dany690 Reputație: 1 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Imi dai un raspuns? Link spre comentariu
andrei131982 Reputație: 83 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Imi dai un raspuns?Asa zici de parca ea te suna pe tine,nu tu pe ea. Link spre comentariu
lari alin Reputație: 24 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Ceau Rebeca! Lucrezi astazi ? As vrea sa trec si eu deseara pe la tine 😊 Link spre comentariu
marsavul Reputație: 1 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Nu vreau sa par ciudat cand iti scriu ca ai un corp frumos sper sa ne intalnim cand ajung in tara..... :D Link spre comentariu
pussy_destroyer69 Reputație: 25 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Salutare.Am vizitat-o pe Rebeca vara aceasta, cu 2 saptamani inainte sa plece inapoi in Timisoara.Gasit anuntul, sunat, programat + confirmare cu 1 h inainte. Stiam zona locatiei, ulterior m-a ghidat la blocul potrivit.Am urcat si mi-a deschis o fata inalta cam de 1,7 m. Draguta, niste forme curbate potrivite, un fund mare si misto, ochi superbi si gurita mica dar provocatoare. Am stabilit 1 ora si m-am iferit sa-i dau banii la inceput. Am mers la dus, prosop curat si tot ce trebuie in baie.Rebeca a asteptat sa termin, pt ca apoi sa incepem cu un preludiu intens din start. Am uitat sa mentionez ca ma primise in lenjerie intima.Chiloteii jos, dupa care m-a pus la marginea canapelei si si-a frecat frumoasa si plavut miroasitoarea ei piersicuta roz. Am facut un "click" de la inceput cu Rebeca pt ca am avut parte de un sex pasional genial. Dupa ce i-am dat limbi in acea pozitie dominanta, ne-am pus in pat pt un 69 bine executat. O priveliste geniala asupra fundului si un oral soft si uned. Foarte mult french kiss si cu tras de limba (mi a explicat de la inceput ca tine mult la igiena clientului). Ce sa mai! O fiara in pat. Oralul a fost demential: o lingea, scuipa, se juca pe la coite, o batea pe fata si limba dupa care urmau tente de deep senzationale (eu fiind putin mai oversized la junior). Zici ca mi-o suge o ventuza :))Pt ca simteam ca nu o sa mai rezist, am decis sa trecem la normal. Am terminat in balonas, in pozitia misionar. Extraordinar, domne! Gemete serioase, se inrosise si tot voia mai tare. Era pe calea orgasmului pt ca deja tremura, insa n-am mai putut tine iar soldateii au iesit din cazarma.A fost o experienta reusita.Note:GFE: 10. Stie ce face si o face cu placere. Fara-ndoiala am avut "click".ON:10 (10+ daca reusea sa o ia pana la cotor. Oricum mai ramaneau vreo 2 cm). Ii place. Tot timpul s-a uitat in ochii mei, cu o privire patrunzatoare. Excelent!NP: 9 pentru ca nu am tinut eu mai mult de 10 minute. Se excita si poate avea orgasm. Foarte implicata.Anal: n-am fost tentat sa incerc.Locatie: 8 spre 9. Am gasit-o in Bucuresti, langa Ateneu. Bloc comunist, insa fara vecini. Era de inchirieri, prin urmare nu ne-am facut probleme de zgomot si gemete:)) PS: Rebeca, ai fost geniala. Fara indoiala voi mai reveni la tine, cand dai fuga prin capitala 🔥😘 3 Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Salutare.Am vizitat-o pe Rebeca vara aceasta, cu 2 saptamani inainte sa plece inapoi in Timisoara.Gasit anuntul, sunat, programat + confirmare cu 1 h inainte. Stiam zona locatiei, ulterior m-a ghidat la blocul potrivit.Am urcat si mi-a deschis o fata inalta cam de 1,7 m. Draguta, niste forme curbate potrivite, un fund mare si misto, ochi superbi si gurita mica dar provocatoare. Am stabilit 1 ora si m-am iferit sa-i dau banii la inceput. Am mers la dus, prosop curat si tot ce trebuie in baie.Rebeca a asteptat sa termin, pt ca apoi sa incepem cu un preludiu intens din start. Am uitat sa mentionez ca ma primise in lenjerie intima.Chiloteii jos, dupa care m-a pus la marginea canapelei si si-a frecat frumoasa si plavut miroasitoarea ei piersicuta roz. Am facut un "click" de la inceput cu Rebeca pt ca am avut parte de un sex pasional genial. Dupa ce i-am dat limbi in acea pozitie dominanta, ne-am pus in pat pt un 69 bine executat. O priveliste geniala asupra fundului si un oral soft si uned. Foarte mult french kiss si cu tras de limba (mi a explicat de la inceput ca tine mult la igiena clientului). Ce sa mai! O fiara in pat. Oralul a fost demential: o lingea, scuipa, se juca pe la coite, o batea pe fata si limba dupa care urmau tente de deep senzationale (eu fiind putin mai oversized la junior). Zici ca mi-o suge o ventuza :))Pt ca simteam ca nu o sa mai rezist, am decis sa trecem la normal. Am terminat in balonas, in pozitia misionar. Extraordinar, domne! Gemete serioase, se inrosise si tot voia mai tare. Era pe calea orgasmului pt ca deja tremura, insa n-am mai putut tine iar soldateii au iesit din cazarma.A fost o experienta reusita.Note:GFE: 10. Stie ce face si o face cu placere. Fara-ndoiala am avut "click".ON:10 (10+ daca reusea sa o ia pana la cotor. Oricum mai ramaneau vreo 2 cm). Ii place. Tot timpul s-a uitat in ochii mei, cu o privire patrunzatoare. Excelent!NP: 9 pentru ca nu am tinut eu mai mult de 10 minute. Se excita si poate avea orgasm. Foarte implicata.Anal: n-am fost tentat sa incerc.Locatie: 8 spre 9. Am gasit-o in Bucuresti, langa Ateneu. Bloc comunist, insa fara vecini. Era de inchirieri, prin urmare nu ne-am facut probleme de zgomot si gemete:)) PS: Rebeca, ai fost geniala. Fara indoiala voi mai reveni la tine, cand dai fuga prin capitala Multumesc dragule te pup si sper sa ne revedem curand :* Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Buna sunt indisponibila pana joi :(( a venit perioada critica sper sa fiu bine pana atunci :* va pup frumosilor :)) noapte buna 🙃 Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna dragii mei am revenit la birou :)) program 10:30 dim 2:00 noaptea programari la numarul 0753626167 telefonic sau whatsapp :)) am sa atasez mai tarziu si poze :* va astept cu drag rebeca Link spre comentariu
denn219 Reputație: 80 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna dragii mei am revenit la birou :)) program 10:30 dim 2:00 noaptea programari la numarul 0753626167 telefonic sau whatsapp :)) am sa atasez mai tarziu si poze :* va astept cu drag rebecaPe ce dată spuneai că o să ajungi în BucureÅŸti? Mi-e dor de tine ðŸ˜ðŸ˜š Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Pe ce dată spuneai că o să ajungi în Bucureşti? Mi-e dor de tine Buna dragule :)) poate în noiembrie revin asa dor îti este ? :)) anunț pe topicul din bucuresti te pup :* Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Buna dragule :)) poate în noiembrie revin asa dor îti este ? :)) anunț pe topicul din bucuresti te pup :* anunta-ma si pe mine!vreau sa-ti dau dauna totala 1 Link spre comentariu
denn219 Reputație: 80 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Buna dragule :)) poate în noiembrie revin asa dor îti este ? :)) anunț pe topicul din bucuresti te pup :*Da, rau de tot ðŸ˜Hai mai repede, vreau sa rupem patul, nebuna mica 😂😂Te pup si eu unde iti place tie 😉😙 Link spre comentariu
agness3 Reputație: 211 Postat Septembrie 7, 2018 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 7, 2018 http://www.loxodonta.ro/img/felicitari/mari/Weekend_placut_10133.jpg 2 Link spre comentariu
futacios13 Reputație: 117 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Niste poze in colanti ar fi faine 🤩🤩🤩🤩 Link spre comentariu
wayne44 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Niste poze in colanti ar fi faine 🤩🤩🤩🤩Bine zici 😉Vrem poze in colanti, Rebeca ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Bine zici Vrem poze in colanti, Rebeca Buna dragii mei :)) în functie de cum, o sa am timp azi voi face poze in colanti :* va pup :* Link spre comentariu
wayne44 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Buna dragii mei :)) în functie de cum, o sa am timp azi voi face poze in colanti :* va pup :*Abia astept sa vad pozele ❤ Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Buna dragii mei weekend placut va doresc si va astept pana la 2:00 noaptea :)) sa întoarceti poza va rog :* Si o sa fac si pozele cerute in colanti :((( doar ca am full si nu prea am timp :)) dar voi face promit va pup 😘😘😘 3 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Buna dragii mei weekend placut va doresc si va astept pana la 2:00 noaptea :)) sa întoarceti poza va rog :* Si o sa fac si pozele cerute in colanti :((( doar ca am full si nu prea am timp :)) dar voi face promit va pup vrei sa intorc poza pe degeaba? Link spre comentariu
agness3 Reputație: 211 Postat Septembrie 8, 2018 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Pupincuristule, culcat! Link spre comentariu
andrey. Reputație: 136 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Ne-ai spus ca azi faci pozele ,acuma ce faci..? Așteptam pozele alea si tu încă ne mai ti😂 Link spre comentariu
sexkiss Reputație: 21 Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Buna dragii mei weekend placut va doresc si va astept pana la 2:00 noap6tea :)) sa întoarceti poza va rog :* Si o sa fac si pozele cerute in colanti :((( doar ca am full si nu prea am timp :)) dar voi face promit va pup 😘😘😘Bună Tebecuța,hai cu pozele alea.Ne pui să așteptăm așa mult. Link spre comentariu
denn219 Reputație: 80 Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Suntem dispusi sa facem protest pentru pozele alea, Rebeca 😂😂 Link spre comentariu
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2018 20180908_203712.jpg Multumesc dragule 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum