Sari la conținut

Ely - 0763070908

jokervs

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Salutare ... mai cercetand  piata.. pentru noutati ...am dat peste aceasta domnisoara care probabil sta pe la G-uri ( zona restaurant baba novac ) 

Servicii : O + N + A = 1 H ( 500 ron )

O / N = 1 finalizare ( 250 ron ) 

P.S. Domnisoara nu a precizat  decat  1 H costa  500 de ron ..deci trageti si voi singuri concluzii ..merita domnisoara din poza preturile sau nu !!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

post-9862-0-45022600-1484572985_thumb.jpg

post-9862-0-03133100-1484572996_thumb.jpg

Postat

Salutare ... mai cercetand  piata.. pentru noutati ...am dat peste aceasta domnisoara care probabil sta pe la G-uri ( zona restaurant baba novac )  mai mult de 200 ora nu merita ;)

P.S. Domnisoara nu a precizat  decat  1 H costa  500 de ron ..deci trageti si voi singuri concluzii ..merita domnisoara din poza preturile sau nu !!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

Salutare ... mai cercetand  piata.. pentru noutati ...am dat peste aceasta domnisoara care probabil sta pe la G-uri ( zona restaurant baba novac ) 

Pardon. Mai mult de 200 ron ora nu merita, parerea mea
Postat

Probabil o sa dispara asa cum a aparut, adica subit. Nu stim cat de calitative sunt serviciile oferite de ea, dar 500 ron pentru o ora, chiar si cu anal, e mult pentru Craiova. Poate a mai lucrat in alte orase, Bucuresti, sau in vestul tarii unde sunt tarifele mai mari din cate stiu eu, si a venit cu aceleasi preturi si in Craiova, insa e mult.

Postat

Probabil o sa dispara asa cum a aparut, adica subit. Nu stim cat de calitative sunt serviciile oferite de ea, dar 500 ron pentru o ora, chiar si cu anal, e mult pentru Craiova. Poate a mai lucrat in alte orase, Bucuresti, sau in vestul tarii unde sunt tarifele mai mari din cate stiu eu, si a venit cu aceleasi preturi si in Craiova, insa e mult.

Sau întâmplat multe de câteva zile :)))) mor de ras 500 nu e nici la bucale tot tacamu :)))

• Like 1
  • Oras:craiova
Postat

e puscarie fata .... undeva in brazda si sta cu pestele.... am fost eu acolo si cand am intrat a iesit pestele nu recomand

• Like 2

Postat

Pardon. Mai mult de 200 ron ora nu merita, parerea mea

in alte orase gasesti super bunacini cu 150 ora multe din cr nu merita cei 200

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...