Sari la conținut

Intalnire 2017

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

alo alo nenea, vezi ca-s mai veche decat tine si certuri urate se intampla pe cluj ocazional de vreo 3 ani incoace.

la fel cu pestisorii se cam inmultmesc prin c si merg in vizita pe la fete sa se faca o oferta de nerefuzat, la fel cum o satojeaza cu denigrari de boli sau anunturi false sa ii incurce proramari si alte mizerii. nu ma scoli tu pe mine ca nu-s taman chioara

Nu ma lua cu nenea, ma faci sa par bătrân :))).Ești mai veche pe forum și un acest domeniu, nu contest, nu te cunosc, deci nu pot sa zic nimic legat de tine, ai dreptate, și în Cluj sunt fel de fel de persoane, printre care și peștișorii ăia de guineea, enumerați de tine. Nu vreau sa dezvolt subiectul și ma opresc aici :*
  • Minus 1
  • Oras:heaven
Postat

Nu ma lua cu nenea, ma faci sa par bătrân :))).Ești mai veche pe forum și un acest domeniu, nu contest, nu te cunosc, deci nu pot sa zic nimic legat de tine, ai dreptate, și în Cluj sunt fel de fel de persoane, printre care și cele enumerate de tine. Nu vreau sa dezvolt subiectul și ma opresc aici :*

In care domeniu puisor ca nu m-am prostituat niciodata

Vezi sa nu te obraznicesti ca nu suport asemenea vorbe, fiind de o moralitate ireprosabila asemenea vorbe nu imi pica bine

ei de spus sau nu, suntem oameni si putem discuta orice. daca maturi praful sub pres el nu dispare. dar is faine persoanele care si-au anuntat prezenta

fete nu stiu de cat de pe forum,dar mi-ar placea sa o aud pe lara de exempu glumind. imi place personalitatea ei

Vizitator
Postat

In care domeniu puisor ca nu m-am prostituat niciodata

Vezi sa nu te obraznicesti ca nu suport asemenea vorbe.

Nici chiar puișor nu sunt :))))

De regulă, evit să întru în polemici, și aici încerc să evit. Nu am zis că te-ai prostituat, ci cunoști acest domeniu. Pot să mă opresc? :)

Postat

Nici chiar puișor nu sunt :))))

De regulă, evit să întru în polemici, și aici încerc să evit. Nu am zis că te-ai prostituat, ci cunoști acest domeniu. Pot să mă opresc? :)

Singur, eu glumeam cu tine, cateodata umorul meu e mai tare. Daca puneam emoticoane cu rasete iti parea alt ton oricum

Nu polenizam, ahhh polemizam  :))

Vizitator
Postat

Singur, eu glumeam cu tine, cateodata umorul meu e mai tare. Daca puneam emoticoane cu rasete iti parea alt ton oricum

Nu polenizam, ahhh polemizam :))

Eu am pus niște emoticons :))). Dacă pui totul la suflet și nu ai simțul umorului, viata e degeaba. Întotdeauna să mergem mai departe cu zâmbetul pe buze :).

Party să fie :)))

Postat

da animatorule

sut f petrecareata si vesea de fel, iti confirma diamond cu care rad continuu. daca am cu cine imi place sa ma bucur de viata, evident

sa nu il crezi pe pisic ca in afara sa ma faca sa inur inapoi si  sa barfeasca si minta continuu despre mine el ma face sa rad din ani in pasti

• Like 1
Postat

Idem, chiar daca bag 350 km de condus... dar musai sa fie luna asta..

Bre, esti moldovean tu defel?

Postat

Nuuuuu... desi unii asa considera regiunea de unde ma trag... pana acum 99 de ani si vreo 45 de zile era in AustroUngaria... ghici de unde sunt...  :rax2

Eu in locul tau nu i-as crede pe astia care zic ndespre mine ca am iq ridicat. Lumea e rea si eu sunt una din cele mai barfite persoane de pe forum haha

Daca cumva scap din greseala ceva istet as putea sa simulez.

Austr-ungari zici? Plus numar de km clar bucovinean. si mai precis care judet? sau dau cu o moneda dupa ce schitez cateva udete si vedem unde pica?

stai asa ca eu chiar asa voi face...asa ma hotaresc si unde sa ies cand am mai multe invitatii

revin in un min cu raspunsul si tu confirmi sau infirmi

sa vedem daca banul e sincer cu mine sau ma tradeaza

Postat

Dap, o iesit la moneda Storojinet, deci esti din sorginti de pe langa Cernauti,,,

Adevarat or fals?

Postat

Din cate stiu eu, Bucovina e impartita in doua tari, nicidecum in doua judete. Adica partea din Romania e doar 66% dintr-un SINGUR judet... Iar unde vrei sa iesi nu are importanta cata vreme nu sunt blocate drumurile...  ;)  Totul e sa am eu liber... iar mocu a spus clar si el ca vrea sa te vada. Deci?

aloo nu am zis tari, bucovina instoric a fost impartita in cateva judete. nu am spus de actual niciodata. tu ai spus ca a fost sub stapanire austro-ungara si este considerata Moldova

Ca tu zici ca o parte-s Ucraina, alta Ro, este atceva

Postat

Aaa cu intalnirea este alta poveste. Eu va multumesc tuturor pt invitatie,dar niiun caz nu o onorez si spune pas cu o voce ferma.

Sunt destule persoane in viata mea de zi cu zi incare am incredere si nu ma vad cu anii,nu am nicio jena sa spun nu pe un forum

La o reuniune sociala in un loc public cu membrii de pe forum, cu sau fara alte fete as participa doar insotindu-mi iubitul

Ca po femeile sigle si de capul meu astfel de anturaje fara sa judec pe careva nu sunt potrivite mie

Va urez distractie placuta la care va hotarati :) 

https://i.pinimg.com/736x/a4/da/6d/a4da6dbea3347356affc62a7f45049f8--blushing-emoji-emojis.jpg

• Oras:Cluj
Postat

Aaa cu intalnirea este alta poveste. Eu va multumesc tuturor pt invitatie,dar niiun caz nu o onorez si spune pas cu o voce ferma.

Sunt destule persoane in viata mea de zi cu zi incare am incredere si nu ma vad cu anii,nu am nicio jena sa spun nu pe un forum

La o reuniune sociala in un loc public cu membrii de pe forum, cu sau fara alte fete as participa doar insotindu-mi iubitul

Ca po femeile sigle si de capul meu astfel de anturaje fara sa judec pe careva nu sunt potrivite mie

Va urez distractie placuta la care va hotarati :)

Ne facem ca eu is iubitu tau...si atunci poti sa vii.  :D

• Minus 1
Postat

Ne facem ca eu is iubitu tau...si atunci poti sa vii.  :D

Diamond mai in gluma, mai in serios tu iar m-ai lua pe numele tau

ceea ce pica de minune ca iar i-am dat flit lu pisicuts a zecea mia oara

omul asta nu poate face o femeie sa se bucure de viata nici macar daca propria-i viata depinde de asta

dar destul! nici macar nu mai exista omuletu asta pt mine de acum

• Like 1
Postat

Diamond mai in gluma, mai in serios tu iar m-ai lua pe numele tau

ceea ce pica de minune ca iar i-am dat flit lu pisicuts a zecea mia oara

omul asta nu poate face o femeie sa se bucure de viata nici macar daca propria-i viata depinde de asta

dar destul! nici macar nu mai exista omuletu asta pt mine de acum

dedicatieeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=qqx_h8j1nUs

Postat

dedicatieeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))

Vorbim la telefon ca nu o sa mai intru o vreme aici

Nu am chef sa dau ochi in ochi, taste in taste cu cine nu imi doresc in camp vizual:))

cherrio

• Oras:#nothere
Postat

Kendruțo n-ai ambiție dacă nu bagi o manea in cinstea chefului(fara gangbang)

de la Cluj.

Stii ca nu ascult manele.

Va pun de intro asa ce ascult acuma :))

• Minus 3
Postat

Diamond fii cu ochii-n zece.Deeeciiii

Eu m-am apucat de alergat ca m-am trezit devreme stiu ca tu dormi si oricat de binedispusa is m-am decis sa nu te zgudui pana te trezesti

asa ca m-am imbracat in sosete lungi, mi-am pus urechiusele roz cu alb din costumasul de playmate din nust ce motive ca nu ma v ede nici lucifer si ma bag sa ma fac sa raspund la mailuri sa chestii socoteli

mai incolo ma apuc si de pilates sa fiu in forma, tu am vazut ca esti ok, asa incat din spirit pur civic vom co ntribui la nivelul de atractivitate al clujului cand vin acolo.am si ceva neamuri in clu musai sa le anunt.

si mi.am amintit ca am de colectat si ceva sticle de vin de la amicu Nobel

deci yayyyyy

rascoala-te odata ca am ceva de discutat cu tine.

• Minus 3
Postat

asa asa sa fi in forma...ca te pun la munca cand vii la Cluj City.

Deci am uitat sa iti spun,voiam de ieri ca s-a intors Anita pe forum. Sa te duci frumos sa o saluti .

O gasesti prin Oradea

xo

• Like 1
  • Minus 3
Postat

n-am drum pe la Oradea...sa vina ea la Cluj City,locul 2 in top orase din lume

P.S. pe unu ii New York :laugh2

Ma refeream sa mergi pe forum sa o saluti pe sectiunea din Oradea baby

lasa ny si Clu,hai sa fugim la mare am zis

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.