Sari la conținut

Yasmina 0748855712

coldfusion

Postări Recomandate

Vizitator okapoli
Reputație: 0
Postat

Yasmina ne poti delecta privirea cu o poza noua :) !?

• Oras:On-line
Postat

Yasmina ne poti delecta privirea cu o poza noua :) !?

ar merge o labă nu ?

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator okapoli
Postat

Da ... Se acreste branza

• Oras:iasi
Postat

Salutari. Revin cu o noua recenzie la domnisoara Yasmina. Cu ceva chef de dat in barci azi pe la amiaza trimit mesaj pe nr 0748 855 712 in care intreb daca e disponibila dupa ora 16:00. Raspunde afirmativ cu conditia sa sa sun cu 30 min inainte. Nefiind din localitate ma pun la drum iar la 17:50 eram parcat la gara internationala. Sun, ma pofteste sus, stiu rutina(bat prea usor la usa sa nu alarmez colocatari, insa ma aude si ma primeste inauntru).

Descrierea locatiei am facut-o in primul post asa ca nu mai reiau (oricum nu-s prea pretentios).

Fata ma asteapta intr-o rochita neagra lejera de vara, pupicii de rigoare ( no fk), ne conversam putin de incalzire, ma cer la dus, primesc un prosop curat si uscat.

Revenit in camera, fata isi face ritualul(te sterge in zona cu servetele umede), ma intreaba cum vreau oralul, aleg nepro, dupa ceva timp cer anvelopa, pompez putin in misionar si primul nr e gata.

Fug repede la dus,ma igienizez.

Dupa putina sporovaiala zic sa incerce putin masaj. Ma intind pe burta,ea deasupra, buna conversatie, o "pacalesc" si o intorc pe ea pe spate, dupa ceva saruturi pe corp cobor usor la fun zone si incep un cunnilingus, pe masura ce se incalzeste introduc un degetel, apoi 2,si dai si lupta vreo 10min,pana ce imi fixeaza capul cu mana si strange din coapse, contractii fine si imi spune ca e de ajuns.

Nr 2 incepe cu un oral cu mine in picioare,ea la marginea patului,pe care eram hotarat sa il termin cim,dar pe care l-am terminat intr-un reverse cowgirl cu privelistea unui fund demential in fata.

Dus din nou, decartat premiul,si dus am fost.

Yasmina: blonda, draguta,sani medii spre mari,la prima vizita mi s-a parut putin mecanica,azi am avut chimie mai buna,nota 10

Oral:9 (am ceva mai multa experienta acum) fara prea mare atentie zonelor adiacente

Normal: 10 (se implica,iar fundul demential e punctul forte)

La gfe nu dau nota,nu face fk,in schimb a acceptat un cunnilingus care a parut ca i-a placut cel putin cat mi-a placut mie.

Halatul:150 ron/h 2 fin on+np

Eu recomand si mai revin.

• Like 5
Postat

nenea pictore nu prea ierti baietii astia deloc😂😂😂😂

• Like 2
Postat

nenea pictore nu prea ierti baietii astia deloc

daca se baga si ei unde nu le fierbe oala......

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Pictore, mai bine ai pune mana pe penSULA si nu ai mai polua toate forumurile, de multe ori nu ai haz, provoci mai mult necaz...

Postat

Pictore, mai bine ai pune mana pe penSULA si nu ai mai polua toate forumurile, de multe ori nu ai haz, provoci mai mult necaz...

ok, aduci sa acceptam toti cretinii care nu aduc niciun aport forumului nu ? sa ii lasam sa creada ca aici este ca pe facebook...

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pictore nu te fa ca nu înțelegi ce ți-a zis mazăre, are dreptate NU MAI POLUA TOATE TOPICELE SI SCRIE LUCRURI FARA SENS chiar nu ai nici haz nici continut

Intelege dacă mai ai un dram de minte și ți-a mai rămas oleak de onoare OPRESTE-TE!

• Minus 2
Postat

Nu va mai luati de pictor. Voua v-ar conveni daca ati fi in situatia lui sa rada cineva de voi? Poate este cineva care il cunoaste personal si il ia deoparte sa ii vb frumos cu el sa-l ia incet incet sa-l duca la spitalul ala mare din bucium

• Minus 1
Vizitator cjsexxxx
Postat

Are dreptate "pictorul", ce cacat scrii mesaje ca pe facebook, mai urmeaza sa puna poze cu mancare. Pune mana pe telefon, suna, fa o vizita, si hai cu recenzia, ar fi mai util decat sa stim ca el a ajuns acasa, numa zic....

Postat

unii nu au nicio sansa de a se vindeca....poate doar sansa porcului de Craciun :)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Nu va mai luati de pictor. Voua v-ar conveni daca ati fi in situatia lui sa rada cineva de voi? Poate este cineva care il cunoaste personal si il ia deoparte sa ii vb frumos cu el sa-l ia incet incet sa-l duca la spitalul ala mare din bucium

idiotule....eu zic sa iti masori cuvintele. vezi ca ai de facut vreo laba si te tine ocupat forumul  :bow

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Uite eu il convoc la o bere

Pictore da "pm"

Daca e caz de socola va asigur ca ii asigur cearceafuri curate

• Like 1
Postat

orice numai o camasa de aia de se leaga la spate nu 😆😆😆

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...