Sari la conținut

Alice mall Vitan 👀👄

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.

Buna ziua, dragilor! Mi-ați simțit lipsa? Am revenit și sunt disponibilă! :* intr-o noua locație, foarte cocheta, pe bulevardul Decebal! Va aștept cu mare drag!

Prețurile

100/1fin-30 min

200/ 2 fin- 1h

Cim-50 extra

Va pup și va aștept sa petreceri puțin timp in compania mea :* :X

0767058352

Hmmmm, sfarcurile alea...... :baby2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Si daca veni vorbq despre domnisoarele acestra care ne umplu viata cu vraja lor dar ne si golesc buzunarele.....

o aduc la lumina rampei pe Alice, care pe langa serviciile sexuale de caliate iti poate oferi si clipe intime dpdv spiritual. Este blanda, un pic dezorientatq cu viata ei, te asculta si te face sa te simti bine in rolul salvatorului. Dar este o fire puternica care tocmai problemele o calesc. Are o constitutie placuta vizual, piele alba, niste ochi calzi si buze ca fragutele. Daca rrusesti sa i

• Like 1
Link spre comentariu

Si daca veni vorbq despre domnisoarele acestra care ne umplu viata cu vraja lor dar ne si golesc buzunarele.....

o aduc la lumina rampei pe Alice, care pe langa serviciile sexuale de caliate iti poate oferi si clipe intime dpdv spiritual. Este blanda, un pic dezorientatq cu viata ei, te asculta si te face sa te simti bine in rolul salvatorului. Dar este o fire puternica care tocmai problemele o calesc. Are o constitutie placuta vizual, piele alba, niste ochi calzi si buze ca fragutele. Daca reusesti sa i furi un sarut o sa te simti ca atunci cand o faceai pentru prima data cu o companie noua....are un farmec aparte, eu cu greu ma abtin sa nu o musc...cu toate ca s a intamplat si abia dupa mi am dat seama ca este abonata la firma de paza BGS si s ar "putea sa intervina". Oralul foarte bun iar la normal in pozitia pe la spate are ceva aparte.locatia noua este fix pentru a avea viziuni cu actul care se desfasoara.

8.5 /100 lei30 min best buy

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...