Sari la conținut

Yasmina 0748855712

coldfusion

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Bai frumusete te sun dar mai raspunde

...Dar deschide usa,hormonii ma-nconjor,pula sufla rece,coaiele ma dor.

• Like 7
  • Oras:Timisoara
Postat

Ma futut yasmina de am tremurat 5 zile.Are un cur demential

sa mi bag pula .. Numai iasmina te a futut ? Viata asa macar oleaca cat de cat ..nu?
  • Like 1
  • Oras:iasi
Postat

Salutari. In urma cu cateva zile imi iau inima in dinti si incerc o programare la yasmina. Trimit msg pe nr 0748855712 si imi raspunde aproape imediat,stabilim sa ne vedem in 2 ore. Ajung la locatie (gara internationala) parcat masina, urcat la fata(usor de nimerit din indicatii). Ajuns la usa imi deschide o blonda draguta cam la 1,70m frumos proportionata. Facem cunostinta, stam putin la taclale,stabilim vizita si tariful,fac un dus si trecem la actiune. Fiind la prima actiune de acest fel nu am prestat prea bine dar yasmina a fost super

Oral: 10 din partea mea

Normal: nu am reusit sa o "chinui" indeajuns sa dau o nota

Aspect: blonda,sani frumosi medii spre mari, fund demential, igiena ireprosabila

Cadou: 150 lei o ora

Recomand celor ce vor o femeie adevarata si am amenintat-o ca am sa revin sa-mi iau revansa. Pup yasmina

• Like 6
Postat

Ce prestează la 150 ? Da mai multe detalii...

Ce prestează la 150 ? Da mai multe detalii...

Bun venit in clubul idiotilor !

• Like 1
Vizitator okapoli
Reputație: 0
Postat

Yasmina ,faci annilingus ?

Postat

salutare.vin si eu cu o mica recenzie pe topic la yasmina care am vizitato azi si tin sa precizez ca am plecat foarte fericit la ce am intalnit si o recomand cu caldura .programarea cu o zi inainte prin mesaj telefonic la care am intarziat 20 de minute dar norocul meu era  libera si am fost primit.am ales un ora cu taxa de 150 ron , inceput cu un oral bine executat din partea ei cu mici atentii si la sateliti dar gandul meu ducea la piesa de rezistenta acel fundulet bine conturat de brazilianca si am cerut un pe la spate unde am si finalizat .igienizare servetele umede si o mica pauza.numarul doi decurge identic ca primul doar cu ceva plus pozitia misionarului unde am arunacat si cativa pupici anemici cu care sper ca nu am deranjat-o  :kiss3 .pozitia misionarului parea din alt film asa ca nu am insistat prea mult am schimbat pe la spate ce imi placea si am finalizat .e o draguta si a dat de inteles ca ar fi acceptat si mai multe dar ca in reclama nu am fost pregatit ,poate data viitoare...

.note

locatie: 9 nota mare ca era yasmina .dar rabdare  cu usa am avut noroc de trei batranei care nu aveau stare in casa si au deschiso 

aspect: 9 poate e mai sus descriere dar asa am vazuto eu blonda ,27 de ani ,1,68 inaltime,fundulet demential ,sani frumosi la atingere mari.chip placut ochiului

oral: 9 protejat si placut  fara manuta

normal:9 de calitate nimic de reprosat pasarica normala accepta pozitii si vrea sa te simti bine 

anal:exclus nu e pentru ea dar l-am alintat cu doua trei palmute

atitudine:9 comunicativa si nu grabeste lucrurile 

igiena:9 epilata parfumata si fara mirosuri suspecte

pret 150 ora 2 finalizari 

in concluzie dupa note va da-ti seama ca e de revenit . te pup yasmina sper sa ne revedem.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...