maru88 Reputație: 353 Postat Noiembrie 15, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 15, 2017 Din pacate, nu pot edita "covenit" in "convenit".
shiva Reputație: 3147 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Postat Noiembrie 16, 2017 deci ca sa inteleg cum trebe problemadsoara are in meniu,oral si normal la 100 ron si pt anal se plateste 50 ron extra??? ca cealalta parte in care ai fost si ai lasat 150 pt servicii anal inclus de care n ai beneficiat, am inteles o
maru88 Reputație: 353 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2017 Ai inteles bine.
shiva Reputație: 3147 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Vest Oras:Vest Postat Noiembrie 16, 2017 mda...deci ti s a incasat un serviciu de care nu ai beneficiat....aiurea
agness3 Reputație: 211 Postat Noiembrie 16, 2017 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 16, 2017 Hei Rebeca , cand ai timp si chef de sex in draci ? La cati draci am pe mine nustiu daca o sa-mi faci fata !
raul1001 Reputație: 39 Postat Noiembrie 16, 2017 Postat Noiembrie 16, 2017 Hei Rebeca , cand ai timp si chef de sex in draci ? La cati draci am pe mine nustiu daca o sa-mi faci fata !asa nebun esti? :)
ecu852 Reputație: 45 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 17, 2017 Poate nu a iesit cum iti doreai tu,dar nu poti spune ca m-am purtat urat ,te-am grabit sau alte chestii urate..Nu sunt nesimtita sa iau banii ma fut umpic si ma dau jos din pl si sa zic ca nu mai fac nimic..Ceva oferte de BlackFriday faci? :))
agness3 Reputație: 211 Postat Noiembrie 17, 2017 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 17, 2017 Salutare ! Am avut azi norocul sa o gasesc pe Rebeca disponibila si vreau sa va spun ca am avut parte de sex in draci ;} Cred ca propunerea mea de pe forum ia starnit curiozitatea . la primul numar a inceput cu un oral de super misto , apoi a coborot cu limba pe motanelul meu in jos unde am simtit ca ma prins cu dintii de oute , am intrebato : ce faci draga musti ? Si mi-a raspuns : Ce draga nu-ti place ! Imi place dar fara dinti ! iam raspuns eu . apoi i-am propus un 69 pe care la acceptat Fiindca ma prins cu dintii de oute la randul meu am prinso si eu cu dintii de clitoris : au doare ! pai daca mai muscat si eu am dinti ca sa te musc , asa ca suntem chit :laugh2 apoi m-am pus deasupra ei in pozitia misonarului unde am penetrat-o adanc in pasarica ei stramta , incet si apoi din ce in ce mai tare . Rebeca se excita de numa si tot imi zicea : asa puiule fute-ma tare si adanc , so simt toata in mine !excitat la maxim am si sarutato iar apoi mi-am dat drumul . Dupa primul numar m-am dus sa fac un dus ca sama racoresc umpic iar apoi am trecut la aldoilea numar adica sex anal unde martanul meu a clacat , asa ca fiind si obosit de la lucru neam oprit si n-am mai continuat . Ps : nu faceti sex daca sunteti obositi de la job . Oricum m-am simtit super ok cu Rebecca azi .Va doresc o seara misto .Nota mea pentru Rebeca este 10 Oral : 10 Normal : 10 anal : 10 Excitat ; !0Kiss: 10 .
mariusm Reputație: 109 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 17, 2017 Buna,dimineata la ora 8.30 esti disponibila? Te-am sunat dar nu mi-ai raspuns.Poate imi raspunzi aici.Multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Postat Noiembrie 17, 2017 Daca mergi cu o cafea la ea, poate poate!
mariusm Reputație: 109 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 17, 2017 Daca ma primeste,ii duc si o cafea.As avea timp sa bem cafea si sa ne futem bine,pana urc in avion.Sper sa nu raman cu futul,si sa pierd avionul
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Postat Noiembrie 18, 2017 Imi pare rau dragule nu sunt treaza la 8.30,m am mai trezit si pentru altii de pe aici la ore matinale si teapa nu au venit.te pup
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Postat Noiembrie 18, 2017 Salutare ! Am avut azi norocul sa o gasesc pe Rebeca disponibila si vreau sa va spun ca am avut parte de sex in draci ;} Cred ca propunerea mea de pe forum ia starnit curiozitatea . la primul numar a inceput cu un oral de super misto , apoi a coborot cu limba pe motanelul meu in jos unde am simtit ca ma prins cu dintii de oute , am intrebato : ce faci draga musti ? Si mi-a raspuns : Ce draga nu-ti place ! Imi place dar fara dinti ! iam raspuns eu . apoi i-am propus un 69 pe care la acceptat Fiindca ma prins cu dintii de oute la randul meu am prinso si eu cu dintii de clitoris : au doare ! pai daca mai muscat si eu am dinti ca sa te musc , asa ca suntem chit :laugh2 :69 apoi m-am pus deasupra ei in pozitia misonarului unde am penetrat-o adanc in pasarica ei stramta , incet si apoi din ce in ce mai tare . Rebeca se excita de numa si tot imi zicea : asa puiule fute-ma tare si adanc , so simt toata in mine !excitat la maxim am si sarutato iar apoi mi-am dat drumul . Dupa primul numar m-am dus sa fac un dus ca sama racoresc umpic iar apoi am trecut la aldoilea numar adica sex anal unde martanul meu a clacat , asa ca fiind si obosit de la lucru neam oprit si n-am mai continuat . Ps : nu faceti sex daca sunteti obositi de la job . Oricum m-am simtit super ok cu Rebecca azi .Va doresc o seara misto .Nota mea pentru Rebeca este 10 Oral : 10 Normal : 10 anal : 10 Excitat ; !0Kiss: 10 .Te mai astept pe la mine,te pup :*
mariusm Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 18, 2017 Pacat! Eu nu dau teapa! Chear vroiam sa trec pe la tine! Multumesc
agness3 Reputație: 211 Postat Noiembrie 21, 2017 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 21, 2017 E totul in vitezaDelir cat cerul de inaltSuntem in antitezaSubiectii unui simplu joc murdarOchii mei, rusinati, coboara doritorDar te respir, in acest urban decorMa ucide eaMa ucide eaIncetImi vrea inimaImi vrea inimaDin pieptE atat de gratioasaPrintre multimi de oameniPlictisiti pe drumSi pare un dans ascunsSupusi, danseaza doi necunoscutiOchii mei, rusinati, coboara doritorDar te respir, in acest urban decorMa ucide eaMa ucide eaIncetImi vrea inimaImi vrea inimaDin pieptMa ucide eaMa ucide eaIncetImi rupe inimaImi rupe inimaDin pieptArde pe asfalt si pulseaza focArde, arde revoltatArde prea frumos, arde inimaArde, recunoscMa ucide ea incet, incetImi rupe inima, da, din pieptTremura usor buzele muscateIar gravitatia ma atacaFluturi si vibratii calde pe asfaltDe parca ne plimbam desculti, prin patSirene de incendiu care nu ne pot opriIar timpul, un nemernic, numara grabitMa ucide eaMa ucide eaMa ucide eaMa ucide eaDa, da
agness3 Reputație: 211 Postat Noiembrie 21, 2017 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 21, 2017 Buna Rebeca sunt agness3 si iti dedic aceste versuri
wob907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Postat Noiembrie 22, 2017 Buna draga mea rebe maine esti disponibila si pana la ce ora ?? Pup
andytm Reputație: 273 Postat Noiembrie 22, 2017 Postat Noiembrie 22, 2017 Rebeca ceva poze la curuțu gol pui ?ðŸ˜ðŸ˜‚
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Postat Noiembrie 22, 2017 E totul in viteza[/size]Delir cat cerul de inalt[/size]Suntem in antiteza[/size]Subiectii unui simplu joc murdar[/size]Ochii mei, rusinati, coboara doritor[/size]Dar te respir, in acest urban decor[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Incet[/size]Imi vrea inima[/size]Imi vrea inima[/size]Din piept[/size]E atat de gratioasa[/size]Printre multimi de oameni[/size]Plictisiti pe drum[/size]Si pare un dans ascuns[/size]Supusi, danseaza doi necunoscuti[/size]Ochii mei, rusinati, coboara doritor[/size]Dar te respir, in acest urban decor[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Incet[/size]Imi vrea inima[/size]Imi vrea inima[/size]Din piept[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Incet[/size]Imi rupe inima[/size]Imi rupe inima[/size]Din piept[/size]Arde pe asfalt si pulseaza foc[/size]Arde, arde revoltat[/size]Arde prea frumos, arde inima[/size]Arde, recunosc[/size]Ma ucide ea incet, incet[/size]Imi rupe inima, da, din piept[/size]Tremura usor buzele muscate[/size]Iar gravitatia ma ataca[/size]Fluturi si vibratii calde pe asfalt[/size]De parca ne plimbam desculti, prin pat[/size]Sirene de incendiu care nu ne pot opri[/size]Iar timpul, un nemernic, numara grabit[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Ma ucide ea[/size]Da, da[/size]Mersi dragule pupici :*
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Postat Noiembrie 22, 2017 Buna draga mea rebe maine esti disponibila si pana la ce ora ?? PupDa dragule sunt disponibila ,programul de lucru este 10 dimineata -02:00 noaptea ,te pup
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Postat Noiembrie 22, 2017 Rebeca ceva poze la curuțu gol pui ?Pun zilele astea poze la curutu gol
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Postat Noiembrie 22, 2017 Pun zilele astea poze la curutu golÎn caz ca o sa racesti, am eu nurofen forte şi ceai cald!Take care 2 6
boriss_rar Reputație: 175 Postat Noiembrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Noiembrie 23, 2017 Luni o sa aju g in Timisoara si sigur o sa trec si pe la tine.
wob907 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2017 Postat Noiembrie 24, 2017 Si acum mai am mirosul tau â¤ðŸ’‹
agness3 Reputație: 211 Postat Noiembrie 24, 2017 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 24, 2017 Si acum mai am mirosul tau ❤Du-te fa o baie ! :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum