Sari la conținut

masaj tantric 0771672635

Postări Recomandate

Vizitator cryscul
Reputație: 0
Postat

buna seara tuturor!!!! Incepand de saptamana viitoare ,,MASAJ 4 MAINI,,,numai cu programare

mai multe detali te rog

• Oras:craiova
Postat

mai multe detali te rog

buna! in colaborare cu alta maseuza oferim masaj 4 maini,cu sau fara finalizare,costurile vor fi duble,de exemplu un masaj erotic cu finalizare manuala va costa 200 ron,o zi buna sa ai!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

buna! in colaborare cu alta maseuza oferim masaj 4 maini,cu sau fara finalizare,costurile vor fi duble,de exemplu un masaj erotic cu finalizare manuala va costa 200 ron,o zi buna sa ai!

poze sau un link cu anuntul colegei?

Postat

simona ai inceput deja activitatea  cu  impreuna  cu colega?cam cat  ar fi o ora  in 3  cu totul inclus?

Postat

ce varsta are colega? presteaza si singura?

40,da! fiecare lucreaza individual,dar colaboram pt masajul 4 maini

• Oras:nowhere
Postat

O poza cu doamna colega putem vedea? Pt a ne face o idee? Tipurile de masaj practicate de ea sunt aceleasi ca si la tine, sau difera oferta? 

Postat

Am sunat la doamna si tariful e 400 lei cu amndoua, finalizarea fiind orala sau normala. Mi se pare cam mult 400 lei.

probabil a fost o neintelegere,pretul este 300

Postat

O poza cu doamna colega putem vedea? Pt a ne face o idee? Tipurile de masaj practicate de ea sunt aceleasi ca si la tine, sau difera oferta? 

masaj erotic cu finalizare manuala 100,masaj cu dominare si rol 150,masaj cu o-p si n.p 200,si 4 maini 300

Postat

masaj erotic cu finalizare manuala 100,masaj cu dominare si rol 150,masaj cu o-p si n.p 200,si 4 maini 300

O poza cu colega se poate vedea pe undeva? Ce posiblitati de finalizare exista la masajul la 4 maini? Va atingeti si intre voi 2, sau doar clientul?

Postat

O poza cu colega se poate vedea pe undeva? Ce posiblitati de finalizare exista la masajul la 4 maini? Va atingeti si intre voi 2, sau doar clientul?

are poza pe publi24

Postat

are poza pe publi24

Acum serios Ramona , aveti anunt comun , prestati impreuna , ce atata mister??? chiar nu puteti pune o poza , doua ??? sau da macar linkul cu anuntul..tre sa fie ca n romanele politiste neaparat ??? pffff...

Postat

Acum serios Ramona , aveti anunt comun , prestati impreuna , ce atata mister??? chiar nu puteti pune o poza , doua ??? sau da macar linkul cu anuntul..tre sa fie ca n romanele politiste neaparat ??? pffff...

nu ma pricep sa pun poze aici,dar voi incerca maine,o seara placuta

Postat

Tulai Doamne acum chiar ca vreau sa mor e clara treaba lumea se duce pe copca. Ce sa se atinga intre ele colega e de fapt sora titularei topicului

Postat

Tulai Doamne acum chiar ca vreau sa mor e clara treaba lumea se duce pe copca. Ce sa se atinga intre ele colega e de fapt sora titularei topicului

de ce faci afirmatii doar ca sa te afli in treaba,iti place sa vorbesti aiurea? 

Postat

Foarte bine, daca nu e in stare sa ne ofere detaliile cerute si ne pune pe noi sa cercetam, o facem, si aflam mai multe decat dorea... Deci, madam Ramona, cu ce a vorbit baiatul aiurea? E clar ca a spus adevarul....

Postat

Foarte bine, daca nu e in stare sa ne ofere detaliile cerute si ne pune pe noi sa cercetam, o facem, si aflam mai multe decat dorea... Deci, madam Ramona, cu ce a vorbit baiatul aiurea? E clar ca a spus adevarul....

adevarul? cercetati voi? mai eu am multe prietene pe fb care sunt trecute la familiari,dar o curiozitate...aveti dreptul legal sa faceti asa ceva? nu va este frica?cum voi puteti sa cercetati acelasi lucru il poate face si un avocat,cunoasteti riscurile? si ultima ...sunteti siguri ca ala este contul meu cu numele meu real?  pfff cat de naivi sunteti si nu ma mir deloc..... ROG ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE SA IA MASURILE NECESARE IMPOTRIVA LUI ,, THESTUD,, multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...