Sari la conținut

Doamna

Postări Recomandate

• Răspunsuri 242
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic ca nu sunt reala. Cel putin la prima vedere dupa usa din spate. Poate doamna sa confirme ca sunt pozele dansei sau nu?

Pozele sunt foarte reala am fost la ea deci stiu , nu-i fac recenzie dar o recomand

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Pozele sunt foarte reala am fost la ea deci stiu , nu-i fac recenzie dar o recomand

Te pup :*
  • Like 1
Postat

Te pup :*

si eu pe tine si cand se mai duce zapada ca sa gasesc parcare te voi vizita din nou  :date

• Like 5
  • Minus 6
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Nu alapteaza ... altii o alapteaza

• Oras:Outside București
Postat

Dacă are 1.80 m și 75 kg,o trec pe listă!

Nu-i faci recenzie pentru că nu merită să fie trecută la testate sau o lași aici,în cvasi anonimat,pentru a o păstra doar pentru tine?

Postat

Dacă are 1.80 m și 75 kg,o trec pe listă!

Nu-i faci recenzie pentru că nu merită să fie trecută la testate sau o lași aici,în cvasi anonimat,pentru a o păstra doar pentru tine?

Cred ca dacă face recenzie Cinestie foarte mulți o sa spună ca ii face reclama, promovare. Probabil Cinestie cunoaște asta si nu vrea sa ii strice fetei intrarea.
  • Like 2
Postat

Cred ca dacă face recenzie Cinestie foarte mulți o sa spună ca ii face reclama, promovare. Probabil Cinestie cunoaște asta si nu vrea sa ii strice fetei intrarea.

Asa este cum fac o recenzie , intra clonele si incep sa spuna ca fac reclama, de parca sunt eu vinovat ca se tin multi dupa mine 

• Like 8
  • Minus 7
Postat

Asa este cum fac o recenzie , intra clonele si incep sa spuna ca fac reclama, de parca sunt eu vinovat ca se tin multi dupa mine

Cum ști tu!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Daca marimea corespunde analul se plateste suplimentar?

Da, 50 de lei in plus

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare