Sari la conținut

*new ALISS_MISS - # 0724354600

Vizitator aliss_miss

Postări Recomandate

Vizitator aliss_miss
Reputație: 0
Postat

Dragii mei sunt disponibila si astazi :* :*

Ultimele 3 , 4 zile in care ma ve-ti mai gasi la Bucuresti :*

tel: 0724968642

Vizitator
Postat

După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? Sper sa mai am sansa acum am o perioadă în care sunt ocupat din pacate

• Oras:in spatele monitorului
Postat

După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? 

tu chiar crezi ca o sa-ti raspunda? :laugh2

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Dragii mei sunt disponibila si astazi :* :*

Ultimele 3 , 4 zile in care ma ve-ti mai gasi la Bucuresti :*

tel: 0724968642

In ce oras planuiesti sa pleci ?! 

• Minus 1
Vizitator aliss_miss
Postat

tu chiar crezi ca o sa-ti raspunda? :laugh2

bineinteles ca raspund :)

Vizitator aliss_miss
Postat

După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? Sper sa mai am sansa acum am o perioadă în care sunt ocupat din pacate

Suna-ma si cu mare drag poti veni :*

Vizitator aliss_miss
Postat

In ce oras planuiesti sa pleci ?!

Nu plec sa lucrez in alta parte , ma intorc acasa si nu mai lucrez deloc o perioada indelungata iar :*

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Nu plec sa lucrez in alta parte , ma intorc acasa si nu mai lucrez deloc o perioada indelungata iar :*

De unde esti ?
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut! 
Am avut deosebita plăcere sa mă întâlnesc cu Aliss , programare făcută telefonic și respectata de ambele părți, am ajuns la ea am vorbit un pic , am fumat o tigara , după care am primit un prosop pentru a merge de dus, am revenit in camera și a început acțiunea. 
Nu va spun mai departe va las pe voi sa descoperiți o femeie minunata din toate punctele de vedere, o femeie cu un corp demențial, se vede lucrul la sala. 
Și acum notele: 
Locație : locație curată , prosoape curate , tot ce trebuie nota 9 (un pic cam greu de ajuns, dar ajungi într-un final ) 
Corp : este cea mai buna femeie pe care am găsit-o in ultimul timp. Nota 10
Oral protejat dar se pricepe și este atenta la detalii , nota 9 
Normal: are o păsărica mică și drăguța nota 9 
Igiena : nota 10, parfumata , epilata . 
De revenit ? Clarrr. Cât mai este in București bucurați-vă de ea 

Postat

Am fost la fata dar... mie nu mi-a placut.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni pe forum si nu vreau sa spun ca cine a laudat-o pana acum n-a spus adevarul.

Numai ca gusturile nu se discuta, am vazut-o si am plecat, asta e, decat sa fi ramas numai din politete.

Sper ca nu te-am jignit aliss, ai tu clienti destui  :kiss2

Vizitator aliss_miss
Postat

Salut! [/size]Am avut deosebita plăcere sa mă întâlnesc cu Aliss , programare făcută telefonic și respectata de ambele părți, am ajuns la ea am vorbit un pic , am fumat o tigara , după care am primit un prosop pentru a merge de dus, am revenit in camera și a început acțiunea. [/size]Nu va spun mai departe va las pe voi sa descoperiți o femeie minunata din toate punctele de vedere, o femeie cu un corp demențial, se vede lucrul la sala. [/size]Și acum notele: [/size]Locație : locație curată , prosoape curate , tot ce trebuie nota 9 (un pic cam greu de ajuns, dar ajungi într-un final ) [/size]Corp : este cea mai buna femeie pe care am găsit-o in ultimul timp. Nota 10[/size]Oral protejat dar se pricepe și este atenta la detalii , nota 9 [/size]Normal: are o păsărica mică și drăguța nota 9 [/size]Igiena : nota 10, parfumata , epilata .[/size] [/size]De revenit ? Clarrr. Cât mai este in București bucurați-vă de ea [/size]

Multumesc frumos :*

Vizitator aliss_miss
Postat

Dragii mei , va multumesc tuturor :* 

Maine o sa plec la Cluj si o sa activez acolo cateva zile , dupa care intru iar in pauza :))

Va pup si aveti grija de voi :* :* :* 

Postat

Va pup si aveti grija de voi :* :* :*

tu sa ai grija de tine frumoaso :kiss3  :kiss3  :hug1

Postat

Astazi mai prestezi ....24.01....pina la ce ora....

Fata e plecata la Cluj, lucreaza acolo. 

Postat

Este la Cluj 

Am inteles ....este deja la Cluj.....este din cauza cfr-ului....pe linga cele mai reusite transferuri...vin si ,,fani,, acolo....am fost acuma sejurul asta odata.....dar pe frigul asta mai mergea odata......a avut locatia linga zepter...la etaj superior....adica peste 5.

Vizitator
Postat

Am inteles ....este deja la Cluj.....este din cauza cfr-ului....pe linga cele mai reusite transferuri...

Da da, a făcut niște transferuri f bune, păcat că în cazul de față este vorba doar de un împrumut, aș fi dorit un transfer definitiv după cum a decurs meciul de ieri, a jucat f bine, într-o singură repriză s-a terminat meciul, în primele minute a fost destul de echilibrat, pe urmă s-a dezlănțuit și am încercat să marchez pe final dar m-a prins în offside cu un CIM. Zimbru Chișinău - CFR 1-0, astăzi încerc să îmi iau revanșă, dar mi-e frică că voi pierde la masa verde :).
  • Like 1
Vizitator
Postat

Am incercat sa sun iar are telefonul inchis stie cineva cand revine în Bucuresti?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...