Sari la conținut

Rebeca

grecu1234

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Bună sunt din Timișoara și acum 2 zile fără chef de veata căutăm pe publitim ceva care sa mă aducă pe linia de plutire și am găsito pe Rebeca 0722885059 ...O persoana frumușică cu o atitudene de nota 10...Astazi am sunat din nou pentru o noua programare dar din păcate prea târziu! !!! Ea este în drum spre Sibiu. ..așa ca voi recomand cu încredere o sămi comfirmati cei care o vor vizita..prestație de nota 10 pe line.spor la futut.

post-121326-0-58761300-1485707395_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Tu esti pestisorul auriu cumva? Sau doar te-ai gandit tu la binele pulilor noastre...nu de alta dar am vazut ca o recomanzi si pe alt topic...

• Oras:SIbiu
Postat

Bună sunt din Timișoara și acum 2 zile fără chef de veata căutăm pe publitim ceva care sa mă aducă pe linia de plutire și am găsito pe Rebeca 0722885059 ...O persoana frumușică cu o atitudene de nota 10...Astazi am sunat din nou pentru o noua programare dar din păcate prea târziu! !!! Ea este în drum spre Sibiu. ..așa ca voi recomand cu încredere o sămi comfirmati cei care o vor vizita..prestație de nota 10 pe line.spor la futut.

Pe topicul ei a scris ca lucreaza si duminica (astazi), asta fiind in Timisoara. Ce te face sa crezi ca a plecat deja din TM, avand in vedere ca activeaza de doar 4 zile pe forum si anunt pt SB nu are.

Vizitator etala
Reputație: 0
Postat

Bai, de ce se stramba fata asta in toate pozele? Asa e fata ei sau e o moda noua?  :laugh2

• Like 2
Postat

poi de ce e de evitat..fa o recenzie. .După mine ar fi de top..

I-am facut o recenzie colegei care o avut-o la timpul respectiv: https://nimfomane.com/forum/topic/79822-sex-total-100-de-lei-finalizarea-0755922386/

Dar a fost colegul Danturatul si la ea si atitudinea, prestatia au fost la fel. Nu mai gasesc threadul ca era la intrebari si raspunsuri dar au fost cel putin inca 2 colegi la ea si impresia a fost identica.

Decat daca la tine de top inseamna: fast fuck, figuri la pozitii, implicare zero si aspectul meu favorit, vorbeste la telefon in timp ce iti face oral  :laugh2 . E atat de profesionista incat nici macar nu asteapta sa termine oralul ca isi programeaza urmatorul client de fata cu tine IN TIMP CE tu i-o tragi  :laugh2

Postat

Nustiu ce sa zic eu am fost la ia și chiar super ok..totuși eu îți zic sa mai încerci o data..

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...