gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Postat Noiembrie 26, 2018 uite ti proteja. pun si o poza. vai mamaa, indiferent cum se numeste, flory, cristina, diana, basarabeanca..etc. brrrrrrrrrrrrrrr
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Postat Noiembrie 26, 2018 uite ti proteja. pun si o poza. vai mamaa, indiferent cum se numeste, flory, cristina, diana, basarabeanca..etc. brrrrrrrrrrrrrrr
dragos_ender Reputație: 26 Postat Martie 26, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 26, 2019 Mai activează doamna ?
sweet_love Reputație: 8 Postat Mai 28, 2020 Postat Mai 28, 2020 O babă grasă si DEZORDONATA. Nu merita vizitată!!
Vizitator floriliteanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2021 Postat Februarie 6, 2021 La 28.05.2020 la 11:50, sweet_love a spus: O babă grasă si DEZORDONATA. Nu merita vizitată!! Tare mult mi as dori sa stiu, cine iti permite sa ma faci pe mine baba grasa si dezordonata? Sunt tehnician maseur, fac masaj profesionist si fac masaj, pe tot corpul, destul de bine, nimeni nu s a plans de serviciul de masaj, de conditii si igena. Grasa si dezordonata nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata...indiferent de varsta mea, nu ti permit sa ma faci baba si sa ma jinesti aiurea pe un site unde nu am ce cauta. Cine esti tu, sa ma jignesti pe mine?
peniscaptivus94 Reputație: 14 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2021 Am fost si eu la doamna anul trecut. Se pricepe la masaj, mi-a facut laba si am incercat sa o mangai pe la pasarica si sani. Am fost placut surprins ca ma lasat ir spre final a facut si putin oral pret de 5-10 secunde apoi mi-am dat drumul. Parea si ca si doamna se incintase. Am sperat ca poate mai mult dar nu a fost asa. Oricum, merita pentru masaj.
dragos_ender Reputație: 26 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 1, 2021 A mai fost cineva la doamna ? Mai activează ?
olimpianul Reputație: 17 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 11, 2022 On 9/1/2021 at 3:00 PM, dragos_ender said: A mai fost cineva la doamna ? Mai activează ? Am vazut si eu anuntul ei , chiar eram incantat sa-i fac o vizita parea promitator masajul dansei , noroc ca am intrat aici si am vazut cum singura singurica se discrediteaza , voi nu ati zis nimic rau de ea . E clar cine vrei sa mai mearga la ea cand are probleme grave cu capul , e clar ca-i trebuie un control psihiatric
olimpianul Reputație: 17 Postat Martie 16, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 16, 2022 Vai capul ei de baba obeza. Locație la OBOR lângă magazinul Flanco. Ați spus voi ce era de spus aici. Eu as adauga ca e durdulie, are țâțe măricele dar zici ca sunt de cârpă asa moi sunt, moi dar plăcute la atingere dacă nu te uiți, fata e a unei foste doamne frumoase dar peste care timpul și alcoolul și-a lăsat, ampreta. Masaj cam slăbuț deși spune ca are școală de masaj. Locația curata și frumoasa dar cam dezordonata, poate am prins-o eu mai, nașpa ca eram primul ei client pe ziua respectiva. În anunț scria 150 dar la fata locului a cerut 200 și asta e m-a fraierit, am crezut ca poate o stimuleze. Condițiile în schimb au meritat. Acum problemele. Am stat cu mainile pe ratele ei deși m-am cam chinuit pana sa ma lase, la pasarica nu a fost chip, la finalizare începuse să-mi spună ca dacă nu mai pot să-mi dau drumul, plăcută laba ei. Am încercat, să-i spun ca termin mai repede dacă o bag puțin la gaurica a zis ca mai vorbim data viitoare deși îmi tot bătea apropo cum a pus-o unu pe marginea mesei cu curu în sus și ca după ce și-a făcut damblaua l-a întrebat dacă s-a simțit bine sa o facă ca, animalul pt ca ei nu i-a plăcut. E mai drăguță în realitate decât, în poza din AT dar e dusa rău cu capul a vorbit mult și prost, la telefon ziceai ca e, speriata de bombe. De revenit? Poate dacă lasă din preț și își schimba atitudinea războinica dar doar pt a, experimenta cu ea și partea sexuala în rest Nu pt ca nu vreau sa mai plec de acolo cu dureri de cap și vibrații negative 1 1
olimpianul Reputație: 17 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 9, 2022 0720148681 . Cred ca si asta e tot numarul ei . Ba nu stiu cum ganditi voi , dar eu va intreb , cum mama dreaq sa primesti masaj indiferent de care , in camera amenaata in WC , cam asa ne trateaza si doamna aceasta , ca pe un WC
Georgian1992 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2023 Oras:București Oras:București Postat Martie 13, 2023 O doamnă pe care o iubesc și o apreciez foarte mult. ❤️
olimpianul Reputație: 17 Postat Iunie 14, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 14, 2023 On 3/13/2023 at 8:55 AM, Georgian1992 said: O doamnă pe care o iubesc și o apreciez foarte mult. ❤️ O rapandula care se crede buricul pamantului, e vai mama ei. Sunt o grămadă de femei mai frumoase și un caracter mai frumos ca al ei și sunt și mai profesioniste
Georgian1992 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 24, 2023 La 14.06.2023 la 15:53, olimpianul a spus: O rapandula care se crede buricul pamantului, e vai mama ei. Sunt o grămadă de femei mai frumoase și un caracter mai frumos ca al ei și sunt și mai profesioniste Taci din gură, nu ai voie să te legi de doamna Flori.
Georgian1992 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 24, 2023 La 14.06.2023 la 15:53, olimpianul a spus: O rapandula care se crede buricul pamantului, e vai mama ei. Sunt o grămadă de femei mai frumoase și un caracter mai frumos ca al ei și sunt și mai profesioniste Cum îndraznești să te legi de o doamnă minunată nenorocitule care ești? Firi al dracu de bețiv, lasă băutura când vorbești de doamna Flori. Nesimțitule care ești.
radurotaru Reputație: 48 Postat Iunie 24, 2023 Oras:București Oras:București Postat Iunie 24, 2023 Rug un tip onest sa ne spuna daca se merita o vizită la ea , dpdv al sexului nu masaj. La 11.01.2022 la 4:45, olimpianul a spus: Am vazut si eu anuntul ei , chiar eram incantat sa-i fac o vizita parea promitator masajul dansei , noroc ca am intrat aici si am vazut cum singura singurica se discrediteaza , voi nu ati zis nimic rau de ea . E clar cine vrei sa mai mearga la ea cand are probleme grave cu capul , e clar ca-i trebuie un control psihiatric
olimpianul Reputație: 17 Postat Iulie 9, 2023 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 9, 2023 On 6/24/2023 at 6:15 PM, radurotaru said: Rug un tip onest sa ne spuna daca se merita o vizită la ea , dpdv al sexului nu masaj. Nu e nevoie de spusele nimănui, uite aici ce spune ea ce limbaj are ce vocabular elevat are și îți dai, seama ca trebuie sa fugi cât tine pământul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum