diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 6, 2017 ia uite mă sa umflat mustaru in prostu asta cica nwacompton, ai de plm ratatu asta se crede in L.A. ...da mă is rasist manca-mi-ai pula,asa ca FUGI ! 1 Link spre comentariu
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Februarie 7, 2017 ia uite mă sa umflat mustaru in prostu asta cica nwacompton, ai de plm ratatu asta se crede in L.A. ...da mă is rasist manca-mi-ai pula,asa ca FUGI !te fut in cur negrii din L.A. #blackpower#wehavelongdicks Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 7, 2017 Gata ma am aflat cine esti,un negru aciuat prin Cluj,fututi mortii tai sa mai zica cineva ca nu is norocos sa dau tocmai aici de o cioara ca tine. Baga-ti-ai pula ta aia mare in gat da negroteu,tu vii in Romania sa faci pula mare,gura mica aici,pisamas pe rasa ta mizerabila. Cat timp esti la mine in tara,ia o banana in gura si ciocu mic ...vii in Romania,ne futi femeile,le ei locurile de munca la romani,nu platesti nici taxe te tine statu si tot tu ai tupeu sa comentezi futute-n gura sa te fut. ba va mai aduceti si toti fratii aia 25 sau cati pula mea sunteti din congo din copaci unde pula mea ati trait,ca va inmultiti ca sobolanii. la un singur lucru va pricepeti...SCLAVI asta sunteti,va-ti specializat de cand o practicati manca-mi-ati pula. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 7, 2017 Si vreau sa imi cer scuze Amira imi pare rau daca te-ai simtit jignita,am vorbit cu baieti care te stiu si intradevar esti de la solar,au avut dreptate intens si nightwolf23 le multumesc ca mau lamurit,civilizat cum fac oamenii nu ca maimuta de mai sus. 6 Link spre comentariu
nwacompton77 Reputație: 381 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Februarie 7, 2017 ce nervos esti ca o ai mica )))) sclav, nesclav, o am mare prietene sint mai barbat ca tine Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 7, 2017 au la negrotel cica "sint mai barbat" ai de plm prost mai esti...invata limba romana bai sclavule...incearca cu "sint mai inferior albilor" vezi poate iti iese. Link spre comentariu
master_yoda Reputație: 66 Postat Februarie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Februarie 7, 2017 Te asteptam cu drag! Nu ca ar fi Clujul chiar asa sarac dar experientele mele cu fetele din zona ta au fost mereu pozitive. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Aici în Cluj, după cum observi, bărbații se bat cu pulele=)) deci nu o sa duci lipsă de clientelă. Ceva noutăți? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu se bate nimeni cu pulele,pe maimuta neagra inferioara las bate cu bata de baseball...doar is rasist ce plm.Ii atat de inapoiata maimuta ca el crede ca ii singuru cu pula mare....fac pariu ca ii si bulangiu asta, ca de 3 postari ne tot zice ca el o are mare,are o obesesie baiatu fata de pule...probabil a fost sodomizat cand era mic de o gasca de albi....de atunci a ramas un bulangiu cu pula mare,dar cu creieru mic ca de maimuta logic. 1 Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Baga-ti-ai pula ta aia mare in gat da negroteu,tu vii in Romania sa faci pula mare,gura mica aici,pisamas pe rasa ta mizerabila.Cat timp esti la mine in tara,ia o banana in gura si ciocu mic ...vii in Romania,ne futi femeile,le ei locurile de munca la romani,nu platesti nici taxe te tine statu si tot tu ai tupeu sa comentezi futute-n gura sa te fut.ba va mai aduceti si toti fratii aia 25 sau cati pula mea sunteti din congo din copaci unde pula mea ati trait,ca va inmultiti ca sobolanii.la un singur lucru va pricepeti...SCLAVI asta sunteti,va-ti specializat de cand o practicati manca-mi-ati pula. Cred ca citatul de mai jos ți se potrivește perfect. (Nu ca ai fi capabil sa-l înțelegi.)Apropo, pun pariu că nu ești clujean ci vreo vinitură după cum te manifești. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Off-topic: Marele dramaturg și poet, Nicolae Iorga avea o vorbă mare "Dacă ataci replica unui prost, riști sa te trezești cu prostul în discuție". 4 1 Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Februarie 11, 2017 Gata mai,cine are treaba cu clujenii sa si-o dea in cur Link spre comentariu
suit&tie Reputație: 570 Postat Februarie 19, 2017 Oras:- Oras:- Partajează Postat Februarie 19, 2017 Amira, mai ajungi pe malul Somesului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum