Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

• Oras://
Postat

Buna sunt disponibila pana la ora 2 noaptea si astazi :* o poza de la mare va pup rebe

se vede cine-i usuratica mai mare dintre voi doua(tu si fata cu slip albastru marin) - ea are slip cu o ata-n cur

• Oras:Arad
Postat

Salutare dragi futangii, proaspăt coborât de la Rebeca o minunăție de fată ,am reușit să scot tigroaica din ea și am primit o partidă de sex de zile mari cu tot tacâmul:

oral,normal,anal, o oră de extaz . Și acum notele: locație 10,oral 10,lot 10,np 10,ap 10,igienă 10,aspect 10.

• Like 1
Postat

au aparut lingaii pe topic precum ciupercile dupa ploaie

Singurul lingau de pe aici esti tu,asa ca dai cu praf de mers.Si ti-am raspuns la modul frumos,puteam sa iti spun si altceva.Ciao.

Postat

Salutare dragi futangii, proaspăt coborât de la Rebeca o minunăție de fată ,am reușit să scot tigroaica din ea și am primit o partidă de sex de zile mari cu tot tacâmul:

oral,normal,anal, o oră de extaz . Și acum notele: locație 10,oral 10,lot 10,np 10,ap 10,igienă 10,aspect 10.

Mersi te pup,si ma bucur ca ai fost incantat.O zi frumoasa sa ai.

Postat

Singurul lingau de pe aici esti tu,asa ca dai cu praf de mers.Si ti-am raspuns la modul frumos,puteam sa iti spun si altceva.Ciao.

te-ai obisnuit prost sa fii pupata-n cur. eu ti-o spun pe sleau, nu arati nici de 200 de lei/ora

tzetzele sunt aproape inexistenta, la fatza esti comuna, gasesc 100 mai frumoasa ca tine in orice club, poate la futut te mai scoti putin

Postat

Auzi brett10 ,tu fiind mai tânăr decât hemorizii mei și văzând fete doar pe stradă iar pizdă doar în poză ar fi bine să nu mai poluezi topicul fetei ,iar dacă ai o recenzie negativă sau pozitivă dăi înainte scriio să fii și tu de folos cu ceva .Apropo știi ce sunt oamenii cu idei sper ?

• Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
Postat

Auzi brett10 ,tu fiind mai tânăr decât hemorizii mei și văzând fete doar pe stradă iar pizdă doar în poză ar fi bine să nu mai poluezi topicul fetei ,iar dacă ai o recenzie negativă sau pozitivă dăi înainte scriio să fii și tu de folos cu ceva .Apropo știi ce sunt oamenii cu idei sper ?

Da-l incolo   , tipul nu stie ce vrea  si  face comparatii intre Rebeca si muistele alea din cluburi care si-o trag prin wc-uri  pe cine stie ce sume . 

un  lingau laudaros .

Postat

Rebecooo, nici nu ai plecat bine de la Bucuresti si deja mi s-a facut dor de tine! Cand vrei sa facem nunta aia? 2 copii sunt de ajuns? Glumesc :))

Cand te intorci? Ultima oara ai zis ca rupem patul ala, dar nu l-am rupt. Nu e problema daca se rupe, luam altul.. da-l dreacu. Vii tu la mine sau vin eu dupa tine? Mi-e dor de corpul tau si abia astept sa ne iubim din nou. Te pup!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Doar ce m-am intors de la Rebe. O fata foarte misto, cu care m-am simtit foarte bine. Am stat doar o finalizare, pentru ca eram pe fuga.

Am discutat un pic pe Whatsapp si am plecat spre ea. Am avut noroc ca am prins-o un pic libera.

E inalta, slim, si frumoasa foc la fata (fix ce mi-a recomandat mie doctorul). Sanii un pic lasati, dar sunt ok, nu poti sa nu te iei de ei. Iar bucile sunt de exceptie.

Geme foarte misto, asta mi-a placut foarte mult. Atitudine pro client, daca te porti frumos cu ea, se poarta foarte misto.

Note:

Locatia: 8 - nu e lux, dar e curat, baia ok, geluri de dus, apa calda. Depunctez pentru lipsa AC. La pranz e cam aiurea cu caldura.

Fata: 9 - Frumusica la fata, ochi deschisi la culoare, sani micuti si un pic lasati dar sunt ok si compenseaza cu bucile si atitudinea. E deschisa, glumeata, face atmosfera. Te face sa te simti ok. Sau poate doar am facut eu click. Nu stiu cum e cu altii.

ON: 9 - s-a jucat cu coitele, le-a supt/lins, toata atentia din lume au primit-o, oral cu tentative bune de deep, umed, nu prea se ajuta de mana. Nu am rezistat si am trecut la 69. Pasarica este numai buna de mancat, niciun miros dubios, dimpotriva - nu ma mai saturam de ea. Cu greu am montat un P am trecut la NP.

NP: 9,5 - am incercat doar o pozitie (mama iedului) geme foarte frumos, nu stiu daca e teatru sau chiar i-a placut, sau poate a durut-o, dar pe masura ce gemea ii dadeam si mai si....... :blushing2 couldn't help it.

Am finalizat in gurita ei, destul de greu, recunosc, dar eram toropit de caldura. In orice caz, a asteptat rabdatoare pana la ultima picatura de sperma apoi a fugit la baita.

Per total, o experienta misto.

Sunt in TM pana vineri, cred ca ne mai vedem.

Te pup!

• Like 2
Postat

Salutare,

Doar ce m-am intors de la Rebe. O fata foarte misto, cu care m-am simtit foarte bine. Am stat doar o finalizare, pentru ca eram pe fuga.

Am discutat un pic pe Whatsapp si am plecat spre ea. Am avut noroc ca am prins-o un pic libera.

E inalta, slim, si frumoasa foc la fata (fix ce mi-a recomandat mie doctorul). Sanii un pic lasati, dar sunt ok, nu poti sa nu te iei de ei. Iar bucile sunt de exceptie.

Geme foarte misto, asta mi-a placut foarte mult. Atitudine pro client, daca te porti frumos cu ea, se poarta foarte misto.

Note:

Locatia: 8 - nu e lux, dar e curat, baia ok, geluri de dus, apa calda. Depunctez pentru lipsa AC. La pranz e cam aiurea cu caldura.

Fata: 9 - Frumusica la fata, ochi deschisi la culoare, sani micuti si un pic lasati dar sunt ok si compenseaza cu bucile si atitudinea. E deschisa, glumeata, face atmosfera. Te face sa te simti ok. Sau poate doar am facut eu click. Nu stiu cum e cu altii.

ON: 9 - s-a jucat cu coitele, le-a supt/lins, toata atentia din lume au primit-o, oral cu tentative bune de deep, umed, nu prea se ajuta de mana. Nu am rezistat si am trecut la 69. Pasarica este numai buna de mancat, niciun miros dubios, dimpotriva - nu ma mai saturam de ea. Cu greu am montat un P am trecut la NP.

NP: 9,5 - am incercat doar o pozitie (mama iedului) geme foarte frumos, nu stiu daca e teatru sau chiar i-a placut, sau poate a durut-o, dar pe masura ce gemea ii dadeam si mai si....... :blushing2 couldn't help it.

Am finalizat in gurita ei, destul de greu, recunosc, dar eram toropit de caldura. In orice caz, a asteptat rabdatoare pana la ultima picatura de sperma apoi a fugit la baita.

Per total, o experienta misto.

Sunt in TM pana vineri, cred ca ne mai vedem.

Te pup!

Multumesc dragule :* te mai astept :))
Postat

Rebecooo, nici nu ai plecat bine de la Bucuresti si deja mi s-a facut dor de tine! Cand vrei sa facem nunta aia? 2 copii sunt de ajuns? Glumesc :))

Cand te intorci? Ultima oara ai zis ca rupem patul ala, dar nu l-am rupt. Nu e problema daca se rupe, luam altul.. da-l dreacu. Vii tu la mine sau vin eu dupa tine? Mi-e dor de corpul tau si abia astept sa ne iubim din nou. Te pup!

Inca astept raspunsul tau, nu scapi de mine asa usor :)) :*

Postat

Inca astept raspunsul tau, nu scapi de mine asa usor :)) :*

Probabil in Noiembrie, inca nu stiu unde ma duce vantul iernii :)) :* Momentan stau si ma bronzez la Timisoara ca e caldura mareeee.

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Astazi am vizitato si eu pe rebeca

O fata primitoare, darnica din toate punctele de vedere

Oral10

Normal10++

Restu nici nu mo interesat

Gagica merita toti banii

De revenit

Mos Crăciun

Postat

Astazi am vizitato si eu pe rebeca

O fata primitoare, darnica din toate punctele de vedere

Oral10

Normal10++

Restu nici nu mo interesat

Gagica merita toti banii

De revenit

Mos Crăciun

Multumesc frumos te pup si te mai astept :* esti super dragut,dragul meu mos craciun varianta de vara te pup si te mai astept :*
Postat

post-227852-0-59455100-1534966344.jpgDraga lupul din mine te vrea  , asa ca maine o sa ai parte de el Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P :D ;) :*) 

Postat

mare vagaboanda slabanoaga asta, face tot ce tb

scuze dar daca sunt vagaboanda sau slabanoaga nu ii treaba ta, te rog sa nu mai scrii tampeni ðŸ˜
Postat

post-227852-0-59455100-1534966344.jpgDraga lupul din mine te vrea  , asa ca maine o sa ai parte de el Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P :D ;) :*)

Multumesc dragule :* ne vedem la ora care am stabilit te pup
  • Like 1

Postat

ÃŽÅ£i recomand puÅ£ină sală, Rebeco.

Ai nevoie de puÅ£ina tonifiere la corpul ăsta belea 😉😚

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...