iohanis 11 Reputație: -175 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 Bai frumusete te sun dar mai raspunde 2
majestic Reputație: 1152 Postat Mai 15, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 15, 2016 Bai frumusete te sun dar mai raspunde...Dar deschide usa,hormonii ma-nconjor,pula sufla rece,coaiele ma dor. 7
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Mai 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 17, 2016 Esti?esti cel mai prost ..forumu nu i chat 1
marinel8 Reputație: -208 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Deplasări faci la domiciliu?ca de raspuns nu prea răspunzi la telefon 2
brunet brunet Reputație: -78 Postat Mai 27, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 27, 2016 Ma futut yasmina de am tremurat 5 zile.Are un cur demential 1
brunet brunet Reputație: -78 Postat Mai 27, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 27, 2016 Nota 20 2
brunet brunet Reputație: -78 Postat Mai 27, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 27, 2016 O sa revin cu o recenziea cand am timp asa cum ti am promis frumusete 2
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Mai 27, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2016 Ma futut yasmina de am tremurat 5 zile.Are un cur dementialsa mi bag pula .. Numai iasmina te a futut ? Viata asa macar oleaca cat de cat ..nu? 1
torkus1 Reputație: 601 Postat Iunie 5, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 5, 2016 Salutari. In urma cu cateva zile imi iau inima in dinti si incerc o programare la yasmina. Trimit msg pe nr 0748855712 si imi raspunde aproape imediat,stabilim sa ne vedem in 2 ore. Ajung la locatie (gara internationala) parcat masina, urcat la fata(usor de nimerit din indicatii). Ajuns la usa imi deschide o blonda draguta cam la 1,70m frumos proportionata. Facem cunostinta, stam putin la taclale,stabilim vizita si tariful,fac un dus si trecem la actiune. Fiind la prima actiune de acest fel nu am prestat prea bine dar yasmina a fost super Locatie:modesta dar curata cu prosop+gel dus la baieOral: 10 din partea meaNormal: nu am reusit sa o "chinui" indeajuns sa dau o notaAspect: blonda,sani frumosi medii spre mari, fund demential, igiena ireprosabilaCadou: 150 lei o oraRecomand celor ce vor o femeie adevarata si am amenintat-o ca am sa revin sa-mi iau revansa. Pup yasmina 6
mujahedin Reputație: -2 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Ce prestează la 150 ? Da mai multe detalii... 2
coldfusion Reputație: 4335 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Autor Postat Iunie 6, 2016 Muhahedin dar nu prea stii sa citesti, este ? 1 4
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 6, 2016 Ce prestează la 150 ? Da mai multe detalii...Ce prestează la 150 ? Da mai multe detalii...Bun venit in clubul idiotilor ! 1
yasminasweet Reputație: 374 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat Iunie 6, 2016 " torkus1 " ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. Te mai astept cu placere si chiar vreau sa iti iei revansa. Te pup.
bogdanfilm Reputație: 28 Postat Iunie 8, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 8, 2016 salutare.vin si eu cu o mica recenzie pe topic la yasmina care am vizitato azi si tin sa precizez ca am plecat foarte fericit la ce am intalnit si o recomand cu caldura .programarea cu o zi inainte prin mesaj telefonic la care am intarziat 20 de minute dar norocul meu era libera si am fost primit.am ales un ora cu taxa de 150 ron , inceput cu un oral bine executat din partea ei cu mici atentii si la sateliti dar gandul meu ducea la piesa de rezistenta acel fundulet bine conturat de brazilianca si am cerut un pe la spate unde am si finalizat .igienizare servetele umede si o mica pauza.numarul doi decurge identic ca primul doar cu ceva plus pozitia misionarului unde am arunacat si cativa pupici anemici cu care sper ca nu am deranjat-o .pozitia misionarului parea din alt film asa ca nu am insistat prea mult am schimbat pe la spate ce imi placea si am finalizat .e o draguta si a dat de inteles ca ar fi acceptat si mai multe dar ca in reclama nu am fost pregatit ,poate data viitoare....notelocatie: 9 nota mare ca era yasmina .dar rabdare cu usa am avut noroc de trei batranei care nu aveau stare in casa si au deschiso aspect: 9 poate e mai sus descriere dar asa am vazuto eu blonda ,27 de ani ,1,68 inaltime,fundulet demential ,sani frumosi la atingere mari.chip placut ochiuluioral: 9 protejat si placut fara manutanormal:9 de calitate nimic de reprosat pasarica normala accepta pozitii si vrea sa te simti bine anal:exclus nu e pentru ea dar l-am alintat cu doua trei palmuteatitudine:9 comunicativa si nu grabeste lucrurile igiena:9 epilata parfumata si fara mirosuri suspectepret 150 ora 2 finalizari in concluzie dupa note va da-ti seama ca e de revenit . te pup yasmina sper sa ne revedem. 5
yasminasweet Reputație: 374 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat Iunie 8, 2016 Buna "bogdanfilm" mai facut cam batrana cu 27 ani... am mai putini. Ma bucur ca te-ti simtit bine cu mine si te pop dulce.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum