Sari la conținut

Copilă 18 ani, civilă

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Nope! Rabinul din Buhusi a zis-o. :)

http://subiecte.citatepedia.ro/despre.php?s=Socrate%40c%E3s%E3torie

Nu par foarte exacte citatele din Socrate dar n-am altceva la indemâna:

Cât despre căsătorie sau celibat, lasă un bărbat să aleagă ce cale îşi doreşte, pentru că în ambele cazuri el se va căi.

Dar mai frumoasa e asta.  

Sfatul meu este să te căsătoreşti. Dacă vei avea o nevastă bună, vei fi fericit; dacă nu, vei deveni filosof.

De asta e atâta filosofie pe situl asta, in ciuda celor care o gasesc inoportuna  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila

Îs om serios de obicei, însurat, copii, alea alea. Cum dracu să se dea la mine o copilă de 18 ani?!:))

Why?! N-o înțeleg, mă bate gându' s-o refuz:))

Eh na...

Cate fetite isi incep viata sexuala pe la 12-13 ani sau mai devreme...la 18 deja are experienta de viata cat cuprinde :))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Telefon: ciocolataaaaa

Fata ori e bagaboanta , ori e bagaboanta. Stie ca omu e insurat si vrea sa o dea. Aici nu e vorba de indragosteala, ori ii place pula, ori crede ca ar putea sa aibe ceva de castigat de pe urma lui. Majoritatea femeilor au un interes ascuns :))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Back home

Traminere tata ... hai nene ca deja o dam in telenovele sudamericane. Ai tu sufletu ala sa pui atata popor sa steie cu sufletu la gura sa astepte pan te hotarasti matale ce faci ? Soo ... o cardesti au ba ?

Daca te gandesti prea mult ... vorba aia din batrini, iese prost !!!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eh na...

Cate fetite isi incep viata sexuala pe la 12-13 ani sau mai devreme...la 18 deja are experienta de viata cat cuprinde :))

Chiar crezi ca experienta sexuala ( fie ea si tumultoasa) este unul si acelasi lucru cu experienta de viata? pe bune acum, te credeam isteata

Link spre comentariu
  • Oras:aer

Curios :)...probabil majoritatea celor ce se simt cu țânțarul pe bască, ca tre' sa minta zi de zi, si ca se sint vinovati intr-un fel, ca si-au inselat/isi inseala iubita/nevasta, stiind ca din ei ar iesi seităn in flăcari si carbid daca ar afla ca iubita/nevasta este atrasa, ori s-ar fute, ori s-a futut deja,cu un barbat care o complimenta sau ii oferea atentie...si sex, scriu asa(ei scriu :) ), parca se apara intre ei, se sustin, bisericuțe...toti in cor, 'Fuuute-oo băăă'... :)

Nnn, da... :)

Link spre comentariu

de ceeeeeee

fute-te-ar lumea in gura, tot dezaxat esti ? =))

Ce zici ba? :)

Gata,ai revenit? S-a plictisit? :)

Si-a dat si ea seama ca nu esti decat un vițel cordit, care sta zilnic cu mana la pula si si-o magaie? :)

Tu probabil ca iti spuneai ca poti ŞI gandi cu pula...... :)...fată desteapta, ce sa zic... :)...sper sa regreti! :)

Link spre comentariu

unde sa revin disperatule =))

sunt pa croaziera, mi s-a facut dor de tine.. ce mai bagi ?? vreau si eu

Ia vreo 2-3 shot-uri de ulei prajit...asta dupa ce prajesti 1 kg de sardine in el...sa astepti sa se raceasca uleiul, altfel te vei frige la limba........ :)

Link spre comentariu

Îs om serios de obicei, însurat, copii, alea alea. Cum dracu să se dea la mine o copilă de 18 ani?! :))

Acuma, eu scriu din punctul de vedere al nevestei. Ea bănuiește că ești curvar? Dacă răspunsul e DA, abține-te, s-ar putea să fie o capcană. Știu un caz în care așa l-a prins pe nemernic :P

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Acuma, eu scriu din punctul de vedere al nevestei. Ea bănuiește că ești curvar? Dacă răspunsul e DA, abține-te, s-ar putea să fie o capcană. Știu un caz în care așa l-a prins pe nemernic :P

Dar de ce este nemernic, dragă ? :no2 Are şi el dorințe :)

Tu când râvneşti la bărbatul aproapelui tău eşti nemernică ? :hmmm

• Like 2
Link spre comentariu

Dar de ce este nemernic, dragă ? :no2 Are şi el dorințe :)

Tu când râvneşti la bărbatul aproapelui tău eşti nemernică ? :hmmm

Am zis la mișto, de-asta am pus emoticonul care scoate limba. 

P.S.- Eu nu râvnesc la bărbatul prietenelor mele, pentru mine soții sau iubiții prietenelor mele nu există ca bărbați. Sunt asexuați din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Am zis "pas" de data asta. De când m-a turnat nevasta cu alta, prin vară, parcă şi orgazmele ei s-au mai înmulțit, aşa că, în general, mă simt şi eu satisfăcut acasă, oarecum. :D

Oricum, sunt tânăr încă, 'oi avea vreme de trufandale de-astea când 'oi avea 50 de ani, vorba lui Nobel:))

• Like 2
Link spre comentariu

Am zis "pas" de data asta. De când m-a turnat nevasta cu alta, prin vară, parcă şi orgazmele ei s-au mai înmulțit, aşa că, în general, mă simt şi eu satisfăcut acasă, oarecum. :D

Oricum, sunt tânăr încă, 'oi avea vreme de trufandale de-astea când 'oi avea 50 de ani, vorba lui Nobel:))

Pisicuts ... aaa, se poate inchide, n-o mai fute pe pupaza.

P.S. Traminere ... care-i faza cu ,,civila,, din titlu ?

Link spre comentariu

Asa se-ntampla peste tot, daca te "toarna", sau vrei tu sa afle, (ca sunt si astfel de situatii), "orgazmele" se-nmultesc ca ciupercile dupa ploaie, si e in stare sa faca orice sa demonstreze ca e mai "buna" (la pat) decat aia cu care te-a "turnat"...

Daca, in schimb se intampla invers, si o "torni" tu pe ea, cu vreun' labagiu, atunci sa te tii... O sa-l ia pe "nu" in brate, nu o sa recunoasca nimic, o sa pretinda ca n-a gresit cu nimic (desi ai dovezi) si va incerca sa iasa nevinovata...

Idiotii fara experienta vor inghiti "momeala"... Cei trecuti prin viata vor spune PAS, spre binele lor...! 

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

N-o refuza. Pe langa faptul ca te place tu probabil reprezinti un trofeu pentru ea. O relatie cu cu tine i-ar conferi galoane in fata amicelor ei care sunt curtate de "mucosi". Iar de sotie sa nu-ti bati capul. In cazul in care va afla, te va ierta. Fiind sotia ta, banuiesc ca e o femeie inteleapta, pentru care o pustoaica de 18 ani nu reprezinta concurenta.

In cazul in care nu indraznesti dar totusi vrei s-o faci pe fata fericita, sa stii ca te poti baza oricand pe mine... bro.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 8
Link spre comentariu

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni

Am zis la mișto, de-asta am pus emoticonul care scoate limba. 

P.S.- Eu nu râvnesc la bărbatul prietenelor mele, pentru mine soții sau iubiții prietenelor mele nu există ca bărbați. Sunt asexuați din punctul meu de vedere.

n-o faci pentru ca nu simti nici un fel de atractie sau pentru ca reusesti sa-ti tii in frau instinctele? (hint: e o intrebare capcana :) )

inca una si ma duc: si daca nevasta stie ca inmoaie biscuitele si prin alte parti, ce-i mai trebuie INCA o dovada? ca sa ce?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...