perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Scrie in semnatura ca este 50 de lei extra. Da, scrie... Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Scrie in semnatura ca este 50 de lei extra.Da, scrie... Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 fata frumoasa, dupa modificarea preturilor finalizarea orala este tot extra?raspunzi si la mesaje / whatsapp sau doar telefon, pentru o programare maine?De ce toată lumea ma întreabă de chestia asta? Nu-i de-ajuns ca am schimbat prețul? Răspund doar la telefon Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 fata frumoasa, dupa modificarea preturilor finalizarea orala este tot extra?raspunzi si la mesaje / whatsapp sau doar telefon, pentru o programare maine?De ce toată lumea ma întreabă de chestia asta? Nu-i de-ajuns ca am schimbat prețul? Răspund doar la telefon 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 De ce toată lumea ma întreabă de chestia asta? Nu-i de-ajuns ca am schimbat prețul? Răspund doar la telefonSi daca ai 10 ron vei fi intrebata daca cim se taxeaza separat Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 Am scris in semnătura... nu se vede?In versiunea de mobil a forumului nu se vede, dar poti solicita versiunea desktop a site-ului in josul paginii. Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 In versiunea de mobil a forumului nu se vede, dar poti solicita versiunea desktop a site-ului in josul paginii.Eu folosesc mobilul și se vede... nu știu de ce nu văd restul. Te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 In versiunea de mobil a forumului nu se vede, dar poti solicita versiunea desktop a site-ului in josul paginii.Eu folosesc mobilul și se vede... nu știu de ce nu văd restul. Te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Si daca ai 10 ron vei fi intrebata daca cim se taxeaza separat Da, observ...dar ma enervează întrebarea asta prosteasca... hai sa facem gratis, și îmi dai tu niște bani de mila ) Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Si daca ai 10 ron vei fi intrebata daca cim se taxeaza separat Da, observ...dar ma enervează întrebarea asta prosteasca... hai sa facem gratis, și îmi dai tu niște bani de mila ) Link spre comentariu
cryszty Reputație: 77 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 Nu este o intrebare deloc prosteasca, ci este o intrebare pusa pentru a evita situatii neplacute. Multe fete nu spun de tarife extra inainte si ajungi la ele, te dezbraci si te trezesti ca preturile la fata locului difera de ce scrie in anunt. Atata tot. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 Nu este o intrebare deloc prosteasca, ci este o intrebare pusa pentru a evita situatii neplacute.Multe fete nu spun de tarife extra inainte si ajungi la ele, te dezbraci si te trezesti ca preturile la fata locului difera de ce scrie in anunt. Atata tot. Pentru a evita astfel de situatii mai bine suni si cand ajungi in locatie mai intrebi o data si apoi te dezbraci ,dar Alice are trecut la semnatura toate detaliile Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 La multi ani !!! pentru 1 Martie , te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 1, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 La multi ani !!! pentru 1 Martie , te pup Mulțumesc, dragul meu! Te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 1, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 La multi ani !!! pentru 1 Martie , te pup Mulțumesc, dragul meu! Te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 1, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Disponibilă pentru programări 13:30-00:00. Va pup și sa aveți o primăvara frumoasa! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 27, bătrânica babaciune Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 babaciune Da frumoasa si buna Link spre comentariu
dodo01 Reputație: 175 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 Disponibilă pentru programări 13:30-00:00. Va pup și sa aveți o primăvara frumoasa! Arati foarte bine 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 La Multi Ani!!! pentru 1 Martie si o primavara insorita iti doresc 19 18 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 1, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Arati foarte bine Mulțumesc! Te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Martie 1, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Arati foarte bine Mulțumesc! Te pup Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Martie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 a mai fost cineva la ea? Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 a mai fost cineva la ea? Eu o sa i fac maine o vizita. Promit ca dupa sa i fac si o recenzie. Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2017 a mai fost cineva la ea? Eu o sa i fac maine o vizita. Promit ca dupa sa i fac si o recenzie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum