relaxed Reputație: 5230 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Ianuarie 18, 2017 22
zeus814 Reputație: 79 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 20, 2017 Am sunat-o azi pe la amiaza si nu a raspuns, dar a revenit cu un mesaj acum seara aproape de 22 ca e disponibila. Dragutz din partea ei, dar cam inutil si riscant sa dai mesaj inapoi dupa 10 ore. 1
baiatu2 Reputație: 375 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 2, 2017 Am ajuns si eu pe la studenta, acuma in sesiune si a dat o lucrare "mai de cu seara" Pe scut: fata tinerica, zice ca are 19 dar dezbracata nu ii dai nici 15, sani marimea 0 spre 1In baie nu am gasit gel de dus, m-am descurcat cu un sapun ascuns la 3 metri de cada intr-un dulap GFE - 9e prietenoasa, am vorbit despre multe Oral - 7,5 sa zicem, dezavantaj ca tot se oprea sa isi aseze parul, cand era mai placut zice ca a obosit ... si oricum nu face finalizate orala Normal - 8 cu gelul pus pe prezervati o simti cam bine, nu e prea stramta . Se misca bine daca o asezi cum trebuie De revenit, ma mai gandesc, as reveni doar pentru senzatia ca futi o pustoaica.Daca o recomand? Pai o recomand doar pentru sex, din pacate eu sunt un mare amator de Oral asa ca nu ma dau in vand dupa sex, caut una care sa faca ofal cu CIM de sa ma dea pe spate 😉 Tarif identic cu cel de sus: 100 nr Locatia de asemenea aceeasi 8
cozmyn1 Reputație: 0 Postat Martie 27, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 27, 2017 Stiti cumva daca vine si la hotel?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum