Esti culmea si tu...mai dute de 2 ori si a 3a va fi cu noroc )))) 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2017 Neserioasa, am încercat acum sa merg la ea, mi-a dat adresa, apoi nu a mai răspuns la telefon și nici pe whatzap.Buna! imi cer scuze, dar ai spus ca ajungi in 30 minute.... timpul trecuse cu mult.. am vazut ca nu mai ajungi am luat o alta programare. inca odata imi pare rau dar te astept asa cum am stabilit noi 2 pe whatzap 2
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2017 Neserioasa, am încercat acum sa merg la ea, mi-a dat adresa, apoi nu a mai răspuns la telefon și nici pe whatzap.trebuia sa o suni sa-i spui ca intarzii 20 23
Vizitator clypper Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2017 Postat Aprilie 8, 2017 Buna! imi cer scuze, dar ai spus ca ajungi in 30 minute.... timpul trecuse cu mult.. am vazut ca nu mai ajungi am luat o alta programare. inca odata imi pare rau dar te astept asa cum am stabilit noi 2 pe whatzap Am spus ca ajung in 45 de min, iar tu mi-ai confirmat ca poti intr-o ora. Hai sa nu mintim ca nu e frumos, daca doresti pot pune aici print screenul. Induci lumea in eroare, ai gresit, e ok, trecem peste.
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2017 Am spus ca ajung in 45 de min, iar tu mi-ai confirmat ca poti intr-o ora. Hai sa nu mintim ca nu e frumos, daca doresti pot pune aici print screenul. Induci lumea in eroare, ai gresit, e ok, trecem peste.ok cum spui tu.... sa fie greseala mea... imi cer mii de scuze te pup! 2
mihai230579 Reputație: 7 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2017 poze new cand pui pup
adelina92 Reputație: 466 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2017 poze new cand pui pup Caut un fotograf profi. cum gasesc ceva profi fac si voi posta. te pup! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum