perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Numarul nu este in serviciu...Am avut telefonul închis, nu am lucrat câteva zile. Te pup 1 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Hello. Disponibilă pana la ora 1:00.. sa curgă cu programări ) aștept sa ma contactați telefonic sau prin mesaje. Va pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Hello. Disponibilă pana la ora 1:00.. sa curgă cu programări ) aștept sa ma contactați telefonic sau prin mesaje. Va pup Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Hello. Disponibilă pana la ora 1:00.. sa curgă cu programări ) aștept sa ma contactați telefonic sau prin mesaje. Va pup pup frumi 15 17 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Hello. Disponibilă pana la ora 1:00.. sa curgă cu programări ) aștept sa ma contactați telefonic sau prin mesaje. Va pup pup frumi 14 17 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 pup frumi Am sa te rog frumos sa te retragi de pe acest topic si să laşi fata în pace. Mulțumesc 3 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Am sa te rog frumos sa te retragi de pe acest topic si să laşi fata în pace. Mulțumesc S-a întâmplat ceva și eu nu știu? :-d Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Am sa te rog frumos sa te retragi de pe acest topic si să laşi fata în pace. Mulțumesc S-a întâmplat ceva și eu nu știu? :-d Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 S-a întâmplat ceva și eu nu știu? :-dEste gelos 16 19 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 S-a întâmplat ceva și eu nu știu? :-dIndividul acesta face mult rău fetelor de pe aici cu prezența sa, eşti nouă aici si nu cunoşti în trecut toate fetele unde el a fost prezent au avut parte de conflicte el fiind un individ libidinos, tu pari o fata ok şi sper sa nu ai de aface cu el 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Individul acesta face mult rău fetelor de pe aici cu prezența sa, eşti nouă aici si nu cunoşti în trecut toate fetele unde el au avut parte de conflicte el fiind un individ libidinos, tu pari o fata ok şi sper sa nu ai de aface cu el abia l-a gonit pe prostul asta unu de pe alt topic 16 19 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 abia l-a gonit pe prostul asta unu de pe alt topic Uite exemplu Eu ma retrag din respect pentru fata 1 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Individul acesta face mult rău fetelor de pe aici cu prezența sa, eşti nouă aici si nu cunoşti în trecut toate fetele unde el a fost prezent au avut parte de conflicte el fiind un individ libidinos, tu pari o fata ok şi sper sa nu ai de aface cu el Da, așa este sunt noua pe site și nu cunosc toate persoanele de pe acest site, dar in timp o sa-mi dau seama de fiecare in parte..mulțumesc! Te pup 2 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Uite cum sta treaba... hai sa nu ne certam pe topicul meu, dacă aveți ceva de împărțit, certați-va in privat... nu-i nevoie sa vorbiți unul de altul aici, vb in privat unde nimeni nu știe.. va mulțumesc! 1 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Uite cum sta treaba... hai sa nu ne certam pe topicul meu, dacă aveți ceva de împărțit, certați-va in privat... nu-i nevoie sa vorbiți unul de altul aici, vb in privat unde nimeni nu știe.. va mulțumesc! 2 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Momentan nu lucrez, am sa va anunț când încep munca. Va pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Momentan nu lucrez, am sa va anunț când încep munca. Va pup Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 16, 2017 Pai parca aveai tel deschis cand am sunat....:-) 1 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Pai parca aveai tel deschis cand am sunat....:-)Dacă nu lucrez asta nu înseamnă ca îl închid... Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Pai parca aveai tel deschis cand am sunat....:-)Dacă nu lucrez asta nu înseamnă ca îl închid... Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Sunt disponibilă pentru programări. Lucrez pana la ora 1:00. Va pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Sunt disponibilă pentru programări. Lucrez pana la ora 1:00. Va pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Domnilor, astăzi am programul plin pana la ora 1:00, ne auzim mâine pentru programări și îmi cer scuze celor care nu le-am răspuns la telefon. Va îmbrățișez Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Domnilor, astăzi am programul plin pana la ora 1:00, ne auzim mâine pentru programări și îmi cer scuze celor care nu le-am răspuns la telefon. Va îmbrățișez Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 16, 2017 Dacă nu lucrez asta nu înseamnă ca îl închid...Cand ai avut pauza cateva zile, l-ai inchis!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum