arsenik_77 Reputație: 102 Postat Septembrie 18, 2012 Postat Septembrie 18, 2012 DOAMNA MATURA experienta spune cuvantu te invit in patul meu unde iti voi oferii o ora de vis alaturi de mine, o doamna fara inhibitii.oral cu finalizare, nm,69, cunnilingus, annilingus.zona obor.poze din locatie. 18 Sep 17:400764.797.881 http://www.anuntul.r...oi_5496262.html Pare foarte interesanta doamna de mai sus,pozele par reale si atragatoare, serviciile aproape totale, iar pretul de 100 ron/ora imi face cu ochiu. Pana o sa ii fac personal o vizita, n-ar strica niste si niste pareri, asta daca a mai fost vreun coleg de breasla. 1
multsimulta Reputație: 262 Postat Noiembrie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2012 ACTUALIZARE INFORMATII: Dama si-a mai luat o colega ...si au largit oferta si "la bucata"...60 ron o finalizare.Colega este tot "chubby"... Poate cineva din zona OBOR a trecut pe acolo si ne imprastie si noua detalii!.. POZE CU COLEGA CEA NOUA!.. ;
multsimulta Reputație: 262 Postat Noiembrie 25, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2012 inca o teapa... Sa o luam cu inceputul:ZONA..nici pe departe OBOR / Colentina... strada GHERGHITEI, la vre-o 5 minute de intersectia Colentina cu Fundeni.Pentru cei care vor discertie o strada cu case este departe de a fi ceva confortabil. In plus in fata casei te aspteapta la orice ora o gasca de 6 - 8 tiganusi care le fac reclama fetelor si care iti evalueaza masina si accesoriile masinii!.. LOCATIA : sediul unei foste firme scapatate / falimentate (nu dau nume), o vila cu parter, etaj si mansarda (din poze se vede ca este vorba de o mansarda cu tavanul ff jos). Interfon la poarta, si stai cu tiganusii pana cand ti se deschide...trebuie sa suni la interfonul de mansarda. Urci scarile exterioare pana la etajul 1, apoi o scara interioara pana la mansarda. ORGANIZAREA: doua prestatoare + o receptionera / caserita / plasatoare . Pana acum nimic insurmontabil!... dar SURPRIZELE ACUM INCEP...amabilitatea si serviciile din anunt sunt doar de "reclama" iar pozele ascund tocmai ce este mai important...prestatoarele sunt tiganci autentice, credeti-ma tiganci mai negre si mai veritabile decat cele doua de acolo nu am vazut in viata mea!.. Si cum ma stiu rasist dar si alergic la anunturile cu "de toate" in teorie dar in practica doar cu banii luati MI-AM FACUT CURAJ, am zis Doamne ajuta SI AM PLECAT!.. VO FACETI CE VRETI!.. 3
ciocan Reputație: 382 Postat Noiembrie 27, 2012 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Noiembrie 27, 2012 Deci sa-nteleg ca pozele sunt reale dar sunt facute asa de bine incat nu reflecta realitatea, sau ca pozele sunt false si in realitate gasesti altceva la locatie ?
multsimulta Reputație: 262 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2012 Deci sa-nteleg ca pozele sunt reale dar sunt facute asa de bine incat nu reflecta realitatea, sau ca pozele sunt false si in realitate gasesti altceva la locatie ? Pozele prestatoarelor sunt REALE...te uiti la forme si hotarasti cu caputul...insa cand ajungi acolo vezi ca in spatele pozelor blurate se ascund doua conlocuitoare...MAXIM! SI serviciile afisate pe anuntul.ro si la telefon sunt unele iar cand ajungi acolo SURPRIZA...CIM...nu se presteaza! Oricum au mai adaugat un numar de telefon NOU (0768.894.234) la oferta ....cred cu intentia de a renunta la 0764.797.881 dupa "reclama" pe care le-am facut-o. Inca o data EU NU, chiar NU RECOMAND vizita acolo din cauza zonei, a neseriozitatii dar mai ales a prestatoarelor!.. Multumesc de precizari! Am adaugat noul numar in titlu! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum