Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

Postat

Ceva actiune la mare ai avut parte ?

Buna dragutule nu am avut am stat chill relax atat nimic mai mult te pup ne vedem de maine de la 10-30 :* is in drum spre timisoara
Postat

Oooo se pare ca te intorci acasa baby mai devreme decat prevedeam...este o enorma satisfactie sa aud asta...abia astept

Multumesc dragule :)) da vin mai devreme ne revedem curand zi faina
  • Oras:RO
Postat

Trist ca ai plecat  :no2

Ai grija de tine, si sper sa ne revedem. Multumesc pentru amintirile frumoase, esti minunata!

Postat

Buna dragii mei sunt disponibila pana la ora 2:00 noaptea va pup si va astept :* cu drag rebeca :)) Programari fac telefonic sau pe whatsapp :*

post-227852-0-10679100-1534269828_thumb.png

post-227852-0-32496600-1534270035_thumb.jpeg

• Like 2
  • Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
Postat

post-235408-0-18117000-1534275692_thumb.jpeg

Salut baieti v-am intors poza cu Rebeca , ca sa puteti  vedea si voi  ce se vede in oglinda .Agness 

Postat

Trist ca ai plecat :no2

Ai grija de tine, si sper sa ne revedem. Multumesc pentru amintirile frumoase, esti minunata!

Prima și singura postare a domnului Lucian.

Explicația: 1. A greșit topicul

2. Miroase a peste

3. Colega care vrea sa ii faca “un bineâ€

😂😂😂

Postat

2. Miroase a peste

3. Colega care vrea sa ii faca “un bine”

o singura explicatie, esti idiot :) na ca am 2 postari, multumesc pentru incurajare

• Like 1
Postat

2. Miroase a peste

3. Colega care vrea sa ii faca “un bineâ€

😂😂😂

Si tu mirosi a desteptaciune sa stii,omul se referea ca ii pare rau ca am plecat din Bucuresti domnul modest!Unii chiar va plictisiti rau si lasati comentarii care nu ajuta la nimic si pe nimeni...
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Si tu mirosi a desteptaciune sa stii,omul se referea ca ii pare rau ca am plecat din Bucuresti domnul modest!Unii chiar va plictisiti rau si lasati comentarii care nu ajuta la nimic si pe nimeni...

Cand ai fost tu in Buc?

Postat

Noapte Buna :)) dragii mei va astept maine de la 10:30 programari pe whatsapp :)) preturile sunt : 100 lei finalizarea include oral pro nepro la alegere si daca igiena este corespunzatoare dus obligatoriu la mine :)) normal pro 69 sarutari corp si buze 😂 adica cu limba finalizare accept orala sau pe corp sani fund etc... 200 lei ora cu tot ce scrie mai sus si aveti 2 numere sau 3 intr-o ora daca ne incadram intr-o ora :)) si fac si sex anal protejat 19 cm lungime si 4/5 cm grosime extra 50 lei la ambele si la finalizare si la ora :)) asta e tot alte servicii gen dominare sau alte fantezii vorbim la telefon sau pe whatsapp :)) Somnic pufos dragii mei ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ va pup si eu si rebeee 😂😂

• Like 5
Postat

Buna dragii mei sunt disponibila, va puteti programa pe whatsapp, va pup :* programul ii de la 10:30 dimineata pana la 2:00 noaptea :) o zi faina tuturor :*

Postat

post-227852-0-10031000-1534370401.jpgPofticioasa mai esti draga ,cand o sa mai trec pe la tine  o sa inlocuim banana aia cu jimmy al meu  ;) :P  are aceeasi aroma :P 

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Noapte Buna :)) dragii mei va astept maine de la 10:30 programari pe whatsapp :)) preturile sunt : 100 lei finalizarea include oral pro nepro la alegere si daca igiena este corespunzatoare dus obligatoriu la mine :)) normal pro 69 sarutari corp si buze adica cu limba finalizare accept orala sau pe corp sani fund etc... 200 lei ora cu tot ce scrie mai sus si aveti 2 numere sau 3 intr-o ora daca ne incadram intr-o ora :)) si fac si sex anal protejat 19 cm lungime si 4/5 cm grosime extra 50 lei la ambele si la finalizare si la ora :)) asta e tot alte servicii gen dominare sau alte fantezii vorbim la telefon sau pe whatsapp :)) Somnic pufos dragii mei va pup si eu si rebeee

Rebeca, iti recomand sa ti faci o semnatura cu serviciile, ca uite ai  postat  exact  ultima postare pe pagina  cealalta  si  deja nu mai sunt vizibile informatiile

Totodata poti adauga in semnatura sau chiar  si aici   zona locatiei aproximativ desigur si nr de telefon ,   nu apare in titlul topicului

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...