perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 19, 2017 Disponibilă
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 19, 2017 Up
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 19, 2017 Up
miki_stan Reputație: 28 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2017 Am ajuns si eu in sfarsit la Alice. nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca merita sa veniti. locatie frumoasa ( era cam frig dupa ploaia asta dar nu moare nimeni).a fost foarte bine la toate capitolele. eu eram cam obosit de la.munca. dar asta nu m-a oprit sa vin la ea. trebuie sa imi fac un abonament.😆 2
robert323 Reputație: -142 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Am ajuns si eu in sfarsit la Alice. nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca merita sa veniti. locatie frumoasa ( era cam frig dupa ploaia asta dar nu moare nimeni).a fost foarte bine la toate capitolele. eu eram cam obosit de la.munca. dar asta nu m-a oprit sa vin la ea. trebuie sa imi fac un abonament.Bravo. Eu de ceva vreme imi propun sa ajung si nu prea am reusit. 2
robert323 Reputație: -142 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Am ajuns si eu in sfarsit la Alice. nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca merita sa veniti. locatie frumoasa ( era cam frig dupa ploaia asta dar nu moare nimeni).a fost foarte bine la toate capitolele. eu eram cam obosit de la.munca. dar asta nu m-a oprit sa vin la ea. trebuie sa imi fac un abonament.Bravo. Eu de ceva vreme imi propun sa ajung si nu prea am reusit. 2
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 20, 2017 Am ajuns si eu in sfarsit la Alice. nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca merita sa veniti. locatie frumoasa ( era cam frig dupa ploaia asta dar nu moare nimeni).a fost foarte bine la toate capitolele. eu eram cam obosit de la.munca. dar asta nu m-a oprit sa vin la ea. trebuie sa imi fac un abonament.Te pup. Ms pt recenzie!
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 20, 2017 Am ajuns si eu in sfarsit la Alice. nu le am cu recenziile dar pot sa zic ca merita sa veniti. locatie frumoasa ( era cam frig dupa ploaia asta dar nu moare nimeni).a fost foarte bine la toate capitolele. eu eram cam obosit de la.munca. dar asta nu m-a oprit sa vin la ea. trebuie sa imi fac un abonament.Te pup. Ms pt recenzie!
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 20, 2017 Disponibilă 10
anonymousxyz Reputație: -26 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Buna, spune-ne si noua cati ani ai...multumim.
anonymousxyz Reputație: -26 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Buna, spune-ne si noua cati ani ai...multumim.
anonymousxyz Reputație: -26 Postat Aprilie 20, 2017 Postat Aprilie 20, 2017 Buna, spune-ne si noua cati ani ai...multumim. Disponibilă
miki_stan Reputație: 28 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2017 sper sa nu se supere Alice ca intervin. ...scrie la profil varsta.. 1
alybadboy Reputație: -9 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 20, 2017 Disponibilă Pfai saptamana viitoare trebuie sa ajung neaparat la tine ..
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Aprilie 20, 2017 RECENZIE:Locatie: 8 (strada Agatha Barsescu)Aspect: 8 (pustoiaca, sani medii moi, fund bombat, bronzata la solar)Oral: 9 (ON, oral foarte bun, umed, incearca deepthroat)Normal: 8.5 (se implica, propune pozitii)Anal: N/A (nu am intrebat)Gfe: 10 (FK, FK deep)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 150 RONI (1 ora)Naratiunea:Am luat legatura prin telefon si am stabilit intalnirea saptamana aceasta.Locatia este pe strada Agatha Barsescu, usor de gasit.Primit prosop si papuci, dusat, iar cand am revenit am stat putin la vorba.I-am spus de la inceput cum as dori sa se petreaca actiunea, receptiva la detalii.Oral a fost foarte bun, umed, incearca deepthroat, are o tehnica anume.La normal am montat caciulita si schimbat cateva pozitii.Ambele finalizari au fost in caciulita, este micuta jos .Notes)1)Nu a mentionat nimic de banuti, i-am lasat la urma pe pervaz.2)Raportul calitate/pret - bun.M-am simtit foarte bine cu Alice 16 6
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Aprilie 20, 2017 Copy/paste...
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 20, 2017 RECENZIE:Locatie: 8 (strada Agatha Barsescu)Aspect: 8 (pustoiaca, sani medii moi, fund bombat, bronzata la solar)Oral: 9 (ON, oral foarte bun, umed, incearca deepthroat)Normal: 8.5 (se implica, propune pozitii)Anal: N/A (nu am intrebat)Gfe: 10 (FK, FK deep)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 150 RONI (1 ora)Naratiunea:Am luat legatura prin telefon si am stabilit intalnirea saptamana aceasta.Locatia este pe strada Agatha Barsescu, usor de gasit.Primit prosop si papuci, dusat, iar cand am revenit am stat putin la vorba.I-am spus de la inceput cum as dori sa se petreaca actiunea, receptiva la detalii.Oral a fost foarte bun, umed, incearca deepthroat, are o tehnica anume.La normal am montat caciulita si schimbat cateva pozitii.Ambele finalizari au fost in caciulita, este micuta jos .Notes)1)Nu a mentionat nimic de banuti, i-am lasat la urma pe pervaz.2)Raportul calitate/pret - bun.M-am simtit foarte bine cu Alice Ms mult pentru recenzie! Te pup
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 20, 2017 RECENZIE:Locatie: 8 (strada Agatha Barsescu)Aspect: 8 (pustoiaca, sani medii moi, fund bombat, bronzata la solar)Oral: 9 (ON, oral foarte bun, umed, incearca deepthroat)Normal: 8.5 (se implica, propune pozitii)Anal: N/A (nu am intrebat)Gfe: 10 (FK, FK deep)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect)Halat: 150 RONI (1 ora)Naratiunea:Am luat legatura prin telefon si am stabilit intalnirea saptamana aceasta.Locatia este pe strada Agatha Barsescu, usor de gasit.Primit prosop si papuci, dusat, iar cand am revenit am stat putin la vorba.I-am spus de la inceput cum as dori sa se petreaca actiunea, receptiva la detalii.Oral a fost foarte bun, umed, incearca deepthroat, are o tehnica anume.La normal am montat caciulita si schimbat cateva pozitii.Ambele finalizari au fost in caciulita, este micuta jos .Notes)1)Nu a mentionat nimic de banuti, i-am lasat la urma pe pervaz.2)Raportul calitate/pret - bun.M-am simtit foarte bine cu Alice Ms mult pentru recenzie! Te pup
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 21, 2017 Lucrez pana la ora 2:00 6
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 22, 2017 Disponibilă pana la ora 2:00 5
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 24, 2017 Disponibilă 2
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 24, 2017 Up
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 24, 2017 Up
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Postat Aprilie 25, 2017 Disponibilă 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum