cinestie Reputație: -39 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2017 nu mai pui 'up' ? 20 21 Link spre comentariu
dado123 Reputație: 52 Postat Martie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 23, 2017 Abea aștept sa vin in țara sa iti fac o vizita Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello, Am reusit si eu sa o vizitez dupa ce pana acum nu ne potrivisem la program Am reusit in cursul zilei programarea prin sms pentru mai pe seara si am stabilit toate detaliile.Cu gps-ul am gasit destul de repede locatia, e aproape de Mall Vitan,dar pe o strada mai retrasa. Odata ajuns la locatie am facut cunostinta si cu Alice si am fost surprins placut.Putina socializare si am fugit la baie pentru improspatare. Alice ma astepta intr-o tinuta sexy cum am cerut pentru ca vausem prin poze si imi placuse Actiunea e foarte intensa cum au mai descris si altii pe aici si FK-ul e de exceptie.. Eu chiar o sa revin cand o sa mai pot. Note:Locatie: 9- are ce trebuie, nu mi-a lipsit nimicAlice: 8,5-e draguta si proportionata bineOral: 9,5- foarte bun, si cu DTNormal: 9,5- cu implicare maximaGFE: 10- aici e totul perfect Halat: 150/h Concluzie: de revenit 6 6 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 post dublu Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello, Am reusit si eu sa o vizitez dupa ce pana acum nu ne potrivisem la program Am reusit in cursul zilei programarea prin sms pentru mai pe seara si am stabilit toate detaliile.Cu gps-ul am gasit destul de repede locatia, e aproape de Mall Vitan,dar pe o strada mai retrasa. Odata ajuns la locatie am facut cunostinta si cu Alice si am fost surprins placut.Putina socializare si am fugit la baie pentru improspatare. Alice ma astepta intr-o tinuta sexy cum am cerut pentru ca vausem prin poze si imi placuse Actiunea e foarte intensa cum au mai descris si altii pe aici si FK-ul e de exceptie.. Eu chiar o sa revin cand o sa mai pot. Note:Locatie: 9- are ce trebuie, nu mi-a lipsit nimicAlice: 8,5-e draguta si proportionata bineOral: 9,5- foarte bun, si cu DTNormal: 9,5- cu implicare maximaGFE: 10- aici e totul perfect Halat: 150/h Concluzie: de revenit :clapp :clapp Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello, Am reusit si eu sa o vizitez dupa ce pana acum nu ne potrivisem la program Am reusit in cursul zilei programarea prin sms pentru mai pe seara si am stabilit toate detaliile.Cu gps-ul am gasit destul de repede locatia, e aproape de Mall Vitan,dar pe o strada mai retrasa. Odata ajuns la locatie am facut cunostinta si cu Alice si am fost surprins placut.Putina socializare si am fugit la baie pentru improspatare. Alice ma astepta intr-o tinuta sexy cum am cerut pentru ca vausem prin poze si imi placuse Actiunea e foarte intensa cum au mai descris si altii pe aici si FK-ul e de exceptie.. Eu chiar o sa revin cand o sa mai pot. Note:Locatie: 9- are ce trebuie, nu mi-a lipsit nimicAlice: 8,5-e draguta si proportionata bineOral: 9,5- foarte bun, si cu DTNormal: 9,5- cu implicare maximaGFE: 10- aici e totul perfect Halat: 150/h Concluzie: de revenitMultumesc frumos te mai aștept Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello, Am reusit si eu sa o vizitez dupa ce pana acum nu ne potrivisem la program Am reusit in cursul zilei programarea prin sms pentru mai pe seara si am stabilit toate detaliile.Cu gps-ul am gasit destul de repede locatia, e aproape de Mall Vitan,dar pe o strada mai retrasa. Odata ajuns la locatie am facut cunostinta si cu Alice si am fost surprins placut.Putina socializare si am fugit la baie pentru improspatare. Alice ma astepta intr-o tinuta sexy cum am cerut pentru ca vausem prin poze si imi placuse Actiunea e foarte intensa cum au mai descris si altii pe aici si FK-ul e de exceptie.. Eu chiar o sa revin cand o sa mai pot. Note:Locatie: 9- are ce trebuie, nu mi-a lipsit nimicAlice: 8,5-e draguta si proportionata bineOral: 9,5- foarte bun, si cu DTNormal: 9,5- cu implicare maximaGFE: 10- aici e totul perfect Halat: 150/h Concluzie: de revenitMultumesc frumos te mai aștept Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Disponibilă 7 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 Hello Link spre comentariu
morometeion Reputație: 66 Postat Martie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Azi lucrezi ? Intre ce ore ?? Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Martie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2017 esti scumpa la vedere ti-am lasat mesaj aici acum ceva timp si te-am si sunat 😕 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 25, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 Disponibilă 7 Link spre comentariu
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2017 Sunt noua pe site, dar am mai lucratEsti buna Link spre comentariu
jean tanase Reputație: 99 Postat Martie 25, 2017 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Martie 25, 2017 Salut, am fost la Alice si fata merita din toate punctele de vedere toata lauda, foarte frumoasa, joviala, si face tot posibilul sa pleci multumit de la ea. Am beneficiat de un oral de calitate cu incercari de deep urmat de sex normal mai intai lady on top unde se misca foarte bine si pe la spate, la fel la ambele finalizarii, totul fara graba, cu implicare, exact ceea ce cauti cand te duci sa te simti bine Note :Locatie 8Aspect 10Oral 9Normal 9Igiena 10Atitudine 10Tarif 150 de lei oraO recomand cu cea mai mare placere Multumesc Alice pentru clipele petrecute alaturi de tine 11 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 26, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Salut, am fost la Alice si fata merita din toate punctele de vedere toata lauda, foarte frumoasa, joviala, si face tot posibilul sa pleci multumit de la ea. Am beneficiat de un oral de calitate cu incercari de deep urmat de sex normal mai intai lady on top unde se misca foarte bine si pe la spate, la fel la ambele finalizarii, totul fara graba, cu implicare, exact ceea ce cauti cand te duci sa te simti bine Note :Locatie 8Aspect 10Oral 9Normal 9Igiena 10Atitudine 10Tarif 150 de lei oraO recomand cu cea mai mare placere Multumesc Alice pentru clipele petrecute alaturi de tine Mulțumesc și eu pentru recenzie și te mai aștept pe la mine! ! Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 26, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Salut, am fost la Alice si fata merita din toate punctele de vedere toata lauda, foarte frumoasa, joviala, si face tot posibilul sa pleci multumit de la ea. Am beneficiat de un oral de calitate cu incercari de deep urmat de sex normal mai intai lady on top unde se misca foarte bine si pe la spate, la fel la ambele finalizarii, totul fara graba, cu implicare, exact ceea ce cauti cand te duci sa te simti bine Note :Locatie 8Aspect 10Oral 9Normal 9Igiena 10Atitudine 10Tarif 150 de lei oraO recomand cu cea mai mare placere Multumesc Alice pentru clipele petrecute alaturi de tine Mulțumesc și eu pentru recenzie și te mai aștept pe la mine! ! Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 26, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Esti buna Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 26, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Esti buna Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Martie 26, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Martie 26, 2017 azi lucrezi? Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 27, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Disponibilă 6 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 27, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Hei 7 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Martie 27, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Martie 27, 2017 Bună. ...chiar ești buna....te sarut Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Martie 27, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Martie 27, 2017 Bună. ...chiar ești buna....te sarut Link spre comentariu
marius_daor Reputație: 10 Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Buna. Facesitting faci? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum