Sari la conținut

Diana 0722659337

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Buna sunt Diana!!! 

Ma puteti contacta la nr de telefon: 0722659337

Programul meu este de la 11h-20h

1 finalizare - 100 lei normal-oral (oral in functie de igiena)
                                                      -si alte fantezii 
 1h,2 finalizari - 200 lei normal-oral (oral in functie de igiena)

Va astept!!! :kiss3

post-207505-0-26923000-1484559106_thumb.jpg

post-207505-0-53727800-1484559116_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Topicul trebuia deschis la intrebari si raspunsuri

In alta ordine de idei,poate ne lamuresti ce e cu noua ta colega,pe unde a mai activat,daca exista si varianta cu amandoua si cateva detalii despre serviciile ei

• Like 2
Postat

Topicul trebuia deschis la intrebari si raspunsuri

In alta ordine de idei,poate ne lamuresti ce e cu noua ta colega,pe unde a mai activat,daca exista si varianta cu amandoua si cateva detalii despre serviciile ei

Mda scz am uitat ca trb deschis la intrebari...Nu a mai activat aici. ptr mai multe detalii o puteti contacta la nr de tel afisat mai sus :kiss3

Postat

Mda scz am uitat ca trb deschis la intrebari...Nu a mai activat aici. ptr mai multe detalii o puteti contacta la nr de tel afisat mai sus

Fata,si tu ai taci din ala cari sie tocieste daca scri pria mult ?

:)

• Like 2
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI
Postat

:slap2  eu nu mai inteleg nimic , care cum e , cu cine , de ce asa , ele e impreuna ? :slap2

Vizitator almitak1
Reputație: 0
Postat

Sunt colege, iar Andreea, ca o bună colegă, postează și anunțurile Dianei. Asta am reușit să înțeleg și eu. Rog pe Andreea să confirme.

O după-amiază frumoasă!

Postat

:slap2 eu nu mai inteleg nimic , care cum e , cu cine , de ce asa , ele e impreuna ? :slap2

Sunt colege, iar Andreea, ca o bună colegă, postează și anunțurile Dianei. Asta am reușit să înțeleg și eu. Rog pe Andreea să confirme.

O după-amiază frumoasă!

Comegul almitak1 a descris perfect cum stau lucrurile

Diana activeaza impreuna cu Andreea,pe care eu o tot tachinez sa ne dea mai multe detalii despre colega ei :)

Andreea se ocupa de promovarea colegei ei desi ar fi fost mai simplu ca deea sa ii faca un cont de pe care ea sa interactioneze cu noi pe forum,dar din diferite motive nu a facut-o

E posibil ca aceasta colaborare dintre ele sa fie ceva pe termen scurt si poate din aceasta cauza Andreea a preferat sa ne prezinte ea detaliile despre colega ei decat aceasta sa o faca personal

Sau poate ca Diana nu o sa activeze mult pe la noi si doreste sa nu se expuna prea mult

In orice caz daca Diana o sa doreasca sa colaboreze cu noi,sunt sigur ca Deea o va ajuta sa-si faca un cont si sunt mai mult ca sigur ca o sa fie foarte bine primita de colegii de pe forum

Eu le urez succes celor doua si sper ca Deea 'sa-si dea drumul' la gura,macar putin despre colega ei Diana

:)

• Like 2

Postat

Mada...fatăă...tu fii iesti foarti bini informata...fii iesti foarti distiapta !!!

;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...