Sari la conținut

Adelina92/ 0734896180

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Locatia va fi schimbata, pe data de 15 iulie, referitor la ultimele recenzii, fiecare are dreptul la libera exprimare, uni spun ca sau simtit bine cu mine alti ca nu, nu va pot multumi pe totii, eu va respect punctele de vedere, cuhiar daca sunt umpic deplasate.... daca va deranjez pe acest forum imi puteti spune? va urez numai bine, app nu imi scrie nimeni nimic, iar daca uneori nu ma exprim corect orice om mai greseste, da aici incerc sa ma exprim cat pot eu de bine, nu am obligat si nu oblig pe nimeni sa vina la mine etc este alegerea voastra daca vreti sau nu? nu va iau din casa cu forta, din masina, de pe strada etc,nu va bag mana in buzunar sau in portofel, este alegerea voastra.

• Like 1
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Locatia va fi schimbata, pe data de 15 iulie, referitor la ultimele recenzii, fiecare are dreptul la libera exprimare, uni spun ca sau simtit bine cu mine alti ca nu, nu va pot multumi pe totii, eu va respect punctele de vedere, cuhiar daca sunt umpic deplasate.... daca va deranjez pe acest forum imi puteti spune? va urez numai bine, app nu imi scrie nimeni nimic, iar daca uneori nu ma exprim corect orice om mai greseste, da aici incerc sa ma exprim cat pot eu de bine, nu am obligat si nu oblig pe nimeni sa vina la mine etc este alegerea voastra daca vreti sau nu? nu va iau din casa cu forta, din masina, de pe strada etc,nu va bag mana in buzunar sau in portofel, este alegerea voastra.

Nu are nimeni nimic cu tine si nu deranjezi, incearca sa inveti cate ceva din ce-ti reprosam .

Succesuri sa ai !

• Minus 2
Postat

Nu are nimeni nimic cu tine si nu deranjezi, incearca sa inveti cate ceva din ce-ti reprosam .

Succesuri sa ai !

Multumesc frumos!! nu ma deranjeaza puteti sa imi spuneti orice, da sunt de la tara nu imi este rusine, am 10 clase nu am facultati etc, dar sincer nu dau in cap la nimeni, muncesc ptr bani multi putini nu conteaza, nu am facut si nici n-am sa fac centura, nu's "centurista" dar va respect punctele de vedere puteti da in mine cat doriti voi, eu pe acest forum imi platesc contul ca si tine ca si multi alti, eu imi dau anunturi pe bani mei, voi dati cu pietre pe bani vostri.

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Multumesc frumos!! nu ma deranjeaza puteti sa imi spuneti orice, da sunt de la tara nu imi este rusine, am 10 clase nu am facultati etc, dar sincer nu dau in cap la nimeni, muncesc ptr bani multi putini nu conteaza, nu am facut si nici n-am sa fac centura, nu's "centurista" dar va respect punctele de vedere puteti da in mine cat doriti voi, eu pe acest forum imi platesc contul ca si tine ca si multi alti, eu imi dau anunturi pe bani mei, voi dati cu pietre pe bani vostri.

:hug1  :kiss3

Postat

Oameni buni, multe din aceste recenzi vin din cauza ca eu nu accept gen hai sa te fut in cur fara prezervstiv, hai sa te fut in pizda fara, daca nu stai asa, daca nu faci asa, vezi ca eu sunt de pe forum si daca nu faci iti las recenzie proasta numai amenintarii etc asta este caracterul multor oameni, multi vin cu 40, 50 lei hai inghite, hai normal, hai oral, hai anal, hai sa fac uro pe tine etc si cand refuz a fi umpilia pe 2 lei sunt amenintata cu recenzii proaste pe acest forum, eu nu am ce sa fac, asta este viata, astia sunt oameni, eu in continoare va respect pe toti si puteti sa ma faceti cum doriti voi si puteti sa ma jigniti cat doriti voi, va pup! :* si va respect pe toti, zi frumoasa va doresc.

• Like 2
Postat

Oameni buni, multe din aceste recenzi vin din cauza ca eu nu accept gen hai sa te fut in cur fara prezervstiv, hai sa te fut in pizda fara, daca nu stai asa, daca nu faci asa, vezi ca eu sunt de pe forum si daca nu faci iti las recenzie proasta numai amenintarii etc asta este caracterul multor oameni, multi vin cu 40, 50 lei hai inghite, hai normal, hai oral, hai anal, hai sa fac uro pe tine etc si cand refuz a fi umpilia pe 2 lei sunt amenintata cu recenzii proaste pe acest forum, eu nu am ce sa fac, asta este viata, astia sunt oameni, eu in continoare va respect pe toti si puteti sa ma faceti cum doriti voi si puteti sa ma jigniti cat doriti voi, va pup! :* si va respect pe toti, zi frumoasa va doresc.

• Like 2
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

speciment cu "daca nu faci asa iti las recenzie prosta" i cel mai ciudat si din pacate sunt si useri ca asta fac.

i bine sa nu acepti neprotejat, sunt idioti ca ori sunt deja cu sida ori sa fiu curand.

• Oras:bucuresti
Postat

Deci ii este foame la peste...trebuie sa ii promoveze curva...imi place partea cu "inalta" vand e este mai mica decat pula.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna Adelina Unde vei avea noua locatie s au ne anunti la momentul respectiv  ... Poze noi ceva  te :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Draga Adelina,

Iti schimbi degeaba locatia, daca nu iti schimbi atitudinea.

Cel putin in ce ma priveste pe mine, recenzia negativa a venit ca urmare a lipsei tale de igiena si a locatiei, precum si a faptului ca raspundeai in continuu la telefon din momentul in care am inceput sa ne futem. Asta in conditiile in care ti am spus de la inceput ca vreau sa stau o ora, platindu ti in acest sens 200 lei, tocmai pentru a fi linistita, necunoscindu ne pina atunci.

Facind acest gest, am vrut sa ma asigur si sa te asigur ca vom avea parte de o ora placuta impreuna.

Faptul ca in baie era mizerie si mopul folosit era negru, nu tine decit de tine. Nu conteaza ca stai in Racari sau pe Bd Unirii. Are legatura cu dragostea ta pentru curatenie si igiena.

De asemenea, raspunzind la telefon nonstop, m ai desconsiderat total. Scopul vizitei mele la tine era acela de a imi suge pula si de a ne fute, nicidecum de a te auzi vorbind la telefon. Nu am avut pretentii absurde de a ne fute fara preze sau altele.

Intelege fiecare ce vrea din ce am scris, inclusiv tu Adelina, dar eu cred ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Parerea mea.

Bafta.

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sa fim serioși, trebuie sa fii retardat sa vrei sa futi fără prezervativ o asemenea femeie.

După ce vezi locația, parca nici oral neprotejat nu mai vrei.

Eu, după ce am văzut ca nu faci dus după finalizarea pe sâni, voiam sa îți cer banii înapoi.

Alt aspect: la cum te exprimi și la cum scrii pe forum, e mare diferența. Recunoaște ca îți scrie altcineva!

Sa auzim numai de bine!

Vizitator taki
Postat

esti retard sa vrei neprotejat si daca fata i curata, sa fii curat nu insemna ca nu ai sange infect cu ceva.

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

ce sa-i faci, grea si riscanta mai e meseria asta... :slap2

• Like 1
Postat

Voi pune si poze in data ce imi voi plati contul puteti vedea poze cu mine pe fb Adelina Adelina Ada sau va pot trimete pe watsapp la nr 0734896180

Am verificat pe facebook si nu ai nici o poza

Postat

Culoarea contului nu reflecta calitatea caracterului !

Mare e gradina !

• Oras:BUH
  • Oras:BUH
Postat

sweet kiss for a sweet lady. 

Imi pare rau nu am ajuns inca dr trebuie sa te gus. Este "MUST"

Locatia este aceeasi pe Mihai Bravu Kaufland?

Postat

sweet kiss for a sweet lady. 

Imi pare rau nu am ajuns inca dr trebuie sa te gus. Este "MUST"

Locatia este aceeasi pe Mihai Bravu Kaufland?

Da aceiasi, momentan :*

Postat

Buna! ATENTIE!!! "Domnisoara" Andra (0766626007) imi foloseste pozele, pe ANUNTUL TELEFONIC, Nu sunt eu cu acest nr si cu acest nume

Vizitator
Postat

Buna! ATENTIE!!! "Domnisoara" Andra (0766626007) imi foloseste pozele, pe ANUNTUL TELEFONIC, Nu sunt eu cu acest nr si cu acest nume

OKY DOKY

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...