Sari la conținut

Copilă 18 ani, civilă

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

N-o refuza. Pe langa faptul ca te place tu probabil reprezinti un trofeu pentru ea. O relatie cu cu tine i-ar conferi galoane in fata amicelor ei care sunt curtate de "mucosi". Iar de sotie sa nu-ti bati capul. In cazul in care va afla, te va ierta. Fiind sotia ta, banuiesc ca e o femeie inteleapta, pentru care o pustoaica de 18 ani nu reprezinta concurenta.

In cazul in care nu indraznesti dar totusi vrei s-o faci pe fata fericita, sa stii ca te poti baza oricand pe mine... bro.  :laugh2

Trece-te pă listă, așaz'-te la coadă, c-așai frumos.

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Asa se-ntampla peste tot, daca te "toarna", sau vrei tu sa afle, (ca sunt si astfel de situatii), "orgazmele" se-nmultesc ca ciupercile dupa ploaie, si e in stare sa faca orice sa demonstreze ca e mai "buna" (la pat) decat aia cu care te-a "turnat"...

E plauzibil.

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Poti baga mana in foc pt a sustine asta?

Mai bine s-o bage la "pupaza", sa obtina informatii direct de la sursa. :)

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Mai bine s-o bage la "pupaza", sa obtina informatii direct de la sursa. :)

La pupaza il arde si mai repde! :)

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

N-o refuza. Pe langa faptul ca te place tu probabil reprezinti un trofeu pentru ea. O relatie cu cu tine i-ar conferi galoane in fata amicelor ei care sunt curtate de "mucosi". Iar de sotie sa nu-ti bati capul. In cazul in care va afla, te va ierta. Fiind sotia ta, banuiesc ca e o femeie inteleapta, pentru care o pustoaica de 18 ani nu reprezinta concurenta.

In cazul in care nu indraznesti dar totusi vrei s-o faci pe fata fericita, sa stii ca te poti baza oricand pe mine... bro. :laugh2

Sa o crezi tu ca toate femeile sunt la fel si iarta!

Sunt si femei care pun capat unei casnicii si de 10-20 de ani daca sunt inselate!!

Asa ca..e greu la batranete singur pentru un futai..ganditi cu capul de sus.

Multa sanatate!

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Sa o crezi tu ca toate femeile sunt la fel si iarta!

Sunt si femei care pun capat unei casnicii si de 10-20 de ani daca sunt inselate!!

Asa ca..e greu la batranete singur pentru un futai..ganditi cu capul de sus.

Multa sanatate!

Daca dupa 10-20 de ani nu ai idee despre ce ai in casa, nu pierzi nimic divortand !
  • Like 2
  • Oras:-
Postat

Si ramase ca-n tren...

Parerea mea e ca sunt mai multe posibilitati:

1. E mana-n mana cu sotia. Poate banuieste ca esti predispus infidelitatii infidel si vrea sa verifice.

2. O fi vazut ea ceva la tine. Ceva-ul asta poate insemna multe.

A. Bani. Nu cred ca e nevoie sa dezvolt.

B. Sunt barbati care la 40 de ani arata mai bine decat unii de 20... Nu avem de unde sti daca e cazul tau. Sau ma rog fete cu gusturi mai neobisnuite.

C. I-o fi intrat in cap ca astia de varsta ei is prosti si a zis sa-si traga iubit cu (s)experienta

Unde ar putea duce treaba:

1. Aventura cu despartire amiabila(rar),

2. Amanta pe termen lung (cu toate complicatiile aferente)

3. Sa speram ca nu va duce la vreun divort- trebuie sa ai si asta in vedere.

Noutati ceva?

• Like 5
  • Oras:the buleni
Postat

Si ramase ca-n tren...

1. E mana-n mana cu sotia. Poate banuieste ca esti predispus infidelitatii infidel si vrea sa verifice.

B. Sunt barbati care la 40 de ani arata mai bine decat unii de 20... Nu avem de unde sti daca e cazul tau. Sau ma rog fete cu gusturi mai neobisnuite.

C. I-o fi intrat in cap ca astia de varsta ei is prosti si a zis sa-si traga iubit cu (s)experienta

Noutati ceva?

imi cer scuze, nu ma pot abtine :)

pe langa faptu' c-ai enumerat cam toate posibilitatile - fapt ce nu ajuta pe nimeni si nu reprezinta un element de noutati in cele 10 pagini - de ce sa speram ca nu va duce la vreun divort? ce-i asa teribil in divorturi?

a, si sa-ti mai zic o posibilitate: exista femei care sunt ahtiate dupa oamenii aflati in pozitii de putere. cunosc, am vazut, s-a lasat cu divort. diferenta de varsta: 25 de ani.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

imi cer scuze, nu ma pot abtine :)

pe langa faptu' c-ai enumerat cam toate posibilitatile - fapt ce nu ajuta pe nimeni si nu reprezinta un element de noutati in cele 10 pagini - de ce sa speram ca nu va duce la vreun divort? ce-i asa teribil in divorturi?

a, si sa-ti mai zic o posibilitate: exista femei care sunt ahtiate dupa oamenii aflati in pozitii de putere. cunosc, am vazut, s-a lasat cu divort. diferenta de varsta: 25 de ani.

Daca sunt copii e aiurea un divort. Cunosc copii din familii de genul. Prieteni si stiu ce inseamna. Nu cred ca isi doreste cineva sa ajunga copii sa se intrebe cu ce a gresit el de s-au despartit parintii sau cine e tata? cel natural sau noul sot al mamei... Cam asta e teribil in divort. Daca n-ai copii nu-i problema.

• Like 2
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Si ramase ca-n tren...

Noutati ceva?

Nimic nou sub soare!
Postat

Ce vrea ea?

1. Doar sex. Daca NU e stilul usuratic, eu zic ca NU vrea DOAR asta. Parerea mea.

2. Sa-si demonstreze ca poate. Ce? Sa cucereasca un barbat pe care poate il admira. Sau orice alt ceva.

3. O fi vreo fraiera de s-a indragostit si acum are tot felul de filme in cap, gen o sa-l fac sa divorteze, o sa facem si o sa dregem....

Postat

Daca sunt copii e aiurea un divort. Cunosc copii din familii de genul. Prieteni si stiu ce inseamna. Nu cred ca isi doreste cineva sa ajunga copii sa se intrebe cu ce a gresit el de s-au despartit parintii sau cine e tata? cel natural sau noul sot al mamei... Cam asta e teribil in divort. Daca n-ai copii nu-i problema.

:) din pacate, iar nu vorbesti din experienta. statistica in privinta divorturilor e drastica. iar o casnicie care se sprijina DOAR pe copii e cel putin la fel de paguboasa.

Postat

:) din pacate, iar nu vorbesti din experienta. statistica in privinta divorturilor e drastica. iar o casnicie care se sprijina DOAR pe copii e cel putin la fel de paguboasa.

Ai mei nu-s divortati.  Nu am cum sa vorbesc din experieta.

NU zic sa se sprijine doar pe copii. Zic ca daca sunt copii trebuie mai multe atentie. Sa se cultive lucrurile frumoase care i-au adus impreuna, etc....

Postat

Asa cum zici tu, e in filme ! Decat sa cresti un copil intr-o casnicie care nu merge, sa-l inveti ca aia inseamna normalitatea , mai bine pas ! Aia-i o minciuna pe care si-o spun oamenii nesiguri ca nu divorteaza de dragul copiilor !

Postat

Ai mei nu-s divortati.  Nu am cum sa vorbesc din experieta.

NU zic sa se sprijine doar pe copii. Zic ca daca sunt copii trebuie mai multe atentie. Sa se cultive lucrurile frumoase care i-au adus impreuna, etc....

pai asta spun. las-o p-asta cu copiii ca nu-i chiar asa. dupa cum ziceam si dincolo, anumite afirmatii e bine sa le fi experimentat pe propria piele inainte de a le arunca pe masa. ce plm sa mai cultivi daca nu mai merge? 

Postat

Asa cum zici tu, e in filme ! Decat sa cresti un copil intr-o casnicie care nu merge, sa-l inveti ca aia inseamna normalitatea , mai bine pas ! Aia-i o minciuna pe care si-o spun oamenii nesiguri ca nu divorteaza de dragul copiilor !

Nu vreau sa intru intr-o polemica pro-  contra divort.

Eu zic doar ca un divort afecteaza un copil. Si mai spun ca multe relatii care au mers odata pot fi facute sa mearga din nou, cu vointa. Nu toate, dar daca oamenii ar lasa orgoliile si egoismul multe familii nu ar mai fi destramate.

Evident sunt si relatii care nu mai merg si pace, iar continuarea lor ar fi doar un compromis, dar eu cred ca acestea nu sunt toate cazurile de divort ci doar o paticica.

• Like 2
Postat

pai asta spun. las-o p-asta cu copiii ca nu-i chiar asa. dupa cum ziceam si dincolo, anumite afirmatii e bine sa le fi experimentat pe propria piele inainte de a le arunca pe masa. ce plm sa mai cultivi daca nu mai merge? 

Exceptia e compusa din divorturile pe motiv de alcool sau violenta. Am un fost coleg ai carui parinti au divortat din cauza alcoolismului tatalui lui. Incredibil, dar chiar si atunci copilul era trist din cauza divortului. Dar, ia trecut repede si a inceput sa se bucure de lipsa scandalurilor si violentei. :)

Postat

Nu vreau sa intru intr-o polemica pro-  contra divort.

Eu zic doar ca un divort afecteaza un copil. Si mai spun ca multe relatii care au mers odata pot fi facute sa mearga din nou, cu vointa. Nu toate, dar daca oamenii ar lasa orgoliile si egoismul multe familii nu ar mai fi destramate.

Evident sunt si relatii care nu mai merg si pace, iar continuarea lor ar fi doar un compromis, dar eu cred ca acestea nu sunt toate cazurile de divort ci doar o paticica.

Pai raspunsul tau nu are nici o directie, daca nu-i alba-i neagra !

http://vpi.ro/king-include/uploads/logica-lui-hagi-2403132785.jpg

Postat

Exceptia e compusa din divorturile pe motiv de alcool sau violenta. Am un fost coleg ai carui parinti au divortat din cauza alcoolismului tatalui lui. Incredibil, dar chiar si atunci copilul era trist din cauza divortului. Dar, ia trecut repede si a inceput sa se bucure de lipsa scandalurilor si violentei. :)

Adica doar motivele imputabile barbatilor, femeile n-au cum sa greseasca ! =))

• Like 3
Postat

Păsărică, cauza cel mai des întâlnită în divorțuri se numește "celălalt".

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Nu vreau sa intru intr-o polemica pro- contra divort.

Nu este adevărat... depinde mult de părinți cum ii explică copilului situația!

Mai terminați cu prostiile... ca un copil este distrus de divorț. .. dacă părinții știu sa ii explice acesta va trece mai ușor peste.... oare este mai bine sa vadă scandal , sa audă țipete sau un limbaj neadecvat... oare este mai ok sa își vadă unul din părinți bătut sau mort de beat?

Un părinte rămas cu un copil în urma unui divorț, nu are viata distrusă, o femeie sau de ce nu un bărbat rămas cu un copil nu înseamnă că va rămâne singur toată viata și nici nu va fi judecat de cei din jur..

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Ce vrea ea?

1. Doar sex. Daca NU e stilul usuratic, eu zic ca NU vrea DOAR asta. Parerea mea.

2. Sa-si demonstreze ca poate. Ce? Sa cucereasca un barbat pe care poate il admira. Sau orice alt ceva.

3. O fi vreo fraiera de s-a indragostit si acum are tot felul de filme in cap, gen o sa-l fac sa divorteze, o sa facem si o sa dregem....

Iegzact asta am spus si eu.

• Like 2

Postat

Si ramase ca-n tren...

..................

Noutati ceva?

Cu gaurica ta cum stai?  :)  :blushing2

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...