Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Postat Ianuarie 21, 2018 Dragii mei sunt disponibila si astazi :* :* Ultimele 3 , 4 zile in care ma ve-ti mai gasi la Bucuresti :* tel: 0724968642
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2018 Postat Ianuarie 21, 2018 După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? Sper sa mai am sansa acum am o perioadă în care sunt ocupat din pacate
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Ianuarie 21, 2018 După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? tu chiar crezi ca o sa-ti raspunda? :laugh2
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Ianuarie 21, 2018 Dragii mei sunt disponibila si astazi :* :* Ultimele 3 , 4 zile in care ma ve-ti mai gasi la Bucuresti :* tel: 0724968642In ce oras planuiesti sa pleci ?! 1
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 tu chiar crezi ca o sa-ti raspunda? :laugh2bineinteles ca raspund :)
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 După astea 3 4 zile cand te mai vedem în Bucuresti? Sper sa mai am sansa acum am o perioadă în care sunt ocupat din pacateSuna-ma si cu mare drag poti veni :*
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 In ce oras planuiesti sa pleci ?! Nu plec sa lucrez in alta parte , ma intorc acasa si nu mai lucrez deloc o perioada indelungata iar :*
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 22, 2018 Nu plec sa lucrez in alta parte , ma intorc acasa si nu mai lucrez deloc o perioada indelungata iar :*De unde esti ?
sabie82 Reputație: -7 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:dr.tr.severin Oras:dr.tr.severin Postat Ianuarie 22, 2018 La hotel la ce ora poți sa vii
magromagro Reputație: 12 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2018 Salut! Am avut deosebita plăcere sa mă întâlnesc cu Aliss , programare făcută telefonic și respectata de ambele părți, am ajuns la ea am vorbit un pic , am fumat o tigara , după care am primit un prosop pentru a merge de dus, am revenit in camera și a început acțiunea. Nu va spun mai departe va las pe voi sa descoperiți o femeie minunata din toate punctele de vedere, o femeie cu un corp demențial, se vede lucrul la sala. Și acum notele: Locație : locație curată , prosoape curate , tot ce trebuie nota 9 (un pic cam greu de ajuns, dar ajungi într-un final ) Corp : este cea mai buna femeie pe care am găsit-o in ultimul timp. Nota 10Oral protejat dar se pricepe și este atenta la detalii , nota 9 Normal: are o păsărica mică și drăguța nota 9 Igiena : nota 10, parfumata , epilata . De revenit ? Clarrr. Cât mai este in București bucurați-vă de ea
stil_masaj Reputație: 37 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2018 Am fost la fata dar... mie nu mi-a placut. Nu vreau sa contrazic pe nimeni pe forum si nu vreau sa spun ca cine a laudat-o pana acum n-a spus adevarul. Numai ca gusturile nu se discuta, am vazut-o si am plecat, asta e, decat sa fi ramas numai din politete. Sper ca nu te-am jignit aliss, ai tu clienti destui :kiss2
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Salut! [/size]Am avut deosebita plăcere sa mă întâlnesc cu Aliss , programare făcută telefonic și respectata de ambele părți, am ajuns la ea am vorbit un pic , am fumat o tigara , după care am primit un prosop pentru a merge de dus, am revenit in camera și a început acțiunea. [/size]Nu va spun mai departe va las pe voi sa descoperiți o femeie minunata din toate punctele de vedere, o femeie cu un corp demențial, se vede lucrul la sala. [/size]Și acum notele: [/size]Locație : locație curată , prosoape curate , tot ce trebuie nota 9 (un pic cam greu de ajuns, dar ajungi într-un final ) [/size]Corp : este cea mai buna femeie pe care am găsit-o in ultimul timp. Nota 10[/size]Oral protejat dar se pricepe și este atenta la detalii , nota 9 [/size]Normal: are o păsărica mică și drăguța nota 9 [/size]Igiena : nota 10, parfumata , epilata .[/size] [/size]De revenit ? Clarrr. Cât mai este in București bucurați-vă de ea [/size]Multumesc frumos :*
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Postat Ianuarie 23, 2018 Dragii mei , va multumesc tuturor :* Maine o sa plec la Cluj si o sa activez acolo cateva zile , dupa care intru iar in pauza :)) Va pup si aveti grija de voi :* :* :*
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Ianuarie 23, 2018 Va pup si aveti grija de voi :* :* :*tu sa ai grija de tine frumoaso :kiss3 :kiss3 :hug1
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 Astazi mai prestezi ....24.01....pina la ce ora....
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Ianuarie 24, 2018 Astazi mai prestezi ....24.01....pina la ce ora....Fata e plecata la Cluj, lucreaza acolo.
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2018 Astazi mai prestezi ....24.01....pina la ce ora....Este la Cluj
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2018 Este la Cluj Am inteles ....este deja la Cluj.....este din cauza cfr-ului....pe linga cele mai reusite transferuri...vin si ,,fani,, acolo....am fost acuma sejurul asta odata.....dar pe frigul asta mai mergea odata......a avut locatia linga zepter...la etaj superior....adica peste 5.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Postat Ianuarie 26, 2018 Am inteles ....este deja la Cluj.....este din cauza cfr-ului....pe linga cele mai reusite transferuri...Da da, a făcut niște transferuri f bune, păcat că în cazul de față este vorba doar de un împrumut, aș fi dorit un transfer definitiv după cum a decurs meciul de ieri, a jucat f bine, într-o singură repriză s-a terminat meciul, în primele minute a fost destul de echilibrat, pe urmă s-a dezlănțuit și am încercat să marchez pe final dar m-a prins în offside cu un CIM. Zimbru Chișinău - CFR 1-0, astăzi încerc să îmi iau revanșă, dar mi-e frică că voi pierde la masa verde :). 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Am incercat sa sun iar are telefonul inchis stie cineva cand revine în Bucuresti?
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2018 *up În ce zona activezi? :slap2 :slap2 :slap2
stone Reputație: 88 Postat Martie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2018 Aliss, cand revii?
dau cu sabia in balta Reputație: 389 Postat Martie 26, 2018 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2018 Are alt cont?
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 1, 2018 Mai traieste ???? :angry
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum