petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 12, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 12, 2017 Buna găsit.Frății mei stau si ma uit la aceasta domnișoara, ea nu se vede cum arata?? Vrea 150 pe ora?Pai sunt fete care s-au retras si mergeau pe 150 dar arătau cat de cat acceptabil nu Domnița care are cu 10 kg in plus , acum nu am timp de spus mai multe.Am sa revine cu mai multe detalii , stiu chiar si cine este " protectorul" domniței Extraordinar! Alta aparuta. Tot o nevasta inselata esti tu sau doar concurenta acerba? 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12, 2017 Extraordinar! Alta aparuta. Tot o nevasta inselata esti tu sau doar concurenta acerba?Corect, cred ca stiu cine este... eu voi spune pe scurt, este vorba despre o domnisoara care a lucrat in domeniu, pe care nu o cunosc si nici nu ma cunoaste personal, nu iam facut nimic, ideia este urmatoarea, ea ma acuza ca am sau am avut o relatie cu fostul ei sot, pe care il cunosc ne-am vazut de cateva ori si de ceva timp ma tot cauta ea sa imi spuna tot felul de povestii, un lucru este cert nu ma intereseaza nici ea nici el, eu sunt o simpla fata care i-si vede de treaba ei, nu stiu cu ce am gresit ca am cunoscut simplu un om cu care nu am nici o treaba.. atat am avut de spus, confuzie frustrare eu cazuta la mijloc fara voia mea, va doresc o zi frumoasa va pup!! 1
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2017 Poze noi 3
kiel Reputație: 65 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2017 ce blondina!!!
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2017 ce blondina!!!Da, Mi-am schimbat culoarea, din roscata, mam facut blonda
kensei Reputație: 579 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 Acum sincer..la sala cu tine, fara suparare
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 18, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 18, 2017 Bai fraților ,hai că mă bag și eu ca musca in lapte . Dacă nu vă place o anumită persoană ,de ce mama dracului stați și îi scrieți aici si ii mai dați și "sfaturi ",pe deasupra? Hai să fim serioși ,sunteți așa de nesimțiți,încât vă vedeți voi perfecți și ea ultima cârpă de șters pe jos . Fiecare om are gusturile sale . Fiecare om are defecte din naștere sau dobândite în timp. Cu ce v-a deranjat pe voi că este plinuță și cere 150/h? A,da , dacă scria "MOCA" imediat erați prezenți. Abtineti-va de la comentarii răutăcioase .Credeți că dacă se duce la sală slăbește instant? Nu ! Îi trebuie minim 6luni 1 an ,că să se vadă diferențele . Depinde de arderi,hrana etc . În loc să o ajutați,voi o dezamagiti. Urat ,foarte urat . 6 2
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2017 Bai fraților ,hai că mă bag și eu ca musca in lapte . Dacă nu vă place o anumită persoană ,de ce mama dracului stați și îi scrieți aici si ii mai dați și "sfaturi ",pe deasupra? Hai să fim serioși ,sunteți așa de nesimțiți,încât vă vedeți voi perfecți și ea ultima cârpă de șters pe jos . Fiecare om are gusturile sale . Fiecare om are defecte din naștere sau dobândite în timp. Cu ce v-a deranjat pe voi că este plinuță și cere 150/h? A,da , dacă scria "MOCA" imediat erați prezenți. Abtineti-va de la comentarii răutăcioase .Credeți că dacă se duce la sală slăbește instant? Nu ! Îi trebuie minim 6luni 1 an ,că să se vadă diferențele . Depinde de arderi,hrana etc . În loc să o ajutați,voi o dezamagiti. Urat ,foarte urat .Multumesc!! Corect, merg la sala de o saptamana zilnic, voi face poze de la sala si le voi posta, nu pot slabi intr-o saptamana sincer, sunt la dieta foc tot ce pot omeneste, dar nu pot peste noapte, va rog aveti rabdare, oricum dupa cum bine stiti eu nu voi raspunde cu rautate, va respect punctele de vedere fiecaruia in parte, zi buna va doresc 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 Daca as sta in capitala as merge la ea desi prefer fetele mai slim.
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 18, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 18, 2017 Daca as sta in capitala as merge la ea desi prefer fetele mai slim.Taci! Că te mănânc ! 2 2
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2017 Daca as sta in capitala as merge la ea desi prefer fetele mai slim.Multumesc!!!
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 18, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 18, 2017 Multumesc!! Corect, merg la sala de o saptamana zilnic, voi face poze de la sala si le voi posta, nu pot slabi intr-o saptamana sincer, sunt la dieta foc tot ce pot omeneste, dar nu pot peste noapte, va rog aveti rabdare, oricum dupa cum bine stiti eu nu voi raspunde cu rautate, va respect punctele de vedere fiecaruia in parte, zi buna va doresc Scumpete,aici ,câteodată trebuie sa le răspunzi cu aceeași monedă . Tu sa fii sănătoasă ,restul e la Wowbizz pe Kanald. Logic că nu ai cum să slăbești instant,dar ce să știe lichelele,care știu doar sa arunce cu noroi . Te pup și spor la bănuți . 3 2
adelina92 Reputație: 466 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2017 Scumpete,aici ,câteodată trebuie sa le răspunzi cu aceeași monedă . Tu sa fii sănătoasă ,restul e la Wowbizz pe Kanald. Logic că nu ai cum să slăbești instant,dar ce să știe lichelele,care știu doar sa arunce cu noroi . Te pup și spor la bănuți .Multumesc Frumos!!! Te Pup!! 1
austriacu Reputație: 15 Postat Mai 28, 2017 Oras:Austria Oras:Austria Postat Mai 28, 2017 (De la inceput sorry for my bad romanian! I'll try my best) contact: 10 - Raspuns dupa cateva minute pe WhatsApp, peste 12 minute de la primul mesaj am fost deja la ea. Deci aica este foarte TOP TOP TOP (Nu sunt multe care reactioneaza asa in timpul foarte scurt!)Locatie : 6 - Macar gasesti o parcare direct in fata usi (Este un plus pentru mine personal)Atitudine : 9 - Se comporta frumos (o fost o mixtura intre engleza si romana ce am vorbit cu ea). Oral : 6 NP - OKNormal : 7 - Pe mine. Ok, umed, deci nu am ce sa comentezi din punctul asta.Aspect : 7. Pozele bine facute..tate lasateOverall: 7Overall pentru Pretul platit: 8 Tarif 60 de lei / finalizare. Daca mai sunt in zona revin. Parerea mea personala? Deci pentru 60 de Lei nei de ce sa te plang. Este destul de ok pentru bani. Fata se compoarta foarte politicos si te astepta ca o cunostinta de ani de zile! 5
flaviusadrianus Reputație: 215 Postat Mai 31, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Mai 31, 2017 Sweet kiss for a sweet lady
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 3, 2017 Buna!! poze noi va pup! 7
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 13, 2017 Poze Noi 4
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 17, 2017 Poze noi 6
kensei Reputație: 579 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Adelina ,sincer se vad imbunatatiri.nu esti tu genul slim dar se veds ca ai facut eforturi.pe curand
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 17, 2017 Adelina ,sincer se vad imbunatatiri.nu esti tu genul slim dar se veds ca ai facut eforturi.pe curandMultumesc Frumos!!!! fac sala zilnic, tin o dieta, merg la solar. 4
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 18, 2017 Multumesc Frumos!!!! fac sala zilnic, tin o dieta, merg la solar. Asa, investeste in tine, sa arati "piesa". Vreau cand vin la tine sa mi se intareasca scula instant! 😊Spor 6
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Iunie 18, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Iunie 18, 2017 Multumesc Frumos!!!! fac sala zilnic, tin o dieta, merg la solar. oooo....buna Adelina...deci te ai apucat de sala...pana la urma😘FELICITARI.cat de curand...am sa ti mai trag o vizita😘😙Dan,tatuaj spate. 15 2
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2017 oooo....buna Adelina...deci te ai apucat de sala...pana la urmaFELICITARI.cat de curand...am sa ti mai trag o vizitaDan,tatuaj spate.Buba! dan, te astept cu drag
adelina92 Reputație: 466 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2017 Asa, investeste in tine, sa arati "piesa". Vreau cand vin la tine sa mi se intareasca scula instant! SporMultumesc Frumos!!!
flaviusadrianus Reputație: 215 Postat Iunie 18, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iunie 18, 2017 Adelina se vad rezultate si esti tare dulce.Ai grija co solarul. Multe fete s-au prajit si la propriu si la figurat. Ai o piele super nu o bronza artificial.Sweet kiss for a sweet lady 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum