maseoza raisa Reputație: 35 Postat Septembrie 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2012 Eu cred ca ce a ma i buna shaorma este la ISKENDER ,pe Mihai Bravu colt cu Bd. Ferdinand ,vita-oaie , pui ,este fenomenala plus ca este reteta turceasca,deschis non-stop
geo badea Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2012 Postat Septembrie 23, 2012 Unde e Iskender asta ? Am mai auzit de el dar pana acum n-am reusit sa ajung
iobagul Reputație: 374 Postat Septembrie 24, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Septembrie 24, 2012 Geo Badea cum vii dinspre obor e la prima intersectie vis a vis de liceul hasdeu, adica pe partea stanga. N-ai cum sa il ratezi ca e maricel.
Vizitator lordandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2012 Postat Septembrie 24, 2012 cu precizarea ca la Iskender carnea este buna spre foarte buna, dar servirea este execrabila, si ai toate sansele sa-ti stea atarnat de picior unul dintre aurolacii pasiv-agresivi din zona.
Vizitator notnott Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2012 Postat Septembrie 27, 2012 Mie Imi place si cea de la kogalniceanu...Nu doar pentru CA e ieftineala..Dar e si buna rau.mmmm Si mie Imi place l'incontro titan..mancarea chinezeasca mi se pare buna..la fel si salata de alge.. P.S si Eu sunt frumos si slim..
magic blue Reputație: -409 Postat Septembrie 27, 2012 Postat Septembrie 27, 2012 Scuze, am intrat crezand ca e vorba de restaurante etc unde gasesti si curve, dar vad ca aici e treaba serioasa... recenzii la shaormerii , fratilor!!!
mesia777 Reputație: 478 Postat Octombrie 17, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2012 Preferatele mele:- Carul cu Bere- Jaristea
Vizitator Deep River Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2012 Postat Octombrie 24, 2012 Piccolo Mondo - pentru cei care prefera bucataria arabeascaCasa Satya - pentru cei carora le place mancarea vegetariana
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum