Sari la conținut

Yasmina 0748855712

coldfusion

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Hello yasmina pune si tu niste poze cu tn toata adica sa vedem tot corpul bn inteles ascunde fata daca vrei Multumesc!

Postat

Salut Yasmina, accepti contactul cu 2 masculi ? intre 15 si 20 cm amandoi, pretul nu este o problema :)

Postat

Dragul meu "pulastramba" nu stiu cand mai sunat dar ... la telefon raspund in permanenta... sunt la locatie de luni->vineri : orele 10-18

Programari pentru sambata si duminica se fac de vineri ... si in prealabil un telefon cu o ora inainte de ora programata. Sunt activa zilnic dar daca sunt mai multe intrebari ma puteti suna si va voi raspunde cu mare drag. 

Telefon: 0748855712

Locatie la GARA INTERNATIONALA.

Va pup si va astept! Bafta la ciocane tari!!!

• Like 1
Postat

Intra si pe messenger te rog frumos pentru ca din pacate nu am minute, Have a good day!

• Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

Intra si pe messenger te rog frumos pentru ca din pacate nu am minute, Have a good day!

:slap2

Postat

Ai di pulele noastre!

• Like 1
Postat

Da macar bani ai sa platesti "consumatia"?

Sau ii dai bonurile de masa de la mama si cateva cupoane de la transport de la bunica (transport gratuit ca e de pensionar)

Postat

Buna ziua dragii mei! 

VA astept cu drag la locatia mea , la Gara Internationala. 

Telefon : 0748855712

ID messenger: yasminasweet90

Program de lucru: 10-18.

Halat: 1 nr.: 100 ron oral(ne)protejat + normal protejat

1 ora 2 nr :150 ron oral(ne)protejat + normal protejat

1ora 30 min. 3 nr. : 200 ron oral(ne)protejat + normal protejat

Fantezii: uro / scato / squirt : 50 lei in plus...

P.S.: Igiena maxima si discretie. Sunt o fata sociabila si cu bun simt. Mai multe detalii la telefon .

• Like 5
Postat

Hristos a Inviat! Trecand la ora de vara ...vroiam sa va anunt ca programul meu de munca s-a prelungit pana la 20. Depinde de programari daca sunt si mai tarziu. Locatia tot la Gara Internationala. Va astept cu programari. Mai multe detalii vorbim la telefon :0748855712. V-am pupat si o zi buna!!!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...