Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei sunt indisponibila cateva zile perioada fetelor 🙈 noapte buna va doresc :* voi anunta cand revin pupici 😘😘😘

• Like 1
  • Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
Postat

Dragii mei sunt indisponibila cateva zile perioada fetelor noapte buna va doresc :* voi anunta cand revin pupici

Bine ca stiu , că ma bătea gându sa iti fac o vizită !

Postat

Buna dragii mei am revenit la birou 😊 va astept cu drag in zona complex mai multe detalii primiti in privat 😠0753626167 telefonic sau pe whatsapp o sa revin si cu poze in scurt timp va pupacesc rebe 😘😘😘😘😘😘

Postat

Duminica placuta dragii mei va doresc :)) va astept si azi pana la 2 noaptea :* lucrez cu programari pe WhatsApp sau telefonic va multumesc tuturor care ma vizitati si astept si alti noi sa ma viziteze ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤— preturile si servicile primiti in privat 🤗 zi faina dragilor 💑💑💑

post-227852-0-41905000-1541336371_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Așteptam poze noi cu savarina !!

Dragule o sa pun zilele urmatoare poze cu rebe mica dar momentan nu pot asa ca asteptati si o sa primiti in curand va doresc tuturor cat si tie o seara linistita sau distractiva depinde cum doriti voi va pup cu drag rebe mica si rebeca mare ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ :* :* :* :* :*
Postat

Buna dragii mei :* disponibila pana la ora 2 noaptea ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ lucrez cu programare pe whatsapp sau telefonic cu 30 de minute înainte :)) daca nu raspund telefonic puteti sa lasa mesaj pe whatsapp si revin în cel mai scurt timp eu 🙌 :* ZONA COMPLEX pe langa hotel boavista :)) fac deplasari si la hotel sau pensiune dar pretul este diferit fata de cel de acasa :* mai multe detalii în privat :* o zi faina tuturor va doresc 💑💑💑💑💑💑💑💑

post-227852-0-37283500-1541504554_thumb.jpg

• Like 5
Postat

post-235408-0-44102800-1541625112_thumb.jpeg    

Sexy Craciunita  ;) :* 

• Like 1
Postat

Neata dragii mei disponibila pentru programari pe whatsapp sau telefonic la numarul 0753626167 :)) va astept cu cafeluta 😂 cu laptic sau fara depinde cum o preferati cu chef de amor nebun si multa voie buna 😘😘😘😘😘 Programul ii pana la 2 noaptea va astept cu drag :* :*

post-227852-0-30550000-1541669111_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Buna dimineata dragii mei si azi ma gasiti pana la 2 noaptea cu programare pe whatsapp sau telefonic :* va pup zi faina si weekend placut 😉😉😉😉😉😉

• Like 1
Postat

Hei disponibila pentru programari pana la 2 noaptea ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ cu 30 de minute înainte va rog mult 😘😘😘 pe whatsapp sau telefonic :))))si va las si o poza sexi dintr-o locatie de lux unde am avut placerea sa stau 3 ore cu un client foarte generos ðŸ˜ðŸ˜‚😂 va sarut si va astept cu drag 😘😘😘😘

post-227852-0-81308500-1541771542_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Salutare, am fost si eu ieri la Rebeca, eram in zona si am sunat fara sa am programare, s-a nimerit sa fie libera si in aprox 15 min am fost la ea! 

Fata este foarte sociabila, foarte frumoasa, sani micuti si foarte faini, locatie ok, igiena ok, raport calitate/pret - perfect!

Am luat o ora, primul numar ne-am rupt fasul...al doilea mai greu ca m-a cam tradat "gigel"! 

Oral 9

NP 10 

GFE 9

NP (eu) am primit doar 8 :)))) promit sa-mi iau revansa!

• Like 1
Postat

Salutare, am fost si eu ieri la Rebeca, eram in zona si am sunat fara sa am programare, s-a nimerit sa fie libera si in aprox 15 min am fost la ea!

Fata este foarte sociabila, foarte frumoasa, sani micuti si foarte faini, locatie ok, igiena ok, raport calitate/pret - perfect!

Am luat o ora, primul numar ne-am rupt fasul...al doilea mai greu ca m-a cam tradat "gigel"!

Oral 9

NP 10

GFE 9

NP (eu) am primit doar 8 :)))) promit sa-mi iau revansa!

Multumesc mult dragule :* pentru vizita te mai astept cu drag sa îti iei revansa un weekend placut îti doresc :* :* :*
Postat

Dor de vara 😂😂😂😂😂😂😂😂 va astept cu drag pana la ora 2 noaptea si astazi va pup frumosilor sa fiti iubiti si fericiti 🙂 programari pe WhatsApp sau telefonic va multumesc tuturor care ma vizitati si astept si alti noi sa ma viziteze :* :* cu drag rebeca

post-227852-0-30780800-1541883743_thumb.png

• Like 3
Postat

Buna dimineata sunt disponibila de la 10:30 dimineata pana la 2 noaptea si astazi va astept cu drag :)) programari pe WhatsApp sau telefonic la numarul 0753626167 pupiciiii :* :*

Postat

Neata dragii mei va astept în zona complex pe langa hotel boavista mai multe detalii în privat,programul de stat la birou ii pana la ora 2 noaptea iar programarile se fac cu 30 de minute înainte,pe whatsapp sau telefonic :)) o zi frumoasa va doresc si va astept fierbinte si cu multa caldura cu mult drag si voie bunã :* :*

post-227852-0-68002700-1542100855_thumb.jpg

• Like 2

• Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Postat

‘na seara timisoreni,

Nu m-as fi bagat in ciorba voastra, ca-s doar in deplasari pe-aici, dar avand in vedere ca folosesc “resursele” site-ului am zis sa las o vorba si pe la voi, nu numai in orasul de bastina

Fost si eu cu Rebeca, deunazi…zic “cu” si nu “la” ca a jucat ea in deplasare, la mine la hotel.

Nu a fost o prima intalnire, cre’ ca a 4 a (daca nu m-a lasat memoria) :pope

De data asta, documentandu-ma eu ce sa fac si unde sa merg in zilele de deplasare, i-am citit mai in amanunt topicul: pro/contra, toane/raport bun pret-calitate, voi “sa fii mai diplomata cu clientii” / ea: “si ce? sa raman si fututa si cu banii luati?”, etc, etc….

Experienta mea, ultima, a fost:

Discutat pe wsp, si chiar vorbit la tel in ziua programarii, cand ajugeam la TM. Stabilit programarea si, afland unde stau, am primit o propunere avantajoasa pentru deplasare la mine. Bineinteles, la asta a contribuit si faptul ca m-a recunoscut, intr-un final, si a zis “ca-s bajat fain” :blushing2

:offtopic  imi dau un 10 la GFE…de fapt BFE, nu?

Stabilit intalnirea pe terasa htl, in ideea ca putem fuma (small talk-ul de inceput e mai bun asa) si sa-i dau si ei un pahar de ceva, sa ne intram in mood… :no2 A fost tzeapa, ca eu m-am blindat cu 2 beri si-o juma’ de pahar de whisky iar ea…cica nu bea :slap2 Am convins-o pana la urma de-un capucino, sa nu stea degeaba-n frig.

:offtopic Nu incercati asta, ca s-ar putea sa va refuze :laugh2  :laugh2  :laugh2 E rezervat pentru mine...asa imi place sa sper :rax2 

Ce sa zic….si acum, ca si in celalalte dati, cu mine Rebeca a fost ca un izvor de energie, dupa oboseala drumului pe “autostrazile” romanesti: e vesela, e spumoasa, vorbim si glumim cu placere, despre patanii legate de site sau viata "reala", ii rad ochii si pare sa se simta bine, ceea ce ma binedispune si pe mine.

Stat noi un pic pe terasa, apoi urcat in camera…aici, a continuat repriza de GFE si am mai discutat un pic, in timp ce ne pregateam de dush, in care am intrat amandoi. Nu in dush, ci doar in baie, ca ea facuse de acasa …eu eram cu hoitul statut, de pe drum (a facut dush la plecare!…pentru linistea celui care a urmat)

Ajunsi in pat, a fost ca in tinerete (a mea, evident)…ne-am ciorovait si “batut” pe partea de pat care ne revine (bine ca mi-au dat astia camera cu 2 paturi simple, ca daca era dublu pierdeam bunatate de preludiu) ceea ce fost o nebunie, avand in vedere ca io eram cam cat patul….beneficiat de pupicei, incolaceli, mangaieri, cedari de spatiu si re-cuceriri, apoi de un OP, NP si AP. Nu intru in amanunte, dar vreau sa spun ca a propus o groaza de pozitii, care mai de care cu vedere la oglinda sau la gaurile din dotare...acu' ma gandesc serios sa fac reclamatie sa mai puna astia piese de mobilier in camera, gen balansoare atarnate sau eu stiu ce, ca pe-astea normale - cuiere cu suport de valiza, pat, fotoliu, ne-am "obisnuit" si le-am fumat de mult...Oricum, intr-adevar "...a jucat, in deplasare" de m-a dat pe spate :huh:  :sweatingbullets:  si a folosit in avantajul ei (deci si al meu, nu?) tot ce i-a oferit terenul...luat 3 puncte, clar, in clasamentul personal.

Si, vreau sa va mai spun, ca am dat-o eu afara, dupa 1h15min…nu ca sa scap de ea, dar imi spusese ca are o programare dupa, si am zis sa nu ma injure altii… :innocent

Note la actiune nu dau, ca fiecare are dorintele, fanteziile si trairile lui si, daca ii sunt indeplinite, clar ii iese cu 10, fara rest…iar Rebeca pare ca le-a cautat si recunoscut pe ale mele.

Concluzia: intr-adevar Rebeca e sloboda si directa la vorba  (deci a futut si muit pe toata durata conversatiei/actiunii dar si astea sunt cuvinte romanesti si trebuie folosite daca despre ele e vorba), si probabil ca poate fi si scorpie daca simte ca o tratezi ca pe o zdreanta, dar daca nu pleci de la idea ca o platesti ca sa-i dai 2 palme si s-o futi, iti poate oferi un raport pret/calitate excelent.

Imi vin in minte 2 bancuri cretine din “tineretea" mea:

Ce e femeia? masa inerta in jurul pizdei

Ce e barbatul? prelungire inutila a pulii

Este perfect normal sa ne gandim ca platim 100/200 pe 3 gauri in care sa te descarci…dar daca tot dai banii, un pic de atentie “masei inerte” (sa te simti bine si cu creierul mare nu numai cu “ala micu’ “) va face sa nu fi o prelungire inerta a pulii; si vei fii tratat ca atare

Asta-i parerea (si experienta) mea.

Si-n aceasta ordine de idei…eu sigur o mai caut cand mai trec pe-aici, avand in vedere ca nu numai fututul ma intereaza. Luand in calcul si GFE-ul, Rebeca imi vine ca o manusa…sau ca un durex :giggle: 

Sper doar sa nu aiba “toane”, si sa va dea apa la moara

PS. Am uitat sa mentionez ca, oi fi eu “bajat fain” si cunoscut, dar am platit cum am ajuns in camera. Eu nu fac deranj din chestia asta, pentru ca peste tot unde-am fost, c-au cerut sau nu, am decontat cadou’ de la bun inceput.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...