Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

Postat

Rebeca, iti recomand sa ti faci o semnatura cu serviciile, ca uite ai  postat  exact  ultima postare pe pagina  cealalta  si  deja nu mai sunt vizibile informatiile

Totodata poti adauga in semnatura sau chiar  si aici   zona locatiei aproximativ desigur si nr de telefon ,   nu apare in titlul topicului

Ok dragule :)) asa o sa fac te pup :* iar numarul ii 0753626167 cu drag rebeca imi poti,scrie pe whatsapp te pup :*
Postat

post-227852-0-10031000-1534370401.jpgPofticioasa mai esti draga ,cand o sa mai trec pe la tine  o sa inlocuim banana aia cu jimmy al meu  ;) :P  are aceeasi aroma :P

Asa vom face :)) te astept curand dragule
  • Like 1
  • Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 0736019347
Postat

post-235408-0-38094700-1534460179_thumb.jpgpost-235408-0-81424000-1534460200_thumb.jpg

Sexy in asternut

Postat

doamneeee cat de sexy poti fi, ce m-as urca peste tine sa te penetrez adânc uuff 😠ce m-as juca cu tine si cu rebee, pupp 😘😘

Postat

doamneeee cat de sexy poti fi, ce m-as urca peste tine sa te penetrez adânc uuff ce m-as juca cu tine si cu rebee, pupp

pai ce mai astepti vii astazi si ne iubim :))
Postat

Buna, Rebeca! Ti-am verificat topicul si am constatat ca esti fata perfecta pentru mine. Problema e ca sunt virgin si nu stiu daca o sa ma primesti. Accepti un amarat de virgin ca mine? :(

Postat

Buna, Rebeca! Ti-am verificat topicul si am constatat ca esti fata perfecta pentru mine. Problema e ca sunt virgin si nu stiu daca o sa ma primesti. Accepti un amarat de virgin ca mine? :(

Da te primesc :)) îmi poti scrie pe whatsapp si vorbim mai multe :* te pup
  • Oras:Pe Marte ,a doua strada la dreapta
  • Oras:Pe Marte ,a doua strada la dreapta
Postat

• Buna seara rebeca saptamana viitoare pe la sfarsitul saptamanii o sa fi in continuare in Timisoara ?

Postat

• Buna seara rebeca saptamana viitoare pe la sfarsitul saptamanii o sa fi in continuare in Timisoara ?
  •  
Buna dragutule da ma gasesti si saptamana viitoare te pup si ne vedem :*
Postat

La Bucuresti cand ajungi?

Îmi pare rau dar nu mai ajung prea curand :(( poate prin noiembrie,nu stiu sigur dar,oricum o sa anunt pe topicul de pe bucuresti te pup :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...