calatorul2 Reputație: 46 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 19, 2017 Salutare, De ceva timp tot posteaza anunturi aceasta persoana! Poate cineva da ceva informatii??
alexsch Reputație: 2 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2017 No..?
airwick Reputație: 18 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 Bai n_am nimic cu nimeni, adica din cand in cand merg si la cate un travestit insa stiu sa nu ma astept la nici o urma de sani, daca vreau sani prefer un trans care ii are sau o femeie. Insa m_am cam saturat sa fim luati de prosti de niste tupeisti care te prostesc pe fata inca din titlul anuntului unde scriu cu nesimtire TRANSEXUALA dar se vede cu ochiul liber ca ii doar un simplu travestit. Eu is satul de prosteala pe fata, voi nu?
alexsch Reputație: 2 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2017 Este alegerea fiecaruia. Nimeni nu e obligat sa contacteze sau sa ramana daca nu ii convine. E vorba de marketing.. )
danbest Reputație: -4 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 23, 2017 Nu cred ca este vorba de marketing, este vorba de intelesul cuvantului transexual , faptul ca iti pui silicoane nu te face automat transexual la fel nici faptul ca iei hormoni , Transsexualismul este identificarea cu celelat sex , adica un barbat se simte femeie , se comporta ca una se imbraca ca una etc.... pe cand un travestit este constient de sexualitatea lui si se considera barbat. Am vazut multe femei mai plate la sani ca un barbat asta nu le face mai putin femei decat sunt , nu sanii definesc un transexual ci felul cum se simte, personalitatea etc 2
alexsch Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2017 Nu a vizitat nimeni pana acum?...
calatorul2 Reputație: 46 Postat Februarie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 17, 2017 Up
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Februarie 28, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Postat Februarie 28, 2017 superba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum