Sari la conținut

SCATO Cluj

Postări Recomandate

Postat

Salut, desi sunt sigur ca acest topic va atrage multi prosti labari, odihniti si incuiati care vor comenta aiurea, pun urmatoarea intrebare: mai exista fete in Bucuresti care fac SCATO ? M-ar tenta o experienta de genul acesta cu o tipa misto, conteazasi aspectul. Nu sunt adeptul dominarii dureroase fizice sau psihice, dar ma bantuie cateva fetisuri printre care uro, scato, rimming, facesitting, squirt, discharge. Daca exista vreo tipa fara prea multa experienta, dar tentata candva sa incerce asa ceva, o rog sa iasa la inaintare. :) Iar daca e prea timida sa posteze public, s-o faca pe adresa [email protected].

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Eu nu vreau sa fac misto sau chestii de-astea, dar as fi si eu curios unde-i placerea ta in chestia asta, ca poate-i vreo chestie ascunsa pe care nu reosesc eu s-o observ. Adica bine, la sado-maso am cam inteles de unde poate veni placerea, dar la treaba asta de unde vine placerea ta? Plus ca ma gandesc eu asa ca tot omul nu-i un pic riscant pt sanatate?

Si ca idee am auzit ca fetele de pe la saloanele de masaj ar face unele dintre ele asa ceva.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce inseamna discharge?

si la scato,sa faca fata pe el sau invers?

Postat

ce inseamna discharge?

si la scato,sa faca fata pe el sau invers?

Secretii vaginale, normale sau orgasmice, direct de la sursa sau de pe lenjerie.

Evident ca ea activa. Pasive gasesti doar in Germania si nu ma atrage.

• Oras:Miami FL
Postat

vai de plm de scarbosenii in plm de dereglati ce placerea pulii poti sa ai cand te manjesti cu dejectii in plm... degradarea umana nu are limite... 

• Like 4
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Astia cu scato sa ne sugeti de pula si sa imi bag pula in mortii vostrii dă dejectii umane ce sunteti !

....sa va trag la muie scarbosii dracu,mai si deschideti topicuri sa vorbiti din astea !

Intru si eu la micu dejun sa citesc una alta pă nimfo si dau de topicu pulii mele,si sunt sigur ca si alti oameni normali is deranjati sa citeasca scarbosenii din astea,mai ales pe sectiunea Cluj care ii cea mai sexy de pe nimfomane si acu veniti voi sa o murdariti retarzii dracu !

Ba mai mult dobitocu ala care a deschis topicu mai intreaba daca sunt in Bucuresti fete care practica...

Păi bai tampitule tu deschizi topic pă Cluj sa intrebi daca sunt in Bucuresti ?? Cat de prost tre sa fii !

• Like 4
Postat

Astia cu scato sa ne sugeti de pula si sa imi bag pula in mortii vostrii dă dejectii umane ce sunteti !

....sa va trag la muie scarbosii dracu,mai si deschideti topicuri sa vorbiti din astea !

Intru si eu la micu dejun sa citesc una alta pă nimfo si dau de topicu pulii mele,si sunt sigur ca si alti oameni normali is deranjati sa citeasca scarbosenii din astea,mai ales pe sectiunea Cluj care ii cea mai sexy de pe nimfomane si acu veniti voi sa o murdariti retarzii dracu !

Ba mai mult dobitocu ala care a deschis topicu mai intreaba daca sunt in Bucuresti fete care practica...

Păi bai tampitule tu deschizi topic pă Cluj sa intrebi daca sunt in Bucuresti ?? Cat de prost tre sa fii !

Lasa-i printzule ca n-ai cu cine normal trebuia sa deschida la fetisuri topicu da nu stiu daca a facut pisicul sectiune speciala pt ciudatenii din astea oricum naspa rau numa cand ma gandesc la faza cu 2 girls 1 cup in plm ca 2 zile dupa ce am vazut aia am vomat la foc automat plm.... 

• Like 3
Postat

Ce-i place la unul nu trebuie sa iti placa si tie, la fel cum sunt convins ca si tu ai preferinte pe care altii nu le inteleg sau chiar nu le plac. Totusi fiecare face ce vrea si nu vad sensul comentariilor, important e sa faca fiecare ce-i place si nu are de ce da socoteala la altii sau sa fie criticat.

Postat

@ cacamitz

@ diamond prince

1. Luati eventual un metoclopramid.

2. De ce intrati pe topicuri sugestive daca va provoaca greata ?! Mai ales la micul dejun...

3. De ca va uitati la filmulete de genul asta ?

4. Diamond, ma bucur sa vad ca si tu recunosti fanteziile tale bi.

5. Cacamitz, am specificat ca sunt in Cluj, dand un copy paste la topicul de pe Bucuresti.

In conluzie, le bifati pe toate 4, daca reusiti sa intelegeti la ce ma refer.

Total: 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut, desi sunt sigur ca acest topic va atrage multi prosti labari, odihniti si incuiati care vor comenta aiurea, pun urmatoarea intrebare: mai exista fete in Bucuresti care fac SCATO ? M-ar tenta o experienta de genul acesta cu o tipa misto, conteazasi aspectul. Nu sunt adeptul dominarii dureroase fizice sau psihice, dar ma bantuie cateva fetisuri printre care uro, scato, rimming, facesitting, squirt, discharge. Daca exista vreo tipa fara prea multa experienta, dar tentata candva sa incerce asa ceva, o rog sa iasa la inaintare. :) Iar daca e prea timida sa posteze public, s-o faca pe adresa [email protected].

uite ba aici , kkt cu tona sa te saturi in plm  , meserie parfum =)))

http://static3.evz.ro/image-original-605-388/cache/2016-08/06-07-vidanja-main-rzv-465x390.jpg

• Like 6
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

uite ba aici , kkt cu tona sa te saturi in plm  , meserie parfum =)))

http://static3.evz.ro/image-original-605-388/cache/2016-08/06-07-vidanja-main-rzv-465x390.jpg

excelent raspuns :clap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.