Sari la conținut

Flory Obor 0743593040

Postări Recomandate

• Oras:toplita
Postat

uite ti proteja. pun si o poza. vai mamaa, indiferent cum se numeste, flory, cristina, diana, basarabeanca..etc. brrrrrrrrrrrrrrr

Postat

uite ti proteja. pun si o poza. vai mamaa, indiferent cum se numeste, flory, cristina, diana, basarabeanca..etc. brrrrrrrrrrrrrrr

Vizitator floriliteanu
Reputație: 0
Postat
La 28.05.2020 la 11:50, sweet_love a spus:

O babă grasă si DEZORDONATA. Nu merita vizitată!!

Tare mult mi as dori sa stiu, cine iti permite sa ma faci pe mine baba grasa si dezordonata?

Sunt tehnician maseur, fac masaj profesionist si fac masaj, pe tot corpul, destul de bine, nimeni nu s a plans de serviciul de masaj, de conditii si igena.  Grasa si dezordonata nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata...indiferent de varsta mea, nu ti permit sa ma faci baba si sa ma jinesti aiurea pe un site unde nu am ce cauta.

Cine esti tu, sa ma jignesti pe mine?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am fost si eu la doamna anul trecut. Se pricepe la masaj, mi-a facut laba si am incercat sa o mangai pe la pasarica si sani. Am fost placut surprins ca ma lasat ir spre final a facut si putin oral pret de 5-10 secunde apoi mi-am dat drumul. Parea si ca si doamna se incintase. Am sperat ca poate mai mult dar nu a fost asa. Oricum, merita pentru masaj. 

• Oras:bucharest
Postat
On 9/1/2021 at 3:00 PM, dragos_ender said:

A mai fost cineva la doamna ? Mai activează ?

Am vazut si eu anuntul ei , chiar eram incantat sa-i fac o vizita parea promitator masajul dansei , noroc ca am intrat aici si am vazut cum singura singurica se discrediteaza , voi nu ati zis nimic rau de ea . E clar cine vrei sa mai mearga la ea cand are probleme grave cu capul , e clar ca-i trebuie un control psihiatric 

Postat

Vai capul ei de baba obeza. Locație la OBOR lângă magazinul Flanco. Ați spus voi ce era de spus aici. Eu as adauga ca e durdulie, are țâțe măricele dar zici ca sunt de cârpă asa moi sunt, moi dar plăcute la atingere dacă nu te uiți, fata e a unei foste doamne frumoase dar peste care timpul și alcoolul și-a lăsat, ampreta. Masaj cam slăbuț deși spune ca are școală de masaj. Locația curata și frumoasa  dar cam dezordonata, poate am prins-o eu mai, nașpa ca eram primul ei client pe ziua respectiva. În anunț scria 150 dar la fata locului a cerut 200 și asta e m-a fraierit, am crezut ca poate o stimuleze. Condițiile în schimb au meritat. Acum problemele. Am stat cu mainile pe ratele ei deși m-am cam chinuit pana sa ma lase, la pasarica nu a fost chip, la finalizare începuse să-mi spună ca dacă nu mai pot să-mi dau drumul, plăcută laba ei. Am încercat, să-i spun ca termin mai repede dacă o bag puțin la gaurica a zis ca mai vorbim data viitoare deși îmi tot bătea apropo cum a pus-o unu pe marginea mesei cu curu în sus și ca după ce și-a făcut damblaua l-a întrebat dacă s-a simțit bine sa o facă ca, animalul pt ca ei nu i-a plăcut. E mai drăguță în realitate decât, în poza din AT dar e dusa rău cu capul a vorbit mult și prost, la telefon ziceai ca e, speriata de bombe. De revenit? Poate dacă lasă din preț și își schimba atitudinea războinica dar doar pt a, experimenta cu ea și partea sexuala în rest  Nu pt ca nu vreau sa mai plec de acolo cu dureri de cap și vibrații negative 

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat

0720148681 . Cred ca si asta e tot numarul ei . Ba nu stiu cum ganditi voi , dar eu va intreb , cum mama dreaq sa primesti masaj indiferent de care , in camera amenaata in WC  , cam asa ne trateaza si doamna aceasta , ca pe un WC 

Postat
On 3/13/2023 at 8:55 AM, Georgian1992 said:

O doamnă pe care o iubesc și o apreciez foarte mult. ❤️

O rapandula care se crede buricul pamantului, e vai mama ei. Sunt o grămadă de femei mai frumoase și un caracter mai frumos ca al ei și sunt și mai profesioniste 

• Oras:București
Postat
La 14.06.2023 la 15:53, olimpianul a spus:

O rapandula care se crede buricul pamantului, e vai mama ei. Sunt o grămadă de femei mai frumoase și un caracter mai frumos ca al ei și sunt și mai profesioniste 

Taci din gură, nu ai voie să te legi de doamna Flori. 

Postat
La 14.06.2023 la 15:53, olimpianul a spus:

Cum îndraznești să te legi de o doamnă minunată nenorocitule care ești? Firi al dracu de bețiv, lasă băutura când vorbești de doamna Flori. Nesimțitule care ești. 

Postat

Rug un tip onest sa ne spuna daca se merita o vizită la ea , dpdv al sexului nu masaj.

La 11.01.2022 la 4:45, olimpianul a spus:

Am vazut si eu anuntul ei , chiar eram incantat sa-i fac o vizita parea promitator masajul dansei , noroc ca am intrat aici si am vazut cum singura singurica se discrediteaza , voi nu ati zis nimic rau de ea . E clar cine vrei sa mai mearga la ea cand are probleme grave cu capul , e clar ca-i trebuie un control psihiatric 

Postat
On 6/24/2023 at 6:15 PM, radurotaru said:

Rug un tip onest sa ne spuna daca se merita o vizită la ea , dpdv al sexului nu masaj.

Nu e nevoie de spusele nimănui, uite aici ce spune ea  ce limbaj are ce vocabular elevat are și îți dai, seama ca trebuie sa fugi cât tine pământul 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...