karlita Reputație: 31 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Da luciano poti trece doar teas ruga sa ma suni cand doresti sa vii... Link spre comentariu
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 O sa vin sigur dacă sti despre ce vorbesc și cum se face te sun Link spre comentariu
tarabostesdacicus Reputație: 91 Postat Mai 24, 2017 Oras:Tampa, Florida Oras:Tampa, Florida Partajează Postat Mai 24, 2017 Nu vreau sa ma cert cu tine sa vorbim urat unul cu altul dar credema k sunt multi clienti care spun k vin la o anumita ora si nu mai vin...acum ce sa fac sa stau sa-i sun pe toti sa-i fac in tot felul de mincinosi ce sunt...care ma cunosc si au fost la mine si au mai revenit niciodata nu sa intamplat sa nu ma tin de programare chiar daca au spus k ajung in 2 ore asa a si fost...o zi frumoasa tarabostesdaciusÎți accept acum argumentele, dat fiind modul în care au fost exprimate. Pentru acest motiv îmi cer scuze pentru limbaj, pe care l-am folosit înadins, poate și pentru a provoca o reacție emoțională. Un sfat, oferit dintr-o perspectiva strict comparativa cu serviciile și abordarea altor colege de breaslă, deci nu sunt din "gazetă" Trebuie sa încerci să-ți consolidezi și să-ți diversifici canalele de comunicare cu clienții. Trebuie sa stabilești și sa respecți regulile de contactare de la și spre clienti. Va fi mai greu de organizat la început însă îți va permite după o vreme sa ai o clientelă stabilă pe de o parte, îți va întări reputația si îți va da posibilitatea să-ți organizezi mai judicios timpul, mergând pana la programări stabile (certe) cu zile bune înainte. În felul acesta, chiar dacă îți mai dă unul altul o țeapă, nu-i capăt de țară.Privește și tu pe termen mai lung, nu de pe o zi pe alta. Sa ai și tu o seară cum îți dorești, si să fii sănătoasă. Link spre comentariu
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Nu pot da de tine Karlita acuma , nu mai lucrezi acuma ? Am vrut sa vin pt ce am vb kiss Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Mai 25, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Mai 25, 2017 nici eu nu dau de ea Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Imi pare rau pt voi"luciano96" si pasha_man dar am fost ocupata pana la ora 3 iar dupa nu am mai muncit...va pup Link spre comentariu
fixchix Reputație: 29 Postat Mai 28, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28, 2017 Îți accept acum argumentele, dat fiind modul în care au fost exprimate. Pentru acest motiv îmi cer scuze pentru limbaj, pe care l-am folosit înadins, poate și pentru a provoca o reacție emoțională. Un sfat, oferit dintr-o perspectiva strict comparativa cu serviciile și abordarea altor colege de breaslă, deci nu sunt din "gazetă" Trebuie sa încerci să-ți consolidezi și să-ți diversifici canalele de comunicare cu clienții. Trebuie sa stabilești și sa respecți regulile de contactare de la și spre clienti. Va fi mai greu de organizat la început însă îți va permite după o vreme sa ai o clientelă stabilă pe de o parte, îți va întări reputația si îți va da posibilitatea să-ți organizezi mai judicios timpul, mergând pana la programări stabile (certe) cu zile bune înainte. În felul acesta, chiar dacă îți mai dă unul altul o țeapă, nu-i capăt de țară.Privește și tu pe termen mai lung, nu de pe o zi pe alta. Sa ai și tu o seară cum îți dorești, si să fii sănătoasă.Foarte bine punctat. I agree. Link spre comentariu
luciano96 Reputație: 40 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Karla ? Ciorapeii negri nu sunt gen găuriți nu 😘? Și sunt lungi 😘‼ï¸? Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Da luciano nu sunt gauriti doar ca la talpa sunt gen colanti pana la glezna... Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Dar cel mai bine sunama si vb la telefon...iti pot explica mai bine....te pup 1 Link spre comentariu
lucilucian22 Reputație: 4 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Bună karla esti disponibilă? ??nu ras la tel Link spre comentariu
blackman69 Reputație: 13 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna Karla, mai esti disponibila ? te-am sunat ieri de 2 ori inainte de ora 15, si pe la 19 de 2 ori si nu ai raspuns. Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Mai 31, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Mai 31, 2017 Imi pare rau pt voi"luciano96" si pasha_man dar am fost ocupata pana la ora 3 iar dupa nu am mai muncit...va pupla hotel te deplasezi? Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna blackman69...sunt disponibila...ieri am muncit de la ora 20 pana la 23...uitate si pe Publi24 si vezi cand este anuntul activ in ziua respectiva inseamna k muncesc Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna pasha_man...nu fac deplasari la hotel,pensiune sau domiciliu...doar la mine la locatie Link spre comentariu
Vizitator vladdinarad Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Buna Karla, Ai putea sa postezi cateva poze de acum cu tine? Link spre comentariu
luciano96 Reputație: 40 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Ceau karla am văzut ca azi nu ai lucrat , pe mai târziu te pot suna sau pot face o programare ca nu te pot prinde nici cum și aștept de ceva timp sa facem acea fantezie... aștept cu un răspuns te pup 😘 Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Buna Vladdinarad...nu are cine sami faca poze doar daca vi tu sami faci Link spre comentariu
thesleep Reputație: 10 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Buna Vladdinarad...nu are cine sami faca poze doar daca vi tu sami faci Interesant, le dai voie la clienti sa iti faca poze pentru colectia personala ? Link spre comentariu
karlita Reputație: 31 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Se referea sa pun poze cu mine mai recente pe site.... Link spre comentariu
dark1986 Reputație: 2 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 4, 2017 Sper sa lucrezi săptămâna viitosre ca as dori sa îți fac o vizita ☺ Link spre comentariu
marcel78 Reputație: 31 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 5, 2017 Karla uro faci ? Link spre comentariu
kunkun Reputație: 2 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Buna Karla, am auzit lucruri bune despre tine si abia aștept sa ne întâlnim 😘 Link spre comentariu
blackman69 Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna blackman69...sunt disponibila...ieri am muncit de la ora 20 pana la 23...uitate si pe Publi24 si vezi cand este anuntul activ in ziua respectiva inseamna k muncescceau karlita, pot sa imi fac programare inainte cu o zi sau 2 ? ca am inteles ca lucrezi doar de la ora 15, te sun luni sa pot sa imi faci o programare. ms Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 7, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna pasha_man...nu fac deplasari la hotel,pensiune sau domiciliu...doar la mine la locatiepacat, nu stii ce pierzi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum