Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Multumesc pentru recenzia ta, apreciez cand clientii pleaca multumiti de la mine, dar as dori sa fac si eu mici precizari . Cearceaful il schimb dupa fiecare client, tinand cont si de anotimpul acesta calduros. Va asigur ca la mine igiena este pe primul loc! Time atat pt sanatatea mea si a voastra, mereu am rugat clientii sa faca un dus si ii servesc cu prosoape curate.

Dragul meu, ai uitat sa precizezi si cea mai importanta chestie, finalizarea ta a durat in jur de 35-40 minute, nu stiu care fata te mai tine atat la pretul unei finalizari , dar tin sa te anunt ca mi-a facut placere sa te am alaturi de mine, la fel ca pe toti clientii mei. Va pup si va astept

ceau ! faci si uro activ ?

Postat

Nu am scris gresit.

1 ora = 200 lei + 50 AP = 250 lei in cazul meu a fost o finalizare ca mi-a expirat timpul.

• Telefon: 0736019347
Postat

100 lei finalizare , 200 ora (oral neprotejat , normal protejat )

Si 50 in plus daca doriti si anal .

asta este tariful Rebecai .

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu ce sa zic, eu cand am fost la ea ora era 200 - all inclusive! Bine acuma e in plin sezon estival, e normal sa mareasca preturile. Dupa jumatea lu' august inceputul lu' septembrie e de mers.

Septembrie, luni! Horia Brenciu!

Postat

Baieti tin sa va anunt ca eu de maine si pana in 15 august sunt in concediu,ne vedem cu bine cand ma intorc ,va pup pe toti😘😘

Postat

Baieti tin sa va anunt ca eu de maine si pana in 15 august sunt in concediu,ne vedem cu bine cand ma intorc ,va pup pe toti

Concediu placut ;)

Postat

Ciao Rebeca maine dimineata pe la 10 esti liberă?Din cate am înteles esti in Calea Buziașului.Mulțumesc frumos.

Salut ! Rebeca nu mai sta in calea buziasului  , sta in complex in  spate la hotel Boavista .

Momentan e in Concediu , deabea in 15 august incepe . ;)

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Ciao Rebeca maine dimineata pe la 10 esti liberă?Din cate am înteles esti in Calea Buziașului.Mulțumesc frumos.

Tu sti sa citești ?

Postat

Desi i-am facut o recizie buna aici.. ultima escapada avuta acuma cateva saptamani in locatia de lang complex m-a lasat cu un dezgust... se grabea fara chef etc pentru mine ii de evitat de acuma

Postat

Buna rebeca am o întrebare , accepti Footjob linsul picioarelor cu ciorapei lycra ? As veni din Arad și as dori o ședința programată dacă se poate pup

Postat

Sincer eu a treia oara , nu ma mai trec pe la Rebeca . 

Prima oara cand am fost mi-a cerut pentru sex total 200 lei , am zis ca-i  ok , dar a doua oara 250 lei scump foarte scump . 

Am lovele in buzunar dar nu dau atatia bani tipelor de genu . de prestatia ei in pat nu ma leg ca se misca bine , asta ca sa nu fiu nesimtit . . 

atat am avut de zis in  recenzia mea . 

o zi buna .

• Like 1
Postat

Imi pare rau dragul meu,dar dupa cum vezi preturile sunt in crestere,nu pot nici eu sa raman pe loc ,pentru ca la randul meu am cheltuieli.Daca te razgandesti in privinta mea ,te astept cu mult drag.te pup o seara frumoasa sa ai.

Postat

Ok , am inteles draga :*

Postat
Postat

Rebeca , acesta melodie ti se potriveste ;) *)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...