visiting_iasi Reputație: 6 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 9, 2016 Yasmina, do you use YM? 2
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 20, 2016 Ti am lăsat mesajne doare n pula de mesajul tau ! La fel si de tine 1
drinkwater Reputație: -13 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 Primești si un virgin..adică eu? 2
yasminasweet Reputație: 374 Postat Iunie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat Iunie 29, 2016 Buna dragii mei ! Va astept cu programari : 0748855712 Halat: 100 ron 1 nr 150 ron 1 ora Ma deplasez la hotel : 250 ron 1 ora ! 4
Vizitator okapoli Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Yasmina ne poti delecta privirea cu o poza noua !?
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 13, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 13, 2016 Yasmina ne poti delecta privirea cu o poza noua !?ar merge o labă nu ? 3 2
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 13, 2016 ar merge o labă nu ?Laba? Pe caldura asta? 2
torkus1 Reputație: 601 Postat Iulie 26, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iulie 26, 2016 Salutari. Revin cu o noua recenzie la domnisoara Yasmina. Cu ceva chef de dat in barci azi pe la amiaza trimit mesaj pe nr 0748 855 712 in care intreb daca e disponibila dupa ora 16:00. Raspunde afirmativ cu conditia sa sa sun cu 30 min inainte. Nefiind din localitate ma pun la drum iar la 17:50 eram parcat la gara internationala. Sun, ma pofteste sus, stiu rutina(bat prea usor la usa sa nu alarmez colocatari, insa ma aude si ma primeste inauntru). Descrierea locatiei am facut-o in primul post asa ca nu mai reiau (oricum nu-s prea pretentios).Fata ma asteapta intr-o rochita neagra lejera de vara, pupicii de rigoare ( no fk), ne conversam putin de incalzire, ma cer la dus, primesc un prosop curat si uscat.Revenit in camera, fata isi face ritualul(te sterge in zona cu servetele umede), ma intreaba cum vreau oralul, aleg nepro, dupa ceva timp cer anvelopa, pompez putin in misionar si primul nr e gata.Fug repede la dus,ma igienizez.Dupa putina sporovaiala zic sa incerce putin masaj. Ma intind pe burta,ea deasupra, buna conversatie, o "pacalesc" si o intorc pe ea pe spate, dupa ceva saruturi pe corp cobor usor la fun zone si incep un cunnilingus, pe masura ce se incalzeste introduc un degetel, apoi 2,si dai si lupta vreo 10min,pana ce imi fixeaza capul cu mana si strange din coapse, contractii fine si imi spune ca e de ajuns.Nr 2 incepe cu un oral cu mine in picioare,ea la marginea patului,pe care eram hotarat sa il termin cim,dar pe care l-am terminat intr-un reverse cowgirl cu privelistea unui fund demential in fata.Dus din nou, decartat premiul,si dus am fost.Locatie:7-8,nu e lux,dar gasesti tot ce trebuie pt actiuneYasmina: blonda, draguta,sani medii spre mari,la prima vizita mi s-a parut putin mecanica,azi am avut chimie mai buna,nota 10Oral:9 (am ceva mai multa experienta acum) fara prea mare atentie zonelor adiacenteNormal: 10 (se implica,iar fundul demential e punctul forte)La gfe nu dau nota,nu face fk,in schimb a acceptat un cunnilingus care a parut ca i-a placut cel putin cat mi-a placut mie.Halatul:150 ron/h 2 fin on+np Eu recomand si mai revin. 5
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 27, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 27, 2016 Laba? Pe caldura asta?unii au reflexul format 1 2
iohanis 11 Reputație: -175 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 yasmina am revenit in tara..ramane azi la 14? 1
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 29, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 29, 2016 mai bine rămâneai plecat.................. 2 1
torkus1 Reputație: 601 Postat Iulie 29, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iulie 29, 2016 nenea pictore nu prea ierti baietii astia deloc😂😂😂😂 2
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 29, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 29, 2016 nenea pictore nu prea ierti baietii astia delocdaca se baga si ei unde nu le fierbe oala...... 2 1
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Iulie 29, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 29, 2016 Pictore, mai bine ai pune mana pe penSULA si nu ai mai polua toate forumurile, de multe ori nu ai haz, provoci mai mult necaz...
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 29, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 29, 2016 Pictore, mai bine ai pune mana pe penSULA si nu ai mai polua toate forumurile, de multe ori nu ai haz, provoci mai mult necaz...ok, aduci sa acceptam toti cretinii care nu aduc niciun aport forumului nu ? sa ii lasam sa creada ca aici este ca pe facebook... 3 1
varcolacul Reputație: -57 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 Pictore nu te fa ca nu înțelegi ce ți-a zis mazăre, are dreptate NU MAI POLUA TOATE TOPICELE SI SCRIE LUCRURI FARA SENS chiar nu ai nici haz nici continutIntelege dacă mai ai un dram de minte și ți-a mai rămas oleak de onoare OPRESTE-TE! 2
peppino Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 Nu va mai luati de pictor. Voua v-ar conveni daca ati fi in situatia lui sa rada cineva de voi? Poate este cineva care il cunoaste personal si il ia deoparte sa ii vb frumos cu el sa-l ia incet incet sa-l duca la spitalul ala mare din bucium 1
Vizitator cjsexxxx Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 Are dreptate "pictorul", ce cacat scrii mesaje ca pe facebook, mai urmeaza sa puna poze cu mancare. Pune mana pe telefon, suna, fa o vizita, si hai cu recenzia, ar fi mai util decat sa stim ca el a ajuns acasa, numa zic....
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 30, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 30, 2016 unii nu au nicio sansa de a se vindeca....poate doar sansa porcului de Craciun 3 1
pictorul Reputație: 1113 Postat Iulie 30, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Iulie 30, 2016 Nu va mai luati de pictor. Voua v-ar conveni daca ati fi in situatia lui sa rada cineva de voi? Poate este cineva care il cunoaste personal si il ia deoparte sa ii vb frumos cu el sa-l ia incet incet sa-l duca la spitalul ala mare din bucium idiotule....eu zic sa iti masori cuvintele. vezi ca ai de facut vreo laba si te tine ocupat forumul 4 1
ceaica Reputație: 875 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iulie 30, 2016 Nu va mai luati de pictor. Voua v-ar conveni daca ati fi in situatia lui sa rada cineva de voi? Poate este cineva care il cunoaste personal si il ia deoparte sa ii vb frumos cu el sa-l ia incet incet sa-l duca la spitalul ala mare din buciumUite eu il convoc la o berePictore da "pm"Daca e caz de socola va asigur ca ii asigur cearceafuri curate 1
torkus1 Reputație: 601 Postat Iulie 30, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iulie 30, 2016 orice numai o camasa de aia de se leaga la spate nu 😆😆😆
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum