roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Postat Ianuarie 29, 2017 Anul 2017 se pare ca are profetii care ii dau dreptate la iubi Inji (peace&virtual hugzzz, we miss ya) dupa cum puteti citi https://www.bugetul.ro/previziunile-sumbre-ale-lui-nostradamus-despre-romania-2017/ PS Sunt Roz, eu insami, sa nu aud zumzete la colturi de topice cum ca imi trag clona, acesta fiind singurul meu cont activ 2
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Si niste estimari care nu au legatura cu profetiile nimanui pt cei interesati http://www.mediafax.ro/economic/10-previziuni-controversate-in-2017-brexit-devine-bremain-iar-china-depaseste-estimarile-de-crestere-16018614
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 29, 2017 Welcome back!
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Welcome back! thanks, don't get used to it )Daca vrei dau in tarot mai tarziu sa iti spun ce iti prezice viitorul
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 lovely... http://www.reuters.tv/v/4u3/2017/01/28/trump-travel-ban-sparks-panic-abroad-lawsuits-at-home
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 29, 2017 Ce faci draga mea, tu centrezi, tu dai cu capul? Cum poti compara pe mama omida cu nostradamus, asta asa, de bun simt?
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 29, 2017 Anul 2017 se pare ca are profetii care ii dau dreptate la iubi Inji (peace&virtual hugzzz, we miss ya) dupa cum puteti citi https://www.bugetul.ro/previziunile-sumbre-ale-lui-nostradamus-despre-romania-2017/ PS Sunt Roz, eu insami, sa nu aud zumzete la colturi de topice cum ca imi trag clona, acesta fiind singurul meu cont activPe mine vreau sa ma cucereasca o rusoaica din aceea tanara, blonda cu parul lung si ochi mari albastrii-sidefii! Sa ma invete limba ei si sa o invat si eu limba mea. 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Ce faci draga mea, tu centrezi, tu dai cu capul? Cum poti compara pe mama omida cu nostradamus, asta asa, de bun simt?Asa de bun simt nu ma asteptam sa priceapa orisicine ironie. Pe mine vreau sa ma cucereasca o rusoaica din aceea tanara, blonda cu parul lung si ochi mari albastrii-sidefii! Sa ma invete limba ei si sa o invat si eu limba mea. Eu de saptamana viitoare voi incepe sa joc la loto pt prima oara. Mi-am propus chiar sa perseverez saptamanal, desi sunt destul de ghinionista la noroace
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 29, 2017 Eu de saptamana viitoare voi incepe sa joc la loto pt prima oara. Mi-am propus chiar sa perseverez saptamanal, desi sunt destul de ghinionista la noroace Ti-a prezis cineva asta? Vorbind serios, faptul ca joci la loto iti va aduce numai frustrari pentru ca nu vei castiga de acolo nimic. Din contra, vei pierde ceva bani.. 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Ti-a prezis cineva asta? Vorbind serios, faptul ca joci la loto iti va aduce numai frustrari pentru ca nu vei castiga de acolo nimic. Din contra, vei pierde ceva bani.. Eu nu vad asta asa. O vad ca pe un lil, very low cost, treat. Adica fumez zilnic un pachet de tigari pe zi(si/sau inca o jumatate), se mai pune un bilet pe saptamana acolo? Nu vad ce frustrari sa am ca nu am asteptari, e asa de caterinca, cu numere care au o insemnatate pt mine, mereu aceleasi Daca pica, pica,daca nu, chiar ma lasa rece.
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 29, 2017 Asa de bun simt nu ma asteptam sa priceapa orisicine ironie. Eu de saptamana viitoare voi incepe sa joc la loto pt prima oara. Mi-am propus chiar sa perseverez saptamanal, desi sunt destul de ghinionista la noroace Tu insuti esti o ironie drega mea! Nu te- as fute sa ma platesti!
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 29, 2017 Nu vad ce frustrari sa am ca nu am asteptari, e asa de caterinca, cu numere care au o insemnatate pt mine, Numerele insemnate pentru orice femeie sunt 90, 60, 90, si mai apoi 20, 25, si continui cu 69 pentru unele dintre ele mai nonconformiste ca sa nu mai adaug 10K, 100K, 1000K, 10000K...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Eu nu vad asta asa. O vad ca pe un lil, very low cost, treat. Adica fumez zilnic un pachet de tigari pe zi(si/sau inca o jumatate), se mai pune un bilet pe saptamana acolo? Nu vad ce frustrari sa am ca nu am asteptari, e asa de caterinca, cu numere care au o insemnatate pt mine, mereu aceleasi Daca pica, pica,daca nu, chiar ma lasa rece.Un pachet si jumatate a fumat si cineva de la mn din familie si acum respira cu aparat de oxigen Incerca sa te dezobisnuiesti cat mai ai timp
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Numerele insemnate pentru orice femeie sunt 90, 60, 90, si mai apoi 20, 25, si continui cu 69 pentru unele dintre ele mai nonconformiste ca sa nu mai adaug 10K, 100K, 1000K, 10000K... Le spui frumos si asezat ca un om mare. aca incepeai cu ultima nu se supara nimeni. Te scot la un pepsi daca devin bilionara in yeni. Un pachet si jumatate a fumat si cineva de la mn din familie si acum respira cu aparat de oxigen Incerca sa te dezobisnuiesti cat mai ai timp Eh fumez zilnic de la 13 ani, ocazional de la 12, nu sar de un pachet, dar daca am insomnie sau ies ma bag in al doilea. Daca ma intind la baute cu amici ma bag zdravan in al doilea.Logic si responsabil ar fi sa ma las de tot ca am decese de cancer pulmonar in familie.... Culmea ca nu pot si devin extrem de nervoasa si frustrata cand incerc si culmea ca pana la 21 de ani nu eram dependenta. Puteam fuma un pachet pe zi si sa ma las deodata fara cea mai mica nevoie sau pofta, atat pe termen scurt, cat si lung. Aia era sansa mea, chiar nu imi explic cum s-a format dependenta de fac asa urat cand incerc sa ma las
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 29, 2017 Le spui frumos si asezat ca un om mare. aca incepeai cu ultima nu se supara nimeni. Te scot la un pepsi daca devin bilionara in yeni.Ok, dar doar un pahar.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Anul 2017 se pare ca are profetii care ii dau dreptate la iubi Inji (peace&virtual hugzzz, we miss ya) dupa cum puteti citi https://www.bugetul.ro/previziunile-sumbre-ale-lui-nostradamus-despre-romania-2017/ PS Sunt Roz, eu insami, sa nu aud zumzete la colturi de topice cum ca imi trag clona, acesta fiind singurul meu cont activArata ne maieu' sa te credem. 3 5
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Arata ne maieu' sa te credem. Sigur. Imediat ce iti faci upgradul de la taranoi urban la un batranel simpatic, planut si non-libidinos
euglena tunata Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Iar a apărut rapandula asta? 1
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Iar a apărut rapandula asta? Nu sunt mama ta sa iti permiti asemenea abordari cu mine. Si nici tu nu esti tactu, oricat ai imita papagaliceste modelul propus.Report+ignore ca nu stau sa imi sterg bocanii pe coceni acum. Nu-s obisnuita sa furaje ori cu mediul agrar la o adica
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 29, 2017 thanks, don't get used to it )Daca vrei dau in tarot mai tarziu sa iti spun ce iti prezice viitorul Viitorul sună bine,Trump deportează musulmanii, AFD crește în sondaje în Germania, la fel și NF în Franța, PFF în Olanda. Make europe great again, cum a fost în 1930-1945 2 2
george bacovia Reputație: -446 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Ianuarie 29, 2017 Nu sunt mama ta sa iti permiti asemenea abordari cu mine. Si nici tu nu esti tactu, oricat ai imita papagaliceste modelul propus.Report+ignore ca nu stau sa imi sterg bocanii pe coceni acum. Nu-s obisnuita sa furaje ori cu mediul agrar la o adicaNu ești obișnuită cu furaje, dar ești obișnuită cu limbajul animalic, subuman de care ai dat dovadă de nenumărate ori. Mai degrabă te-ai acomoda cu tărâmul "agrar", te-ar prinde mai bine. 2 2
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Nu ești obișnuită cu furaje, dar ești obișnuită cu limbajul animalic, subuman de care ai dat dovadă de nenumărate ori. Mai degrabă te-ai acomoda cu tărâmul "agrar", te-ar prinde mai bine.Ma plictisesti teribil. Si nu esti singurul.A se intelege clar ca nu sunt platita sa suport toti ilustri anonim si nu trebuie neaparat sa fac act de prezenta printre tot felul de frustrati si comentaci.Data viitoare vorbeste si tu cu cine are chef de tine. Multi aveti o manie absoluta ordinara sa va bagati in seama cu japca, nici prin gand nu va trece ca poate omu nu are chef ori nu ii pasa de fata voastra ofilita. triste vieti trebuie sa aveti sa stati sa va luati in gura cu straini/e toata ziua pe net, eu nu am chef de asa ceva.Mai bine plec eu frumos ca iar ma apuca apatia, nu-s Cheloo sa ma apuc sa cant despre slalamuri printre cretiniMonoton loc cu multi oameni marunti si tristi. Foarte, foarte plicitisitor 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Ianuarie 30, 2017 Roz,ce bem azi?
roz kendra Reputație: 87 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Postat Ianuarie 30, 2017 Roz,ce bem azi?Ceai cu lapte.
george bacovia Reputație: -446 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Ianuarie 30, 2017 Ma plictisesti teribil. Si nu esti singurul.A se intelege clar ca nu sunt platita sa suport toti ilustri anonim si nu trebuie neaparat sa fac act de prezenta printre tot felul de frustrati si comentaci.Data viitoare vorbeste si tu cu cine are chef de tine. Multi aveti o manie absoluta ordinara sa va bagati in seama cu japca, nici prin gand nu va trece ca poate omu nu are chef ori nu ii pasa de fata voastra ofilita. triste vieti trebuie sa aveti sa stati sa va luati in gura cu straini/e toata ziua pe net, eu nu am chef de asa ceva.Mai bine plec eu frumos ca iar ma apuca apatia, nu-s Cheloo sa ma apuc sa cant despre slalamuri printre cretiniMonoton loc cu multi oameni marunti si tristi. Foarte, foarte plicitisitorCe-i drept, ești măruntă, tristă și plictisitoare. Te-ai autocaracterizat foarte bine. Era să uit, și purtătoare de maieuri slinoase, jegoase, împuțite.Toate bune, "țâțoaso" ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum