Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

Postat

M-a distrat ca fraza ta fara virgula dupa dimineata, inseamna ca pupi de la ora 10. :) Si atunci am intrebat cam pe la cat se intra in direct. :)))) cu plata etc...na ca sa iasa tot o gluma. :)))

1. Adica la 10 intru, ma pupi.

2. Platesc inainte sau dupa sau nu conteaza ? (asta-i halatu - ca la doctori si nu numai se pune banu la buzunarul halatului)

3. Sarutu, vine imediat dupa pup sau nu conteaza, ca io-s mai romantic si mi place sa ma sarut... :)))))

Adica sa stiu daca suntem pa aceeasi unda, ca nu vreau sa dau banu degeaba :))))) ca ma nervozez si iara plec dupa 30 min. :))))))))

Esti prea nervozat :)), vino sa iti fac un masaj sa te relaxez,am uitat sa pun virgula.Te si pup daca esti cuminte :D si de plecat nu te mai las sa pleci dupa 30 de minute inchid usa si inghit cheia :))si halatul evident ca se da la inceput exact ca la doctori ca aia nu te opereaza pana nu platesti.

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Esti prea nervozat :)), vino sa iti fac un masaj sa te relaxez,am uitat sa pun virgula.Te si pup daca esti cuminte :D si de plecat nu te mai las sa pleci dupa 30 de minute inchid usa si inghit cheia :))si halatul evident ca se da la inceput exact ca la doctori ca aia nu te opereaza pana nu platesti.

:) hopaa suna interesant chestia cu inghititul cheii. Inseamna ca daca vin de dimi, platesc o ora si cine stie cand mai plec...maaa tu vrei sa ma sechestrezi...ca o mai vrut una odata...:)))))
  • Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
Postat

OOOO da Agness chiar imi era dor de postarile tale :D ne futem ca la Hollywood .Te pup o seara frumoasa.

:snap

Postat

:) hopaa suna interesant chestia cu inghititul cheii. Inseamna ca daca vin de dimi, platesc o ora si cine stie cand mai plec...maaa tu vrei sa ma sechestrezi...ca o mai vrut una odata...:)))))

Da vii de dimineata si te leg cu catuselerestul nu mai spun ca e mai bine sa fii curios

Vizitator ccfdtig
Postat

Da vii de dimineata si te leg cu catuselerestul nu mai spun ca e mai bine sa fii curios

Stai asa ca eu mai nou am niste fantezii de a dl Grey. Deci catusele ti le pun eu iar pa ochi iti pun cravata din dotare. Merge ?:))))) Ce sa aduc ? Miere, frisca, cuburi de gheata, ulei poate ai tu...dar vezi ca trebuie incalzit si sa picure incet, sa arda putin, sa fie asa o senzatie la limita dintre placere si durere. Fantezii am cu gramada...sa mai vin ??? :)))
Postat

Esti cam pervers cu dimineata in cap,vino cu cravata din dotare si cu frisca dar vezi ca te fac fundita :*.Te pup sa fii cuminte la lucru.

Rebeca daca fantezistul asta trece pe la tine , leagal cu cravata de scaun si da-i bataita cu biciul la poponeata :P 

Apoi ii pui pasarica pe gura  dupa ce te-ai dat cu frisca :D 

• Like 1
Postat

Hey Rebeca , agness te kiss dulce de dragobete :*

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Da primesc si cupluri

Daca ma duc cu prietena mea, esti activa si cu ea? (Esti bisexuala?) Ea ar fi interesata cum este cu o fata impreuna cu mine.

Postat

Daca ma duc cu prietena mea, esti activa si cu ea? (Esti bisexuala?) Ea ar fi interesata cum este cu o fata impreuna cu mine.

Ma sarut cu ea pe gura,pe corp,dar nu ii dau limbi ,accept sa imi dea ea mie

Postat

la ce nr pisi?

la 167 intra mesageria

Ala e nr meu dar a trebuit sa plec cateva zile din oras,am niste probleme personale acasa la mine.O sa anunt cand revin
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Multumesc esti un dragut ca deobicei,te pup

Ial acasa daca e dragut 😂

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu vreau sa ma marit inca, sunt prea tanara si sexoasa :)) poate peste cativa ani.

Bine faci, pana atunci ajung si eu sigur la tine :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...